Νέα

Πιπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asiatis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asiatis13

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους και όλες,θελω την βοήθεια σας,θέλω έτσι μετά την δουλειά να δωσω ενα ωραίο τσιμπούκι να χαλαρώσω προτείνεται κάποιο οίκο σε προσιτή τιμή δεν θέλω sex πάρα μόνο έτσι ένα τσιμπούκι ρε αδερφέ..ελπίζω να με καταλαβαίνετε οι πιο πολλοί

Ευχαριστώ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα σε όλους και όλες,θελω την βοήθεια σας,θέλω έτσι μετά την δουλειά να δωσω ενα ωραίο τσιμπούκι να χαλαρώσω προτείνεται κάποιο οίκο σε προσιτή τιμή δεν θέλω sex πάρα μόνο έτσι ένα τσιμπούκι ρε αδερφέ..ελπίζω να με καταλαβαίνετε οι πιο πολλοί

Ευχαριστώ.
οταν λες προσιτη τιμη τυπε?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μεταξουργειο 5-10 ευρω.
Αλλη εναλλακτικη με μαυρη με ενα 5ευρω και ενα σουβλακι.
(Αφου σου παρει πιπα το σουβλακι. Οχι πριν.) :cheesy:

Επισκέπτης

Ευχαριστώ.
Αμα δουλευεις κεντρο ή κοντα στο Γκαζι... γινεται η δουλεια οσες φορες θες με πεντε ευρω... ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Ευχαριστώ.

με η χωρίς τη θες τύπε ?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
LMK-073688.jpg

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
με 5 ευρουλακια στην αθηνα με κανα ωραιο μαυρακι με τσιμπουκοχειλαρες ωραιες θα στα καταπιει ολα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom