Νέα

Πιο εύκολα βρίσκεις γκόμενα , παρά ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα todor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.163
Πόντοι
456
πάντως τα site αγγελιών είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου ...999/1000 είναι αρλούμπες ...

εγω προσωπικα τους κραζω . αλλα την σημερον ημερα 60 ευρω ειναι μια χαρα

Με την παρούσα οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και την ολική καταστροφή της οικονομίας από τα συνεχόμενα lockdown που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις στα κράτη μέλη της ΕΕ αλλά και εδώ στην Ελλάδα και τα 60 ευρώ για 1 ώρα πλέον τα θεωρώ υπερβολικά, όταν το μέσο μεροκάματο εδώ στην Ελλάδα είναι περίπου 28 ευρώ και η ανεργία στα ύψη. Άρα συνεπώς κοπέλες ανεξάρτητες αλλά και γραφεία συνοδών που χρεώνουν από 150 ως 200 ευρώ για 1 ώρα το θεωρώ άκρως υπερβολικό με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα και την διαμόρφωση των μισθολογίων στα χειρότερα επίπεδα από την ώρα που καθιερώθηκε το ευρώ ως νόμισμα το 2002. Εξάλλου αυτό έχει αντίκτυπο στην αναδουλειά που υπάρχει στον κλάδο του αγοραίου έρωτα σε όλους τους κλάδους του cg, μασάζ, στούντιο κτλ.

Εχω κ'εγω ενα προαισθημα οτι ολες το κωλοβαρανε.

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
πάντως τα site αγγελιών είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου ...999/1000 είναι αρλούμπες ...
ακριβώς!!!!ίσως από τις πιο εύστοχες απαντήσεις σε αυτό το νήμα (γιατι οι απαντήσεις δεν πρέπει να έχουν στόχο να κράξεις τον νηματοθέτη η αυτόν που απαντάει-τον οποιοδηποτε συναγωνιστη ).γι αυτο λέμε και πάλι ότι καλές ειναι οι αγγελίες , αλλα όταν ειναι μούφα ειναι σαν μην υπάρχουν. αρα τι κάνουμε ???? εγω πιστευω η λύση είναι να γνωρίζεις τον άλλον (μέλη από εδω που να γνωριζουν πρόσωπα και πραγματα και που να θέλουν να τα μοιραστούν) γιατι οπως ειπαμε μονο με αλληλεγυη και εμπιστοσυνη προχωρας καλυτερα. αν ειναι .. να ειναι ο καθενας μονος του αυτο το κανουμε ηδη!!! δεν εχει νοημα . δεν λέω οτι μονος του ο καθενας δεν μπορει να βρει μια γκομενα(πουτανα) να γαμησει αλλα εγω προσωπικα δεν ψαχνω αυτο.
ψαχνω ''ειδικες'' περιπτωσεις!!!! καλα πουτανακια --μονο ελληνιδες για να μπορουμε να συννενουμαστε---οικονομικα ως 60 ευρω το πολυ --- με ανεση χρονου---
οποιος γνωριζει να στειλει pm και ακομα για καφεδακι να ανταλλαξουμε αποψεις και γνωριμιες.αυτα
ααααα και κατι ακομα!!! το να θελεις και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο (η τον πουτσο) χορτατο δεν ειναι κακο .
προσωπικα γνωριζω ανθρωπους που εχουν οικιακη βοηθο για 12 ωρες και την πληρωνουν 10 ευρω την ημερα και θέλουν να κατεβασουν κι αλλο την τιμη.
εγω προσωπικα τους κραζω . αλλα την σημερον ημερα 60 ευρω ειναι μια χαρα
Φιλε να σου πω την γνωμη μου μιας και ασχολουμε χρονια με αυτο το σπορ και ειδικα με κοριτσια που δεν ειναι επαγγελματιες .Με 60 ευρω το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε κανενα στουντιο γιατι θα ψαχνεις χρονια και στο τελος δεν θα βρεις αυτο που ζητας γιατι αυτη η κατηγορια ειναι για πιο γεματα πορτοφολια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom