You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πίπα: καλή, φτηνή και ακάποτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goad4gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 31
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Πηγαινε στην Μπαρμπαρα Φ.71β...
Kapoios_
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κολοκυνθούς 38. Πίπα-κώλο-εμπλοκή και κόντρα παξιμάδι! Τα πάντα προσφέρει ο μπαξές κι όχι με 60 αλλά με 20 ευρώπουλα! Σε κάλυψα? Μόνο μετά ετοιμάσου για ντουζ με ντετόλ ή, ακόμη καλύτερα, μπες σε κάναν κλίβανο και μετά σε πλυντήριο αυτοκινήτων για να σε τρίψουν οι μπαντανόβουρτσες!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Αχα χα χα χα χα χα χα χα!!!Μόνο μετά ετοιμάσου για ντουζ με ντετόλ ή, ακόμη καλύτερα, μπες σε κάναν κλίβανο και μετά σε πλυντήριο αυτοκινήτων για να σε τρίψουν οι μπαντανόβουρτσες!
Επισκέπτης
Τα παίρνει και στο στόμα η Μπάρμπορα;Πηγαινε στην Μπαρμπαρα Φ.71β...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Με λιγο καλη διαθεση ολα γινονται...
George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
Η Διδύμου είναι γνωστή και ως ο "δρόμος του ακάποτου".
Αντριάνα στο 18 η καλύτερη.
Αντριάνα στο 18 η καλύτερη.
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
να πας στη σονια στην αλκιβιαδους !!
ειναι το καλυτερο τσιμοθκι τυπου σκουπα ντελονκι!!
ρουφαει τα παντα και δυνατα περιπου 6000watts!!
και μετα αδειαζει και τα μπαλακια, οτι εχουν μεσα απο καιμακι!!
ενα τελικο στραγγισμα και εισαι ετοιμος μαστορα !!!!
στο εξαφανίζει λεμε το κανει αορατο!!! και μονο με 19,99
ειναι το καλυτερο τσιμοθκι τυπου σκουπα ντελονκι!!
ρουφαει τα παντα και δυνατα περιπου 6000watts!!
και μετα αδειαζει και τα μπαλακια, οτι εχουν μεσα απο καιμακι!!
ενα τελικο στραγγισμα και εισαι ετοιμος μαστορα !!!!
στο εξαφανίζει λεμε το κανει αορατο!!! και μονο με 19,99
anestis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
Πηγαινε στην Μπαρμπαρα Φ.71β...
Φ.71Α
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι 60 ρε τυπεπιπα:καλη,ακαποτη και φτηνη(αν ειναι κατι το εξαιρετο γιατι οχι και 60 ευρωπουλα?)
και με bonusνα τελειωνεις στο στομα της αλλα προαιρετικα αυτο,μιν γινομαστε και πλεονεκτες!
εδω κυκλοφορουν πιο φτηνα πιπετα
αντριαννα,ζανα,φωτεινη(γκμοχ-κυριακος θωμαιδης),νανα,μαρια,σονια και πολλες πολλες αλλες που θα στον αποσυμπιεσουν τυπε
αν θες διπλη ευχαριστηση(ακαποτο+κωλο με μερεντα) πας κωλο-κυνθους
πριν 1 χρονο περιπου και περισσοτερο ηταν η σοφια φυλης οπως εβγαινες απο πλατεια βικτωριας προς φυλης πηγαινες αριστερα και στο πρωτο δεξια.ηταν μια ξανθια αδυνατη κοντη, χαμογελαστη παντα. πολυ καλη πιπα.μετα εφυγε και πηγε λιοσιων 69β η 67.και μετα :- την εχασα..μου ειπαν οτι σταματησε η οτι πηγε αλλου, σε στουντιο ισως.
ξερει κανεις που ειναι? η καλυτερη πιπα εβερ...
