Νέα

Πιπίνου 118

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipinou118

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:tits2:πρωί ΑΦΡΟΔΙΤΗ 
Απόγευμα. ΕΥΑ :fuck2:  τηλ στουντιο210 8824430

νιωτακης

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα γνωρίζει κανεις γιατι το στούντιο ειναι κλειστο;θα ξανανοιξει;

νιωτακης

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Kανά νέο για το πότε θα ανοίξει πάλι το στούντιο;;;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Από τελευταία μου επίσκεψη εκεί πριν μια βδομάδα ήταν κλειστό και δεν απαντάνε στο τηλ. αν και λειτουργεί.

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους ξέρει κανείς αν θα ξανανοίξει το στούντιο αν εχει κάποιος καμία πληροφόρηση ας μας πει.έχω περάσει κάνα δυο φορές από εκεί και είναι κλειστό.ευχαριστώ καλημέρα

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε μου. Ετσι οπως πανε τα στουντιο συμφωνα με την πολιτικη τους ( τα τρελα χρηματα που ζητανε 100 ευρω για 25-30 λεπτα ) , την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες ( οι τσατσαδες συνηθως ) εχουν παρει τον δρομο της απομονωσης και της παρακμης. Οι πελατες πανε ποια σε μπουρδελα , μασαζ η call girls

Δεν εχεις αρκετα χρηματα συμβιβασου με τα μπουρδελα .

Εχεις μερικα χρηματα πηγαινε στα μασατζιδικα

Εχεις πολλα η αρκετα χρηματα πηγαινε σε ξενοδοχειο και καλεσε call girls να το ευχαριστηθεις σαν πασας.

sl40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
Αγαπητε φιλε μου. Ετσι οπως πανε τα στουντιο συμφωνα με την πολιτικη τους ( τα τρελα χρηματα που ζητανε 100 ευρω για 25-30 λεπτα ) , την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες ( οι τσατσαδες συνηθως ) εχουν παρει τον δρομο της απομονωσης και της παρακμης. Οι πελατες πανε ποια σε μπουρδελα , μασαζ η call girls

Εχεις πολλα η αρκετα χρηματα πηγαινε σε ξενοδοχειο και καλεσε call girls να το ευχαριστηθεις σαν πασας.
Πολυ σωστα τα λες φιλε.............

Επισκέπτης
Πηγαινετε μια βολτα στα στουντιο της Κασσανδρας και Κωνσταντινουπολεως θα δειτε οτι δεν παταει ψυχη οσες φορες εχω παει σαν επισκεπτης με εξαιρεση τα
στουντιο Κωνσταντινουπολεως 92A , 80. Οπως επισης και το Μεγαλου Αλεξανδρου  133 που εχουν λιγη κινηση . Στα στουντια αυτα συχναζουν η Φαιη , Πενυ , Μαρκελλα , Αννα Μαρια κλπ που οι πελατες φευγουν ευχαριστημενοι . Ξεχασα να αναφερω και την Λαουρα απο το Κασσανδρας 3 κανει καλο κρεββατι. Τα αλλα στουντιο τιποτε.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Αγαπητε φιλε μου. Ετσι οπως πανε τα στουντιο συμφωνα με την πολιτικη τους ( τα τρελα χρηματα που ζητανε 100 ευρω για 25-30 λεπτα ) , την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες ( οι τσατσαδες συνηθως ) 

Συμφωνώ σε αυτό. Είναι παράλογο σε καιρους που ένας μισθος είναι 400-500ευρω και ο μισθος κάποιου που εχει βγαλει πανεπιστήμιο να είναι κάτω απο 1000, να πληρώνεται ο αγοραίος έρωτας τόσο εξωφρενικά. 50ευρω για μερικα λεπτά ευχαρίστησης..που κανεις δε σου εγγυάται εκ των προτέρων και το αποτέλεσμα της.
Από την άλλη τότε γιατί τα τελευταία χρόνια οι οίκοι φυτρώνουν σαν μανιτάρια παντου? Ακόμα και σε περιοχες που παλαιότερα δεν το φανταζόσουν.. (πχ Φιλαδέλφεια, Νεα Ιωνια, Μεταμόρφωση).. Και για να είναι ανοιχτοι πάει να πει ότι συντηρουνται, υπάρχει κίνηση...
Αρα υπάρχουν ακόμα παραλήδες που πετανε τα λεφτα...ή βγάζουν εύκολα λεφτα για να πω ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ. Ο μεροκαματιαρης δε νομιζω να δωσει 100ευρω για μιση ωρα..το οποίο σημαινει το 1/4 ή το 1/5 του μισθου του.
Το κοινωνικό προφιλ των πελατών ..μπορεί πολυ εύκολα να το αναγνωρίσει κάποιος και εδω μεσα...

