Νέα

πίπα στο αυτοκίνητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

καμια

• δξνξ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δξν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
ποστάρε τε βίντεο απο πίπες στο αυτοκίνητο
ελληνικές και ξένες

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.892
Πόντοι
20.686
Σε μια μερα δυο θέματα με πιπες. Δεν υπάρχει έμπνευση καθολου?

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Μηπως είναι παγκοσμια ημερα της πιπας σημερα??

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.967
Πόντοι
6.925
Πέρασε. Ηταν πριν 20 μέρες περίπου

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τη πιπα στο αυτοκινητο την ευχαριστιεμαι πολυ. Εχει τυχει σε δυο συντροφους μου να το κανω την ωρα που οδηγουν βασικα ο ενας δεν μπορεσε κ σταματησε το αυτοκινητο ενω ο αλλος εχυσε ενω οδηγουσε. Το αναφερω και στην ιστορια μου που λεγεται Με 70 μιλια την ωρα.
Επισης σε αλλη φαση με καποιον αλλον καθομαστε στο αμαξι και βγηκε ηρθε ανοιξε τη πορτα του συνοδηγου κατεβασε το παντελονι του κ με μπουκωσε..ηταν νυχτα βεβαια αλλα κ παλι ημαστα σε ενα μεγαλο παρκινγκ με κινηση..

Γενικα στη πιπα προτιμω το deep throat και περιποιηση της γυρω περιοχης, μαρεσει να παιζω σαν να ειναι το παιχνιδακι μου και να το ρουφαω για να πιω και τη τελευταια σταγονα.
Προτιμησεις ειναι αυτες! :)

Εγγρ.
7 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
Τη πιπα στο αυτοκινητο την ευχαριστιεμαι πολυ.
Γενικα στη πιπα προτιμω το deep throat και περιποιηση της γυρω περιοχης, μαρεσει να παιζω σαν να ειναι το παιχνιδακι μου και να το ρουφαω για να πιω και τη τελευταια σταγονα.
:kneel: :pipa1: :pipa2:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.967
Πόντοι
6.925
......... Εχει τυχει σε δυο συντροφους μου να το κανω την ωρα που οδηγουν βασικα ο ενας δεν μπορεσε κ σταματησε το αυτοκινητο ενω ο αλλος εχυσε ενω οδηγουσε. Το αναφερω και στην ιστορια μου που λεγεται Με 70 μιλια την ωρα....

Μου έχει κάνει κοπελιά μου στην Εθνική Οδό αλλά έκοψα στο παρκινγκ για να χύσω. Αλλά και στην πόλη μέσα κι ας περνάγαμε δίπλα από λεωφορεία

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.696
Πόντοι
4.125
Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα! Ξέρετε πόσα ατυχήματα έχουν γίνει και όταν τους βρήκαν οι πυροσβέστες η γκόμενα ή ο γκόμενος είχαν το παπάρι στο στόμα!!! ... Εκτός και αν έχετε κανένα ταξιτζή να οδηγεί και εσύ στο πίσω κάθισμα απολαμβάνεις.  :pipa2: :pipa1:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.967
Πόντοι
6.925
Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα! Ξέρετε πόσα ατυχήματα έχουν γίνει και όταν τους βρήκαν οι πυροσβέστες η γκόμενα ή ο γκόμενος είχαν το παπάρι στο στόμα!!! ... Εκτός και αν έχετε κανένα ταξιτζή να οδηγεί και εσύ στο πίσω κάθισμα απολαμβάνεις.  :pipa2: :pipa1:

Δεν είναι δύσκολο αν δεν χύσεις. Εκεί μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Καλύτερα στην πόλη σταμάτα ξεκίνα λακούβες όλα αυτά δίνουν περίσσια χάρη

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.658
Πόντοι
1.706
Ξερω παρανομο ζευγαρι που εχασε την ζωη του σε τετοια φαση.
Πολυ λυπηρο.
Τι σεξ ειναι διασκεδαση κ χαρα, οχι θανατος κ λυπη.

Το εκανα παλιοτερα αλλα φροντιζα να μην χυνω κ χανω τον ελεγχο

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
η πιπα στο αμαξι ειναι απολαυση ειδικα οταν οδηγας

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.892
Πόντοι
20.686

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.360
Πόντοι
216
Τη πιπα στο αυτοκινητο την ευχαριστιεμαι πολυ. Εχει τυχει σε δυο συντροφους μου να το κανω την ωρα που οδηγουν βασικα ο ενας δεν μπορεσε κ σταματησε το αυτοκινητο ενω ο αλλος εχυσε ενω οδηγουσε. Το αναφερω και στην ιστορια μου που λεγεται Με 70 μιλια την ωρα.
Επισης σε αλλη φαση με καποιον αλλον καθομαστε στο αμαξι και βγηκε ηρθε ανοιξε τη πορτα του συνοδηγου κατεβασε το παντελονι του κ με μπουκωσε..ηταν νυχτα βεβαια αλλα κ παλι ημαστα σε ενα μεγαλο παρκινγκ με κινηση..

Μας καυλοσες βραδιατικα

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Με πιπωνε η κοπέλα μου εν κίνηση στην άνοδο απο Σκαραμαγκά Δαφνί κ ξαφνικά πέρασε δίπλα μου ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ , κ ο νταλικιέρης Άρχισε να κορνάρει κ δεν κατάφερα να Χύσω

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Το αποφευγω γιατι μπορεί να τρακαρω. Σταματάω και το απολαμβανω.Εξαλου θέλω το μυαλό μου ναναι 100% εκει.
Το αποφευγω γιατι μπορεί να τρακαρω. Σταματάω και το απολαμβανω.Εξαλου θέλω το μυαλό μου ναναι 100% εκει.

λειτουργεις μονο εγκεφαλικα ετσι...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom