Νέα

Πήγαινε να γαμήσει και τον γαμήσανε..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για να το πιάσουμε λίγο από την αρχή:
-Το παλικάρι -λέμε τώρα- τρώει πούτσα από τράβελο στη Συγγρού.
-Φεύγει από εκεί και πέφτει στη γιαγιά με τις τούμπες κατεβαίνουν στην παραλιακή
-Προλαβαίνει η γιαγιά τα φασολάκια και έτσι δεν καίγονται
-Η γιαγιά ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ γκόμενα του Lawrence της Αραβίας.
-Όταν την γνώρισε ο Λόρενς την νόμιζε για Τουρκάλα και αναφώνισε:

Ω! Τι πούτσος!!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
Όταν υιοθετούσα το ψευδώνυμό μου δεν γνώριζα τη σημασία του στα τούρκικα. Εγώ το πήρα από επιφώνημα ευαρέσκειας που άκουα συχνά από φίλους μου  Άραβες σε κατασκήνωση γυμνιστών στον Κόλπο της Άκαπα, στην οποία έλαβα μέρος πέρσι το καλοκαίρι.
ααααα μαλιστα...Και φυσικα δεν μπηκες στον κοπο να βρεις τι σημαινει ουτε φροντισες να μαθεις τη σωστη ορθογραφια της λεξης μας λες τωρα...

Επισκέπτης
ενας φιλος μου πηγε στην Θυρα 7 στο Καραϊσκακη με φανελα του βαζελου κ εφαγε ξυλο.
ασυστολο ψευδος..αυτα τα κανουν οι επιστημονες..εμεις οπως λεει & το γνωστο τραγουδακι με τον γιαννακη,το πολυ-πολυ να τους γαμησουμε σε κανα πουλμαν για βολο..
σεξ & βια μεχρι την λαμια δηλαδη,οπου τους αφηνουμε δεμενους,ξεβρακωτους & χιλιοχυμενους πανω σε κανα δεντρο..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γιαννακη πουσταρα σου καναμε τον κωλο να..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ξεχασες τη Σμυρνια.. :2funny:
Για να το πιάσουμε λίγο από την αρχή:
-Το παλικάρι -λέμε τώρα- τρώει πούτσα από τράβελο στη Συγγρού.
-Φεύγει από εκεί και πέφτει στη γιαγιά με τις τούμπες κατεβαίνουν στην παραλιακή
-Προλαβαίνει η γιαγιά τα φασολάκια και έτσι δεν καίγονται
-Η γιαγιά ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ γκόμενα του Lawrence της Αραβίας.
-Όταν την γνώρισε ο Λόρενς την νόμιζε για Τουρκάλα και αναφώνισε:

Ω! Τι πούτσος!!!!

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ξεχασες τη Σμυρνια.. :2funny:

Η γιαγιά ήταν Σμυρνιά και έφυγε το 22 και πήγε στην Αραβία. :badair:
Εκεί γνώρισε το μεγάλο έρωτα της ζωής της που δεν είναι άλλος από το Λόρενς.  :smitten:

Η συνέχεια είναι γνωστή.

Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση!!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
φανταζομαι και μετα ξυπνησες.......αν μου γινονταν αυτο εγω θα επεζα κλοτσες..ποσο δυνατα ηταν τα τραβελια δλδ?ασε που αν γινονταν αυτο σε μενα.την αλλη μερα θα ημουν κατω με 2-3 σκληρους και σημερα δεν θα περπαταγανε τα τραβελια.αλλα μαλλον εχεις μεγαλη φαντασια........

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Είστε όλοι απίθανοι. Σας παραδέχομαι. Κάποτε μερικοί θα πρέπει να σταματήσουν να γράφουν φανταστικές ιστορίες λες και είμαστε ηλίθιοι. Τελικά δεν μας είπε βάλανε προφυλακτικό ή όχι και έχει και την αγωνία για έητζ;

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κι επειδής ουλή τη μέρα,κάνου τον τσοπάν'
Ειδικά στου άρμεγμα,κανένας δε με φταααααν'
- ΜΙλιώκας
Νεαρός και πολύ σέξι φίλος έπαθε ένα κάζο που δεν λέγεται. Πήγε στη Συγγρού να βρει κάνα κορίτσι να γαμήσει. Διάλεξε μια μουνάρα να το ευχαριστηθεί, μα όταν τον πήγε σπίτι της και γδυθήκανε ήτανε άντρας πουτσαράς. Το παιδί έτρεξε να φύγει, μα δεν πρόλαβε Με τη βοήθεια φίλου του, που βγήκε  κι αυτός γυμνός από άλλο δωμάτιο, βάλανε κάτω το παιδί και το γαμήσανε κι οι δυο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom