Νέα

Πίπα: καλή, φτηνή και ακάποτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goad4gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goad4gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πιπα:καλη,ακαποτη και φτηνη(αν ειναι κατι το εξαιρετο γιατι οχι και 60 ευρωπουλα?)
και με bonusνα τελειωνεις στο στομα της αλλα προαιρετικα αυτο,μιν γινομαστε και πλεονεκτες!

OP
OP
G

goad4gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν ξερετε καμμια κοπελα που να το προσφερει αυτο
το ξεχασα στο αρχκο μου μηνυμα
ευχαριστω

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πηγαινε στην Μπαρμπαρα Φ.71β...

Kapoios_

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κολοκυνθούς 38. Πίπα-κώλο-εμπλοκή και κόντρα παξιμάδι! Τα πάντα προσφέρει ο μπαξές κι όχι με 60 αλλά με 20 ευρώπουλα! Σε κάλυψα? Μόνο μετά ετοιμάσου για ντουζ με ντετόλ ή, ακόμη καλύτερα, μπες σε κάναν κλίβανο και μετά σε πλυντήριο αυτοκινήτων για να σε τρίψουν οι μπαντανόβουρτσες!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μόνο μετά ετοιμάσου για ντουζ με ντετόλ ή, ακόμη καλύτερα, μπες σε κάναν κλίβανο και μετά σε πλυντήριο αυτοκινήτων για να σε τρίψουν οι μπαντανόβουρτσες!
Αχα χα χα χα χα χα χα χα!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Με λιγο καλη διαθεση ολα γινονται...

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πιστευω πως η μπαρμπαρα απο 71 πληρει τις προδιαγραφες.

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Η Διδύμου είναι γνωστή και ως ο "δρόμος του ακάποτου".
Αντριάνα στο 18 η καλύτερη.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
να πας στη σονια στην αλκιβιαδους !!
ειναι το καλυτερο τσιμοθκι τυπου σκουπα ντελονκι!!
ρουφαει τα παντα και δυνατα περιπου 6000watts!!
και μετα αδειαζει και τα μπαλακια, οτι εχουν μεσα απο καιμακι!!
ενα τελικο στραγγισμα και εισαι ετοιμος μαστορα !!!!

στο εξαφανίζει λεμε το κανει αορατο!!! :pipa2: και μονο με 19,99

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πιπα:καλη,ακαποτη και φτηνη(αν ειναι κατι το εξαιρετο γιατι οχι και 60 ευρωπουλα?)
και με bonusνα τελειωνεις στο στομα της αλλα προαιρετικα αυτο,μιν γινομαστε και πλεονεκτες!
τι 60 ρε τυπε
εδω κυκλοφορουν πιο φτηνα πιπετα
αντριαννα,ζανα,φωτεινη(γκμοχ-κυριακος θωμαιδης),νανα,μαρια,σονια και πολλες πολλες αλλες που θα στον αποσυμπιεσουν τυπε :2funny:
αν θες διπλη ευχαριστηση(ακαποτο+κωλο με μερεντα) πας κωλο-κυνθους :2funny:

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πριν 1 χρονο περιπου και περισσοτερο ηταν η σοφια φυλης οπως εβγαινες απο πλατεια βικτωριας προς φυλης πηγαινες αριστερα και στο πρωτο δεξια.ηταν μια ξανθια αδυνατη κοντη, χαμογελαστη παντα. πολυ καλη πιπα.μετα εφυγε και πηγε λιοσιων 69β η 67.και μετα  :- την εχασα..μου ειπαν οτι σταματησε η οτι πηγε αλλου, σε στουντιο ισως.
ξερει κανεις που ειναι? η καλυτερη πιπα εβερ...

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
να κολλησετε ΗPV μην ανησυχειτε..θα δειτε τι ομορφα που ειναι και για σας και για την κοπελα σας.Χαιρετισμους και φιλακια

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μαγνησιας 11,  πρωινα ,  Βικυ
Δεν εχω παει, εχω διαβασει ομως πολυ καλα σχολια απο συναγωνιστες και σκοπευω να την δοκιμασω μολις ερθω Αθηνα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αρχες του περασμενου μηνα πηγα στο στριπτιζαδικο ''Erotica''(Αχαρνων 101).Περασαν πολλες απο το τραπεζι μου,την προσοχη ομως, μου την τραβηξε μια Ρουμανα ονοματι ''Μαντυ'',(δεν ξερω αν εργαζεται ακομα εκει,γιατι δεν εχει τυχει να ξαναπαω).Στην καμπινα μεσα στο προγραμα χορου των 50 ευρω,που την πηρα, αν της ζητησεις, πιπα ακαποτη και ολοκληρωτικο τελειωμα-καθαρισμα των υγρων στο στομα της με κατι παραπανω χρηματα δεν σου λεει Οχι και το παζαρευει.Εγω της εδωσα ενα 20ρικο παραπανω και μου τον καθαρισε τον ''παιχτουρα'' καλα.Στα συν για την συγκεκριμενη ειναι οτι ειναι μουναρος και το ακαποτο τσιμπουκι της,το χαρακτηρισα κορυφαιο,συν οτι μοσχομυριζε, καταλαβαινοντας οτι ειναι καθαρη η γκομενα.Γενικη εκτιμηση μου παντως, ηταν οτι κι αλλες δυο-τρεις απο τις 28 γυναικες που ειχε μεσα πρεπει να ηταν του ιδιου στυλ.

Επισκέπτης
ρε σεις δε φοβαστε? αμα τσιμπουκωνει αυτη παντα ακαπωτα, μπορει να εχει 32445 πραγματα που δε θα θελετε να κολλησετε, ειναι σιγουρο..  :-

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε σεις δε φοβαστε? αμα τσιμπουκωνει αυτη παντα ακαπωτα, μπορει να εχει 32445 πραγματα που δε θα θελετε να κολλησετε, ειναι σιγουρο..  :-
              Απο τσιμπουκι ειναι δυσκολο.Θα πρεπει να εισαι πολυ Ατυχος για να την πατησεις, στο στοματικο ερωτα.Ο στοματικος ερωτας εγκυμονει καποιους κινδυνους(π.χ. χαλασμενο δοντι),αλλα ειναι απειροελαχιστοι, μπροστα στην μαλακια να κανεις διχως προφυλαξη τις αλλες μορφες σεξ, που εκει ωφειλεις για την προστασια, οχι μονο της δικης σου υγειας αλλα και της ερωτικης συντροφου σου, να βαζεις προφυλαχτικο και καλης ποιοτητας μαλιστα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φταιω εγω που μου αρεσει να μου κανουν,
              Απο τσιμπουκι ειναι δυσκολο.Θα πρεπει να εισαι πολυ Ατυχος για να την πατησεις, στο στοματικο ερωτα.Ο στοματικος ερωτας εγκυμονει καποιους κινδυνους(π.χ. χαλασμενο δοντι),αλλα ειναι απειροελαχιστοι, μπροστα στην μαλακια να κανεις διχως προφυλαξη τις αλλες μορφες σεξ, που εκει ωφειλεις για την προστασια, οχι μονο της δικης σου υγειας αλλα και της ερωτικης συντροφου σου, να βαζεις προφυλαχτικο και καλης ποιοτητας μαλιστα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
μονο στο στοματικο....ελευθερο και ακαποτο...γουστα ειναι αυτα.Εννοειτε οτι δεν το κανω συχνα και επιλεγω την γυναικα που κατα την κριση μου θα ειναι καθαρη.Για αυτο αλλωστε πηγαινω σε στριπτιζαδικα και οχι σε οικους ανοχης που πηγαινει η μαζα.

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
              Απο τσιμπουκι ειναι δυσκολο.Θα πρεπει να εισαι πολυ Ατυχος για να την πατησεις, στο στοματικο ερωτα.Ο στοματικος ερωτας εγκυμονει καποιους κινδυνους(π.χ. χαλασμενο δοντι)[/color],αλλα ειναι απειροελαχιστοι, μπροστα στην μαλακια να κανεις διχως προφυλαξη τις αλλες μορφες σεξ, που εκει ωφειλεις για την προστασια, οχι μονο της δικης σου υγειας αλλα και της ερωτικης συντροφου σου, να βαζεις προφυλαχτικο και καλης ποιοτητας μαλιστα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
το χαλασμένο δόντι εγκυμονεί κινδύνους, αν όμως λείπει τελείως όπως σε μερικά μέρη είναι καλύτερα? Εκτός απο την τραγική περίπτωση να μή λείπουν όλα τα δόντια αλλα μερικά και να γαντζωθείς σαν οδοντόνημα υπάρχουν κίνδυνοι?  :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom