pipinou118
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
15/10/2014. Πρωί. Εύα
Απόγευμα αννουλα
Απόγευμα αννουλα
το σαιτ που ειχε το στουντιο εχει κλεισει?15/10/2014. Πρωί. Εύα
Απόγευμα αννουλα
το σαιτ που ειχε το στουντιο εχει κλεισει?
Eμενα μου απαντησε μια χαρα.Μάλλον ναι, ούτε στο τηλέφωνο απαντάνε.
Πολυ σωστα τα λες φιλε.............Αγαπητε φιλε μου. Ετσι οπως πανε τα στουντιο συμφωνα με την πολιτικη τους ( τα τρελα χρηματα που ζητανε 100 ευρω για 25-30 λεπτα ) , την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες ( οι τσατσαδες συνηθως ) εχουν παρει τον δρομο της απομονωσης και της παρακμης. Οι πελατες πανε ποια σε μπουρδελα , μασαζ η call girls
Δεν εχεις αρκετα χρηματα συμβιβασου με τα μπουρδελα .
Εχεις μερικα χρηματα πηγαινε στα μασατζιδικα
Εχεις πολλα η αρκετα χρηματα πηγαινε σε ξενοδοχειο και καλεσε call girls να το ευχαριστηθεις σαν πασας.
Αγαπητε φιλε μου. Ετσι οπως πανε τα στουντιο συμφωνα με την πολιτικη τους ( τα τρελα χρηματα που ζητανε 100 ευρω για 25-30 λεπτα ) , την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες ( οι τσατσαδες συνηθως )
Αγαπητε φιλε μου. Ετσι οπως πανε τα στουντιο συμφωνα με την πολιτικη τους ( τα τρελα χρηματα που ζητανε 100 ευρω για 25-30 λεπτα ) , την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες ( οι τσατσαδες συνηθως ) εχουν παρει τον δρομο της απομονωσης και της παρακμης. Οι πελατες πανε ποια σε μπουρδελα , μασαζ η call girls
Εχεις πολλα η αρκετα χρηματα πηγαινε σε ξενοδοχειο και καλεσε call girls να το ευχαριστηθεις σαν πασας.
Αγαπητε φιλε μου. Ετσι οπως πανε τα στουντιο συμφωνα με την πολιτικη τους ( τα τρελα χρηματα που ζητανε 100 ευρω για 25-30 λεπτα ) , την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες ( οι τσατσαδες συνηθως ) εχουν παρει τον δρομο της απομονωσης και της παρακμης. Οι πελατες πανε ποια σε μπουρδελα , μασαζ η call girls
Ποτε εγινε αυτο το περιστατικο, γιατι εδω και καιρο το βλεπω κλειστο οσες φορες εχω περασει, ειτε πρωι είτε βραδυ........Ειχε τη τυχη κι αυτο του διπλανου του Αριστομενους 72 που εχει κλεισει απο καιρο.Πηγαινα προς τη Φυλης και λεω ας παω να δω και τι ειναι το στουντιο.Ανεβαινω τα σκαλια και περιμενοντας τη κοπελα απο το κουζινακι μιας και δεν υπηρχε αλλος,παρατηρουσα το χωρο.Μοκετες,καναπεδες,επιπλα και ριχνοντας μια ματια και στο δωματιο δεν ειδα να υπαρχει νιπτηρας.Βασικο μειονεκτημα.Ερχεται η κοπελα,50 ευρω λεει η υπηρεσια.Αδιαφορη για τα γουστα μου και ευχαριστωντας κανω να αποχωρησω.Αμεσως η τσατσα με ακολουθει ως την εξοδο και αρχιζει τις εκπτωσεις.40 ευρω.Αντε τελευταια,30 ευρω.Αν μου αρεσε η κοπελα ισως το σκεφτομουν.Στη διαδρομη προς τη Φυλης μου ερχοταν στη σκεψη η ταχυτατη μειωση τιμων αναλογιζομενος ποσα 50αρια αραγε να εχουν βγει αβιαστα απο τη τσεπη.
μαλλον μπερδεύτηκεςΕιχε τη τυχη κι αυτο του διπλανου του Αριστομενους 72 που εχει κλεισει απο καιρο.Πηγαινα προς τη Φυλης και λεω ας παω να δω και τι ειναι το στουντιο.Ανεβαινω τα σκαλια και περιμενοντας τη κοπελα απο το κουζινακι μιας και δεν υπηρχε αλλος,παρατηρουσα το χωρο.Μοκετες,καναπεδες,επιπλα και ριχνοντας μια ματια και στο δωματιο δεν ειδα να υπαρχει νιπτηρας.Βασικο μειονεκτημα.Ερχεται η κοπελα,50 ευρω λεει η υπηρεσια.Αδιαφορη για τα γουστα μου και ευχαριστωντας κανω να αποχωρησω.Αμεσως η τσατσα με ακολουθει ως την εξοδο και αρχιζει τις εκπτωσεις.40 ευρω.Αντε τελευταια,30 ευρω.Αν μου αρεσε η κοπελα ισως το σκεφτομουν.Στη διαδρομη προς τη Φυλης μου ερχοταν στη σκεψη η ταχυτατη μειωση τιμων αναλογιζομενος ποσα 50αρια αραγε να εχουν βγει αβιαστα απο τη τσεπη.