Νέα

Πιπίνου 118

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
www.bourdela.tv/content/view/496/224/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Φιλοι μου,

κάποιος περπατημένος ας δώσει πληροφορίες για το πως μπορει να κινηθει καποιος γρήγορα με τα ποδια αναμεσα στα σπιτια που παιζει η ΣΟΝΙΑ μας...μεταξυ πιπινου 118 και λελας καραγιάννη...

κατεβαινει με τον ηλεκτρικό που?
χαλασε το τουτου κ πρεπει να το δουλεψω ποδαρατο ? βγαινει η οχι ?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Βικτώρια θα κατέβεις και μετά καλό ποδαρόδρομο!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φιλοι μου,

κάποιος περπατημένος ας δώσει πληροφορίες για το πως μπορει να κινηθει καποιος γρήγορα με τα ποδια αναμεσα στα σπιτια που παιζει η ΣΟΝΙΑ μας...μεταξυ πιπινου 118 και λελας καραγιάννη...

κατεβαινει με τον ηλεκτρικό που?
χαλασε το τουτου κ πρεπει να το δουλεψω ποδαρατο ? βγαινει η οχι ?

Ο ποιό κοντινός Σταθμός είναι Βικτώρια!
Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο χάρτη...
]

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Όχι ρε μάγκες, καλύτερα να προτείνουμε στον Δήμο, έρχονται και εκλογές άλλωστε, να βάλλει shuttle μεταξύ των δύο μπουρδέλων, για να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι κακόμοιροι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Αθηναίων. Στα shuttle να έχει αυτόματα μηχανήματα ανάληψης για να μην ταλαιπωρούνται πάλι οι άνθρωποι να τρέχουν στις τράπεζες.. για να μην πω να προτείνουμε στη τσατσά να συνεργαστεί με καμιά τράπεζα για την ΣόνιαVISA.. όσο περισσότερο γαμάς τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Ρε χαλαρωωωωωωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

OP
OP
K

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
να χαλαρώσουμε για πιο θεμα? εισαι πολυ ακυρος ετσι ?  :grin:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Είμαι αρκετά αλλά δεν περιμένω να μου το πεις εσύ πρώτον.
Δεύτερον όταν ρωτάς με προφανή ανησυχία αν βγαίνει με τα πόδια Δροσοπούλου-Πιπίνου θεώρησα ότι περιμένεις κάποιος ΠΟΛΥ άκυρος να σου απαντήσει σοβαρά για αυτό πήρα την πρωτοβουλία..

By the way μέσα στο καλοκαίρι και στο κέντρο αυτή η απόσταση ποδαράτο ούτε να το σκέφτεσαι.. δεν είναι πάρα πολύ, αλλά έχει νόημα να φτάσεις στο μπουρδέλο ιδρωμένος και λαχανιασμένος?

OP
OP
K

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλές οι πρωτοβουλίες σου αλλά άχρηστες για μένα...

δεν σημαίνει οτι ολοι ξέρουν το κέντρο της αθήνας τοσο καλά!...οτι μου χρειάζεται ρωτάω...
αν θες απαντας,αν οχι....ακόμα καλύτερα !

μην τρελένεσαι...δεν εχω τοσο προφανή ανησυχία...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Οκ πάσο.. εμένα έτσι μου φάνηκε πάντως, αλλά είπαμε, άκυρος.
Πάντως σήμερα ο καιρός φαίνεται πιο δροσερός, οπότε και το hicking μπορεί να σου βγει.. αρκεί να μην κουραστείς εν όψει.. αγώνος.

Καλά κουράγια

OP
OP
K

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
tnx!

μιας και το πιάσαμε μονοτερμα...αυτη τη βδομάδα ειναι απόγευμα στην πιπινου ?

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ φίλε στην Πιπίνου είχα πολύ άσχημη εμπειρία μικρότερος και δεν ξαναπατάω, την έχω συνδέσει με κακές στιγμές. Η Σόνια προσωπικά δεν με τρελαίνει, όχι ότι δεν είναι καλή βέβαια... αλλά δεν ξέρω να σου πω για τα απογεύματα.

Πρωινά είναι σίγουρα εδώ και δύο βδομάδες, έχουν ψωνίσει φίλοι. Τώρα για τις τελευταίες μέρες δεν ξέρω, όταν είσαι έξω από το χορό είναι κάπως δύσκολο...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συνάδερφε αν κοιτάξεις στις "ιερόδουλες" στο φόρουμ γράφει αρκετά πράγματα για την Σόνια

billis32

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ντανιελα. Ενα κοριτσακι εκ ρουμανιας στην κυριολεξια κοριτσακι. Το δωματιο καλο ναι μεν αλλα δεν ειχε ουτε νιπτηρα αλλα η ΤV επαιζε τα αναλογα φιλμ. Ελληνικα οχι και τοσο καλα. Συννεονηση στα αγγλικα. Αν σας αρεσουνε οι αδυνατες οκ.Οφειλω ομως να ομολογησω οτι ειχε ωραια ρογιτσα και την πιπιλαγα αρκετη ωρα οσο αυτη ασχολιοτανε με εμενα. Αν και βεβαια εκανε φιλοτιμες προσπαθειες δεν ειχε καθολου ζωντανια και ενεργητικοτητα.Ισως και να ηταν αρκετα κουρασμενη. Πιπα αρκετα καλη βεβαια και γλυψιμο στα αρ..  και στο 69 αρκετα καλα. Οσον αφορα το κυριως πιατο στην αρχη απο πανω χωρις ιδιαιτερη κινηση και οταν ηταν απο κατω τουλαχιστον αρχισε και επαιρνε τα πανω της. Γενικα δεν μπορω να πω οτι περασα και ιδιαιτερα καλα...

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
η Ντανιελα δεν παιζει πια στο μαγαζί αυτο οπως μου ειπε η τσατσα πριν λιγο στο τηλεφωνο, ξερει κανεις που εχει παει?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
η Ντανιελα δεν παιζει πια στο μαγαζί αυτο οπως μου ειπε η τσατσα πριν λιγο στο τηλεφωνο, ξερει κανεις που εχει παει?
Δοκιμασε και τα αλλα μαγαζια του ομιλου μπας και την πηγανε αλλου!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Στο πατριντα για τζιγκλε μπελς με την φαμιλια. Επιστροφη 10 Τζανουαρι

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
που θα μαθουμε για το μαγαζι ποτε θα ειναι η λιντα και ωρες ;

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Kανε ενα τηλεφωνακι και αν δεν ειναι εκει ισως να τη βρεις Λελας ή Κων/λεως 94!
Καποιος συναγωνιστης την πετυχε τις προαλλες στη Δοξατου!
Συνηθως δουλευει απογευματα!

mirage2000

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια,δεν ειναι πιο κοντα να κατεβεις στον σταθμο της αττικης για να πας σε αυτο το στουντιο απο το να κατεβεις στην βικτωρια?

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ψάξτο και στο χάρτη λιγάκι

Κοίτα   ε δ ώ    και θα το διαπιστώσεις...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πια ειναι τωρα το απογευμα-βραδυ εκει ? ξερουμε ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom