καταρχην να ευχαριστησω ολους οσους απαντησαν .
πιστευω οτι ολα αυτα που γραφτηκαν ειναι σωστα.και συμφωνω λιγο πολυ με ολους.
το θεμα ομως αυτου του νηματος ειναι να το πω παραδειγμα για να το καταλαβετε καλυτερα:
εστω οτι ψαχνω ελληνιδα--αποκλειστικα ελληνιδα απο 18-24 ετων
με μεγαλο στηθος και να ειναι φαση amateur η φαση (μονο απο γνωστους) ---πχ πολυ κλειστος κυκλος
και εστω οτι εμενα με ενδιαφερει να μην ειναι ξεσκισμενη , δηλαδη εγω για καποιο δικο μου λογο δεν θελω να εχει πααε με πολλους
τι εννοω οτι ας εχει παει με 50 -100 αντρες οκ. οχι ομως να εχει παει με 3000.
δε ψαχνω βεβαια παρθενα οτι ειμαι αφελης να πιστευω οτι υπάρχουν παρθενες και ουτε με ενδιαφερουν.
εστω λοιπον οτι ψαχνω κατι τετοιο και διαθετω ως 60 ευρω και θελω να ειναι πολυ ανετη στο χρονο.πχ να κατσει 2-3 ωρες
επισης μην βιαστει κανεις να πει οτι δεν βρισκεις γιατι μου εχει τυχει προσωπικα και το ειδα με τα ματια μου και σε γνωστο μου να
παρει τηλεφωνο απο μασατζιδικο και μετα να την πηγαινει σε ξενοδοχεια και βολτες κλπ κλπ
αρα ολα αυτα υπαρχουν δεν ειναι φαντασια εκει θελω να καταληξω
το ερωτημα ειμαι πως θα το βρεις γρηγορα
πρεπει δηλαδη καποιο τροπο να βρουμε (πως εχει το car.gr) με φιλτρα (με pop menu) ωστε να μπορω να βρω γρηγορα αυτο που θελω και εγω και οι υπολοιποι
μπορει να λεω μαλακιες και να ειμαι νουμερο
δεν ξερω πειτε και εσεις
Αρχηγέ μου ποιος θα σου δώσει amateur γκόμενα η οποία κάθεται 2-3 ώρες με 60 Ευρώ. Αν τη δώσει σε σένα και άλλους 5 και ο καθένας σε άλλους τόσους και πάει λέγοντας:
1) Η γκόμενα θα πάψει να είναι amateur και θα αρχίσει να γράφει χιλιόμετρα
2) Θα έχει ζήτηση και θα ανεβάσει τις τιμές
3) Θα καταργήσει τα 2ωρα - 3ωρα
4) Ο αρχικός που στην έδωσε δε θα μπορεί να τη βρει ή θα αρχίσει να πληρώνει πιο πολλά ή θα την παίρνει για λιγότερο χρόνο
Τα amateur φίλε μου είναι λαχεία και ο κόσμος δεν τα μοιράζει τόσο εύκολα. Εγώ προσωπικά έχω ένα amateur στανταράκι το οποίο το έχω δώσει σε έναν από εδώ μέσα κι αυτό γιατί μου έκανε μια εξυπηρέτηση. Μάλιστα η ίδια μου έχει ζητήσει να μη μιλάω πολύ πολύ γι' αυτήν και να μη μοιράζω το τηλέφωνό της γιατί δε θέλει να μαθευτεί τι δουλειά κάνει. Οπότε οι συστάσεις είναι περιορισμένες. Παρόλα αυτά κι αυτή που έχω δεν καλύπτει τις προδιαγραφές που έθεσες. Είναι 38-40 πολύ καλό μουνί και παίρνει 80 την ώρα.
Αν μια γκόμενα βάλει το προφίλ της σε εφαρμογή τύπου poutano-car.gr, και μετράει και σαν γκόμενα, οι προδιαγραφές που θέλεις σε τιμή, χρόνο και αματουριά θα πάνε περίπατο. Θα σου πρότεινα να βάλεις καμιά αγγελία στο kanesex και να περιγράψεις τι θέλεις μπας και σε πάρει κανένα άφραγκο φοιτητάκι. Κι αν βρεις κάντην και σε μένα μια πάσα