Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.828
- Πόντοι
- 6.536
Το δεξιός που πήγε?
Το δεξιός που πήγε?
Διατίθεται σπίτι υπηρεσίας με όλες τις ανέσεις σε νομό της Πελοποννήσου,δεν θα σε αφήσουμε έτσι....ξερει τι ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ εχει δεν φοβαται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ αυτο πλεον φιλε μου
Για μια στιγμή νόμιζα ότι αλλαξοπίστησες και ετοίμαζα την ηλεκτρική καρέκλα.ξερει τι ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ εχει δεν φοβαται
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ αυτο πλεον φιλε μου
να πας να γαμηθεις..Διατίθεται σπίτι υπηρεσίας με όλες τις ανέσεις σε νομό της Πελοποννήσου,δεν θα σε αφήσουμε έτσι....
Εργασία ποικίλη.....
Ναι και μετά να κάτσω να με γαμήσεις κωλομπαρά?να πας να γαμηθεις..
θα μου δωσεις την σπιταρωνα που εχεις εδω κοντα μου ετσι και γινει η στραβη γαμιολα
θα σου πληρωνω ενοικιο ρε δε θελω τσαμπαΣαν πολλοί στρεϊτ δεν μαζευτήκαμε στο νήμα "Πίπα από στρεϊτ"?
Ναι και μετά να κάτσω να με γαμήσεις κωλομπαρά?
Σιγά μην το νοικιάσω το πατρικό ρε μαλάκα....θα σου πληρωνω ενοικιο ρε δε θελω τσαμπα
οχι πολλα ομως γιατι ειμαι φτωχος να μπορεσω να ζησω μην γινεις σαν την κατοχη και εσυ με τους μουνοπαναδες
καταλαβα θα ψαχνω για σπιτι...Σιγά μην το νοικιάσω το πατρικό ρε μαλάκα....
Να μου το γαμήσουν?
Καλά είμαστε.....
Σου είπα υπάρχει....καταλαβα θα ψαχνω για σπιτι...
δεν γαμιεται θα βρω
και τι θα κανω εκει απο δουλεια ρε γαμημενε;Σου είπα υπάρχει....
Έχει τα πάντα,άνετο με κήπο κτλ.....
Κρύο,αγιάζι κτλ πιο ήπια από Αθήνα....
Φρέσκος αέρας για κούκλα....
Εργασία σε φιλικό και άνετο περιβάλλον....
Τελευταία γραμμή δεν διάβασες ρε μπινέ?και τι θα κανω εκει απο δουλεια ρε γαμημενε;
ενταξει τοτεΤελευταία γραμμή δεν διάβασες ρε μπινέ?
Όλα υπάρχουν,όρεξη να έχεις.....
Οι γυναικες προτιμούν να παίξουν τη πουτσα του σκύλου και να κοιμούνται με γατοσκατα από το να συμβιβαστούν με τον πτωχό άσκημο πλην τίμιο, μέσο γλειφομουνιξ. Τα είπαμε , το 80% είναι κάτω του μετρίουκανονικα με τοσους ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που εχει η ΕΛΛΑΣ καθε στρειτ πρεπει να εχει απο 3-4 γυναικες σαν τα μουσλιμια ρε μαλακα
Οποιος ρουφαει ψωλες ειναι αδερφη οχι στρεητ
Εμενα δε θα μου σηκωνοτανε με αντρα ποτε κι αν δεν ειχα λεφτα καλυτερα ζητιανος στο δρομο παρα σε gay τσοντες
Οποιος παει εκει δεν ειναι 100% στρεητ τι να κανουμε τωρα
Ο 100% αντρας δε θα το διαπραγματευοταν ποτεεχε
Οποιος ρουφαει ψωλες ειναι αδερφη οχι στρεητ
Εμενα δε θα μου σηκωνοτανε με αντρα ποτε κι αν δεν ειχα λεφτα καλυτερα ζητιανος στο δρομο παρα σε gay τσοντες
Οποιος παει εκει δεν ειναι
Όλοι αυτοί ήταν straight άντρες και ήταν πρότυπα πηδηχταραδες και έπαιζαν μόνο σε straight τσόντες. Αλλά ήταν και άπληστοι και δεν είχαν και ηθική οπότε ξεπουλήθηκαν για τα λεφτά. Μπορεί στην αρχή να έκαναν και αυτοί εμετό η να πήραν κ ναρκωτικά για να αντέξουν στο τέλος όμως συνήθισαν. Κάτι ανάλογο είναι και ιερόδουλες που ξεπουλούν το κορμί τους για τα λεφτά. Αν πάει ένας Πάκης και μόνο που θα ακουμπήσει μια κοπέλα που περπατάει στο δρόμο θα ξερασει η κοπέλα. Αν πάει όμως στην ιερόδουλη και την σκάσει ένα 200 Ρίκο θα του ρουφήξει όλα τα υγρά του.Φίλε εμένα όσες φορές μου έχουν προτείνει με λεφτά να κάνω πάντα κάτι με άντρα έκανα εμετό μόνο στην ιδέα. Αυτά που λες δεν ισχύουν. Που ξέρεις ότι ήταν straight και όχι gay ή bi;
Ποιο Μεγάλο Παζάρι και μαλακίες...να πας να γαμηθεις..
θα μου δωσεις την σπιταρωνα που εχεις εδω κοντα μου ετσι και γινει η στραβη γαμιολα
Πατσά έφαγα πέρυσι και ήταν υπέροχος..Εγώ, πατσά, σαλιγκάρια και πίπα από (ο θεός να τον κάνει) στρέιτ δε δοκιμάζω.
Και πείτε με οπισθοδρομικό.
Tα σαλιγκάρια και η πίπα σου έμειναν και ολοκληροθηκες σαν στρέιτ άντραςΠατσά έφαγα πέρυσι και ήταν υπέροχος..