athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
Τραίνα πάνε τα γκανιαν μου
Ο φίλος σελέμπρε να κερδάει μόνο...Τραίνα πάνε τα γκανιαν μου
Η αυτός η ο ΔιγραμμοςΟ φίλος σελέμπρε να κερδάει μόνο...
Πολλά τα φαβορί τελικά, το άλογο κούρσας όμως...Η αυτός η ο Διγραμμος
ναι, ωραια. εχουν μεγαλη και σπανια συλλογη. (που αμφιβαλω) αυτο το θεμα γιατι δημιουργηθηκε? για να δοξαστουν οι συλλεκτες και να κατακτησουν το βραβειο ''το χρυσο μουνι'', η για να μοιραστουν το υλικο?Είναι πλέον γνωστό, πως πολλά μέλη κυνηγούν μετά μανίας στο διαδίκτυο πορνογραφικά βίντεο διασημοτήτων. Πολλά από αυτά δε, τυγχάνουν δεινότατοι κυνηγοί με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, γεγονός που συντελεί στο να έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη, καθώς και σπάνια, συλλογή από αυτά.
Το συγκεκριμένο λοιπόν θέμα, δημιουργείται προκειμένου να υπάρχει ένας κοινός τόπος αναφοράς και διαμοιρασμού τους, καθώς και για να ανακαλύψουμε μαζί, ποιός διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή.
Τι τσιμπησες?Γαμιωντας πάνε τα γκανιαν μου
Μακαρόνια κιμά πιπεριές κλπΤι τσιμπησες?
Κοφτά η σπαγγέτι?Μακαρόνια κιμά πιπεριές κλπ
ΣπαγγέτιΚοφτά η σπαγγέτι?
Ti noumero?Σπαγγέτι
Δεν ξέρω μόνο λαζανακια και μακαρόνια παστίτσιο ξερωTi noumero?
Ti noumero?
Ξινό ή γλυκό;τι τον ρωτας και νουμερο ρε μπαρμπα και εσυ
ειναι ικανος να σου στειλει καναν αριθμο κινητου
Τραχανα ετρωγε 2 φορες την ημερα επι 7 ημερες την εβδομάδα .. που θελει και σπαγγετι, και κορδόνια παπουτσιου να του βρασεις θα τα φαει
Κύριε άγιε και κύριε κωλογέρε ., Για να τον μετράτε σε στύση πάει να πει ότι σας σηκώνεται ακόμα ....
Θα τρελαθώ.
Τώρα θα σου πει ότι δεν ξέρει τι είναι αυτό γιατί τρώει αστακουδακια από ΠινεζαΞινό ή γλυκό;