ξερει κανεις που ειναι? η καλυτερη πιπα εβερ...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αρχες του περασμενου μηνα πηγα στο στριπτιζαδικο ''Erotica''(Αχαρνων 101).Περασαν πολλες απο το τραπεζι μου,την προσοχη ομως, μου την τραβηξε μια Ρουμανα ονοματι ''Μαντυ'',(δεν ξερω αν εργαζεται ακομα εκει,γιατι δεν εχει τυχει να ξαναπαω).Στην καμπινα μεσα στο προγραμα χορου των 50 ευρω,που την πηρα, αν της ζητησεις, πιπα ακαποτη και ολοκληρωτικο τελειωμα-καθαρισμα των υγρων στο στομα της με κατι παραπανω χρηματα δεν σου λεει Οχι και το παζαρευει.Εγω της εδωσα ενα 20ρικο παραπανω και μου τον καθαρισε τον ''παιχτουρα'' καλα.Στα συν για την συγκεκριμενη ειναι οτι ειναι μουναρος και το ακαποτο τσιμπουκι της,το χαρακτηρισα κορυφαιο,συν οτι μοσχομυριζε, καταλαβαινοντας οτι ειναι καθαρη η γκομενα.Γενικη εκτιμηση μου παντως, ηταν οτι κι αλλες δυο-τρεις απο τις 28 γυναικες που ειχε μεσα πρεπει να ηταν του ιδιου στυλ.
Επισκέπτης
ρε σεις δε φοβαστε? αμα τσιμπουκωνει αυτη παντα ακαπωτα, μπορει να εχει 32445 πραγματα που δε θα θελετε να κολλησετε, ειναι σιγουρο.. :-
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απο τσιμπουκι ειναι δυσκολο.Θα πρεπει να εισαι πολυ Ατυχος για να την πατησεις, στο στοματικο ερωτα.Ο στοματικος ερωτας εγκυμονει καποιους κινδυνους(π.χ. χαλασμενο δοντι),αλλα ειναι απειροελαχιστοι, μπροστα στην μαλακια να κανεις διχως προφυλαξη τις αλλες μορφες σεξ, που εκει ωφειλεις για την προστασια, οχι μονο της δικης σου υγειας αλλα και της ερωτικης συντροφου σου, να βαζεις προφυλαχτικο και καλης ποιοτητας μαλιστα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.ρε σεις δε φοβαστε? αμα τσιμπουκωνει αυτη παντα ακαπωτα, μπορει να εχει 32445 πραγματα που δε θα θελετε να κολλησετε, ειναι σιγουρο.. :-
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Φταιω εγω που μου αρεσει να μου κανουν,
μονο στο στοματικο....ελευθερο και ακαποτο...γουστα ειναι αυτα.Εννοειτε οτι δεν το κανω συχνα και επιλεγω την γυναικα που κατα την κριση μου θα ειναι καθαρη.Για αυτο αλλωστε πηγαινω σε στριπτιζαδικα και οχι σε οικους ανοχης που πηγαινει η μαζα.Απο τσιμπουκι ειναι δυσκολο.Θα πρεπει να εισαι πολυ Ατυχος για να την πατησεις, στο στοματικο ερωτα.Ο στοματικος ερωτας εγκυμονει καποιους κινδυνους(π.χ. χαλασμενο δοντι),αλλα ειναι απειροελαχιστοι, μπροστα στην μαλακια να κανεις διχως προφυλαξη τις αλλες μορφες σεξ, που εκει ωφειλεις για την προστασια, οχι μονο της δικης σου υγειας αλλα και της ερωτικης συντροφου σου, να βαζεις προφυλαχτικο και καλης ποιοτητας μαλιστα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
το χαλασμένο δόντι εγκυμονεί κινδύνους, αν όμως λείπει τελείως όπως σε μερικά μέρη είναι καλύτερα? Εκτός απο την τραγική περίπτωση να μή λείπουν όλα τα δόντια αλλα μερικά και να γαντζωθείς σαν οδοντόνημα υπάρχουν κίνδυνοι?Απο τσιμπουκι ειναι δυσκολο.Θα πρεπει να εισαι πολυ Ατυχος για να την πατησεις, στο στοματικο ερωτα.Ο στοματικος ερωτας εγκυμονει καποιους κινδυνους(π.χ. χαλασμενο δοντι)[/color],αλλα ειναι απειροελαχιστοι, μπροστα στην μαλακια να κανεις διχως προφυλαξη τις αλλες μορφες σεξ, που εκει ωφειλεις για την προστασια, οχι μονο της δικης σου υγειας αλλα και της ερωτικης συντροφου σου, να βαζεις προφυλαχτικο και καλης ποιοτητας μαλιστα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις