You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πίπα - Covid
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOLTREIN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ρε μάγκες κάποιος απο τους admin να το μεταφέρει στο << υγεία και sex>>Καλησπέρα σε όλους,
οτι λέει ο τίτλος, αν το κόβιντ μεταδίδεται με τσιμπούκια . Αν κάποιος γνωρίζει υπεύθυνα να απαντήσει, τρόλ και χαβαλέδες καλό θα είναι να ασχοληθούν με κάτι άλλο.
tarzan71
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2019
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σε όλους,
οτι λέει ο τίτλος, αν το κόβιντ μεταδίδεται με τσιμπούκια . Αν κάποιος γνωρίζει υπεύθυνα να απαντήσει, τρόλ και χαβαλέδες καλό θα είναι να ασχοληθούν με κάτι άλλο.
Τύπε το τσιμπούκι γιατρεύει τον covid
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.240
- Πόντοι
- 446
Για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονωσου...Καλησπέρα σε όλους,
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
Μεταδίδεται ο κορωνοϊός με το σεξ;
Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται ούτε από τη σεξουαλική ούτε από την πεπτική οδό. Αυτή είναι η επίσημη σημερινή επιστημονική γνώση.
www.kathimerini.gr
Ευχαριστώ πολύ ρε μάγκες, αυτο με την πεπτική οδο δεν μπορούσα να βρώΜεταδίδεται ο κορωνοϊός με το σεξ;
Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται ούτε από τη σεξουαλική ούτε από την πεπτική οδό. Αυτή είναι η επίσημη σημερινή επιστημονική γνώση.www.kathimerini.gr
Λίγο παλιό βέβαια το λίνκ , απο τότε είχαμε πιό μεταδοτικές μεταλλάξεις , ακόμα πιό μεταδοτικές μεταλλάξεις ... τώρα δεν ξέρω σε ποιό σημείο έχουμε φτάσει μπορεί να φτερνίζετε ο γείτονας απο το απέναντι μπαλκόνι και να κολλάς εσύ ;Μεταδίδεται ο κορωνοϊός με το σεξ;
Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται ούτε από τη σεξουαλική ούτε από την πεπτική οδό. Αυτή είναι η επίσημη σημερινή επιστημονική γνώση.www.kathimerini.gr
Στο ερώτημα του νήματος τώρα , σε κλειστό χώρο λογικά μεταδίδεται εκτός αν έχει διαθεση αυτός που του παίρνουν πίπα να φοράει μάσκα , και φυσικά αν υποθέσουμε οτι κάνει κάτι και η μάσκα. Απο την άλλη ένα άτομο είναι απέναντί σου οπότε δεν είναι και τόσο πολλές οι πιθανότητες να νοσεί και να μεταδίδει , ενώ σε ένα λεωφορείο ας πούμε που είσαι κολλητά με πόσους άλλους οι πιθανότητες αυξάνονται , είτε είσαι με μάσκα είτε χωρίς.
Εκτός αν η πίπα είναι σε ανοιχτό χώρο οπότε οι πιθανότητες μειώνονται δραματικά , βέβαια ο εξπέρ Πλεύρης έχει άλλη άποψη μιάς και ισχυρίζεται οτι οι περισσότερες μεταδόσεις αφορούν ανοιχτούς χώρους. Ίσως να θέλουν έτσι να δικαιολογήσουν και το μάσκες παντού που εφαρμόστηκε , η να δικαιολογήσουν ένα ενδεχόμενο νέο μάσκες παντου απο Οκτώβρη Νοέμβρη
Με τι;Καλησπέρα σε όλους,
σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και τον χρόνο σου.Λίγο παλιό βέβαια το λίνκ , απο τότε είχαμε πιό μεταδοτικές μεταλλάξεις , ακόμα πιό μεταδοτικές μεταλλάξεις ... τώρα δεν ξέρω σε ποιό σημείο έχουμε φτάσει μπορεί να φτερνίζετε ο γείτονας απο το απέναντι μπαλκόνι και να κολλάς εσύ ;
Στο ερώτημα του νήματος τώρα , σε κλειστό χώρο λογικά μεταδίδεται εκτός αν έχει διαθεση αυτός που του παίρνουν πίπα να φοράει μάσκα , και φυσικά αν υποθέσουμε οτι κάνει κάτι και η μάσκα. Απο την άλλη ένα άτομο είναι απέναντί σου οπότε δεν είναι και τόσο πολλές οι πιθανότητες να νοσεί και να μεταδίδει , ενώ σε ένα λεωφορείο ας πούμε που είσαι κολλητά με πόσους άλλους οι πιθανότητες αυξάνονται , είτε είσαι με μάσκα είτε χωρίς.
Εκτός αν η πίπα είναι σε ανοιχτό χώρο οπότε οι πιθανότητες μειώνονται δραματικά , βέβαια ο εξπέρ Πλεύρης έχει άλλη άποψη μιάς και ισχυρίζεται οτι οι περισσότερες μεταδόσεις αφορούν ανοιχτούς χώρους. Ίσως να θέλουν έτσι να δικαιολογήσουν και το μάσκες παντού που εφαρμόστηκε , η να δικαιολογήσουν ένα ενδεχόμενο νέο μάσκες παντου απο Οκτώβρη Νοέμβρη
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
τρόλ και χαβαλέδες καλό θα είναι να ασχοληθούν με κάτι άλλο.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
θες και σοβαρες απαντησεις παναθεμα σε....
δηλαδη πως το ειδες το σεναριο; οτι ο -ασθενης- τυπος που θα σου δωσει τσιμπουκι θα φοραει κρανος ή οτι θα σε κολλησει απο glory hole ????
Στο ιδιο δωματιο με φορεα του ιού εισαι, και μονο που αναπνεεις τον ιδιο αερα μαζι του, υπαρχει πιθανοτητα να κολλησεις.
δηλαδη πως το ειδες το σεναριο; οτι ο -ασθενης- τυπος που θα σου δωσει τσιμπουκι θα φοραει κρανος ή οτι θα σε κολλησει απο glory hole ????
Στο ιδιο δωματιο με φορεα του ιού εισαι, και μονο που αναπνεεις τον ιδιο αερα μαζι του, υπαρχει πιθανοτητα να κολλησεις.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Με καπνικα είδη..Με τι;
Το έπιασα το υποννοούμενο...Με καπνικα είδη..
Πάω εδώ
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
Όπως καταλάβατε είμαι καπνιστής. Έχω κάνει απόπειρες στη ζωή μου καμιά 4άρα φορές. Πάντα το κράταγα κανά μήνα περίπου άκαπνος με την καλύτερη απόπειρα την τελευταία που δεν κάπνισα για 2 σερί μήνες. Λίγο ένας τσακωμός φέρνει το ένα και το άλλο και εκεί αναζητάω τσιγάρο. Προσωπική μου...
www.bourdela.com
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Με ηλεκτρονικό κόβεται..Το έπιασα το υποννοούμενο...
Πάω εδώ
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
Όπως καταλάβατε είμαι καπνιστής. Έχω κάνει απόπειρες στη ζωή μου καμιά 4άρα φορές. Πάντα το κράταγα κανά μήνα περίπου άκαπνος με την καλύτερη απόπειρα την τελευταία που δεν κάπνισα για 2 σερί μήνες. Λίγο ένας τσακωμός φέρνει το ένα και το άλλο και εκεί αναζητάω τσιγάρο. Προσωπική μου...www.bourdela.com
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.349
- Πόντοι
- 27.261
το ευχαριστω που κολλαει ρε μαστορα ?Ευχαριστώ πολύ ρε μάγκες, αυτο με την πεπτική οδο δεν μπορούσα να βρώ
το αρθρο σε παραπεμπει να τη βρισκεις με σελφσερβις και να κοψεις τα σουρταφερτα, κοινως να την εμπαιζεις πολυ σχολαστικα ---->
μαλλον δεν το διαβασες καλα το κουλοαρθρο
Μαλάκας είμαι να το διαβάσω αναλυτικά???? Κράτησα μονο αυτο που με συμφέρει, δλδ τον τίτλο και καλοπέρασα.. Θα σου πω σε 3-4 μέρες τα νεότερα…το ευχαριστω που κολλαει ρε μαστορα ?
το αρθρο σε παραπεμπει να τη βρισκεις με σελφσερβις και να κοψεις τα σουρταφερτα, κοινως να την εμπαιζεις πολυ σχολαστικα ---->
μαλλον δεν το διαβασες καλα το κουλοαρθρο
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.349
- Πόντοι
- 27.261
οκ, ζωη σε λογου μαςΜαλάκας είμαι να το διαβάσω αναλυτικά???? Κράτησα μονο αυτο που με συμφέρει, δλδ τον τίτλο και καλοπέρασα.. Θα σου πω σε 3-4 μέρες τα νεότερα…
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.611
- Πόντοι
- 8.346
Για ποιον ενδιαφερόμαστε, για αυτον π δινει τσιμπούκι ή για αυτόν που παιρνει?
Για τον νηματοθέτη. Να παίρνει δεν νομίζω. Τι, λάθος;Για ποιον ενδιαφερόμαστε, για αυτον π δινει τσιμπούκι ή για αυτόν που παιρνει?
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.611
- Πόντοι
- 8.346
Δεν κρίνω εγω. Εχω δει πολλα εδω μεσα. Απλα ρωταω για διευκρινησηΓια τον νηματοθέτη. Να παίρνει δεν νομίζω. Τι, λάθος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 26K