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1

Έχεις δίκιο αγαπητέ δεν πάω σε κανένα άλλο στούντιο ρωτάω για το συγκεκριμένο γιατί εκεί δουλεύει η ευα η οποία κάνει τα πάντα για να φύγεις ευχαριστημενος ειδάλλως χεστηκα δεν πάει να κλείσει αν πήγαινε η Εύα κάπου αλλού σε άλλο στούντιο πάλι εκεί θα πήγαινα γιατί με το ευακη σίγουρα δεν κλαις τα λεφτά σου που πλέον είναι πολύτιμα μόνο στοχευμενες κινήσεις

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

ετσι ειναι ... δεν εχεις λεφτα ; πηγαινε φυλης με 20αρικο ξεμπερδευεις
σου περισσευουν 80-100 ευρω ; παρε cg σε ξενοδοχειο η σπιτι για μια ωρα να γουσταρεις
τα στουνιο με τις τιμες που εχουν μονο γι'αυτους που βγαζουν πολλα και δεν τους νοιαζει ειναι ... δηλαδη για υπερ-ελαχιστους ελληνες πλεον

Επισκέπτης
κλείσει γιατί περίπου ένα μήνα που περνάω βραδυνές ώρες δεν τον έχω πετύχει ανοικτό. Όταν ο άλλος θέλει δύο μεροκάμματα (καλά κι άντε βρέστα) για να πηδήξει με απλό πρόγραμμα είναι κάπως δύσκολο να τα βρει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειχε τη τυχη κι αυτο του διπλανου του Αριστομενους 72 που εχει κλεισει απο καιρο.Πηγαινα προς τη Φυλης και λεω ας παω να δω και τι ειναι το στουντιο.Ανεβαινω τα σκαλια και περιμενοντας τη κοπελα απο το κουζινακι μιας και δεν υπηρχε αλλος,παρατηρουσα το χωρο.Μοκετες,καναπεδες,επιπλα και ριχνοντας μια ματια και στο δωματιο δεν ειδα να υπαρχει νιπτηρας.Βασικο μειονεκτημα.Ερχεται η κοπελα,50 ευρω λεει η υπηρεσια.Αδιαφορη για τα γουστα μου και ευχαριστωντας κανω να αποχωρησω.Αμεσως η τσατσα με ακολουθει ως την εξοδο και αρχιζει τις εκπτωσεις.40 ευρω.Αντε τελευταια,30 ευρω.Αν μου αρεσε η κοπελα ισως το σκεφτομουν.Στη διαδρομη προς τη Φυλης μου ερχοταν στη σκεψη η ταχυτατη μειωση τιμων αναλογιζομενος ποσα 50αρια αραγε να εχουν βγει αβιαστα απο τη τσεπη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ειχε τη τυχη κι αυτο του διπλανου του Αριστομενους 72 που εχει κλεισει απο καιρο.Πηγαινα προς τη Φυλης και λεω ας παω να δω και τι ειναι το στουντιο.Ανεβαινω τα σκαλια και περιμενοντας τη κοπελα απο το κουζινακι μιας και δεν υπηρχε αλλος,παρατηρουσα το χωρο.Μοκετες,καναπεδες,επιπλα και ριχνοντας μια ματια και στο δωματιο δεν ειδα να υπαρχει νιπτηρας.Βασικο μειονεκτημα.Ερχεται η κοπελα,50 ευρω λεει η υπηρεσια.Αδιαφορη για τα γουστα μου και ευχαριστωντας κανω να αποχωρησω.Αμεσως η τσατσα με ακολουθει ως την εξοδο και αρχιζει τις εκπτωσεις.40 ευρω.Αντε τελευταια,30 ευρω.Αν μου αρεσε η κοπελα ισως το σκεφτομουν.Στη διαδρομη προς τη Φυλης μου ερχοταν στη σκεψη η ταχυτατη μειωση τιμων αναλογιζομενος ποσα 50αρια αραγε να εχουν βγει αβιαστα απο τη τσεπη.
Ποτε εγινε αυτο το περιστατικο, γιατι εδω και καιρο το βλεπω κλειστο οσες φορες εχω περασει, ειτε πρωι είτε βραδυ........

:think: :think: :think: :think: :think: :think:

xadiara.gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον μπερδεύτηκες  :erection:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom