amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.209
- Πόντοι
- 22.785
Μιας και ασχολείσθε με το υπερβαρικό οξυγόνο, να ρωτήσω κάτι;Λοιπόν αλλάξαμε πεδίο δράσης ειμαστε στο NNΣ όπου έχουμε νυχτερινή βάρδια στον Υπερβαρικό Θάλαμο & ό Βάγγος θέλει γυάλισμα κωλοτρυπίδας & όχι μόνο από την γραμματέα του οπλονομίου ... ένα πραγματικα λυσσασμένο dog war..
Απολαύστε..
Βέβαια κ έχει ΆΡΙΣΤΑ αποτελέσματα.Μιας και ασχολείσθε με το υπερβαρικό οξυγόνο, να ρωτήσω κάτι;
Κάνει για ορθοπεδικά θέματα;
Πίτες κάνει η σύζυγος;
εγω η γυναικα μου και η κορη μου
Της Ελλάδος τα παιδιά...έκδοση 2.0Λοιπόν αλλάξαμε πεδίο δράσης ειμαστε στο NNΣ όπου έχουμε νυχτερινή βάρδια στον Υπερβαρικό Θάλαμο & ό Βάγγος θέλει γυάλισμα κωλοτρυπίδας & όχι μόνο από την γραμματέα του οπλονομίου ... ένα πραγματικα λυσσασμένο dog war..
Απολαύστε..
Ποια είναι η Στεφανία ρε παιδιά;Εδώ λοιπόν έχουμε τον Βασίλη ένα φαντάρο που υπηρετεί στο ΓΕΣ..
Και την προϊσταμένη την κυρία Παγώνα Μέγα καψούρα με την πουτσα του Βασίλη..
Ερώτηση..
Προς τον γαιοκτήμονα του παρόντος ιστότοπου..
Γιατί δεν είμαι & εγώ στην ψηφοφορία ??
Γιατι απο κατω στο μπανερ μου βγαζει συνεχεια εναν γυμνο που κραταει στα χερια του μια γαλλικη μπαγκετα; Επειδη δηλωνω μικροτσουτσουνος;
Μηπως αμα παμε σε αλλο νημα;;Εμένα μου τον βγάζει εδώ και μέρες, και κάνω τον αδιάφορο.
Μα πήραν χαμπάρι....
Μηπως αμα παμε σε αλλο νημα;;
Το κολπο με τις ιντζες το ειχα κανει και εγω παλιοτερα. Στο νημα που ρωταγε ποσο τον εχετε και μπαινανε ολοι οι ψωλαραδες και γραφανε ολοι τον ειχανε πανω απο 7 ιντζες. Μπηκα και εγω και εγραψα οτι τον ειχα 7,5. Με κανανε θεο.Να ανοίξουμε ένα για ψωλαράδες μπας και τους ρίξουμε λίγο στάχτη στα μάτια.
Επίσης εγώ θα γράψω πως έκανα λάθος στο μετρικό σύστημα, και αντί για 7,5 πόντους τον έχω 7,5 ίντσες...
Το κολπο με τις ιντζες το ειχα κανει και εγω παλιοτερα. Στο νημα που ρωταγε ποσο τον εχετε και μπαινανε ολοι οι ψωλαραδες και γραφανε ολοι τον ειχανε πανω απο 7 ιντζες. Μπηκα και εγω και εγραψα οτι τον ειχα 7,5. Με κανανε θεο.
Κύριε άγιε και κύριε κωλογέρε ., Για να τον μετράτε σε στύση πάει να πει ότι σας σηκώνεται ακόμα ....
Θα τρελαθώ.
Επιχειρείται να σκιαγραφήσετε την καθημερινή πραγματικότητα??Ναι. Τον χρησιμοποιούμε τακτικά. Για να κατουρήσουμε, να σφουγγαρίσουμε..