Νέα

Πήγαινε να γαμήσει και τον γαμήσανε..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
κανενα τοπικ της προκοπης ρεεεεεεεεεε
Μπηκε η μπαζολα και εκανε το site χωραφι σημερα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πάντως καλού-κακού μην μπαινετε στον παράδρομο της Συγγρού χωρίς λόγο.

Αριστερή λωρίδα και γρήγορα  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ναι το έχω ακούσει. Καλό.

Και την άλλη φορά ήταν ένας που πέρναγε τη συγγρού με τη μηχανή και κατέβαινε με σούζα και περναγε μια γριά και τη χτύπησε αλλα η γριά έκανε μια στροφή στον αέρα και έκατσε τσουπ στη σέλλα και μετά κατέβηκαν μαζί τη συγγρού και το παιδί πηγε τη γριά σπίτι και ευτυχώς γιατί είχε τα φασολάκια στη φωτιά και παρα λίγο να καούν αλλα ολα οκ τελικα.

Ασε. Ο παππους μου στο χωριο επαθε κατι χειροτερο.
Επιασε φωτια το χωραφι του και τα καναντερ που πηγαν να την σβησουν γεμιζοντας νερο απο την θαλασσα μαζεψαν μαζι και 2 καρχαριες.
Οταν λοιπον εριξαν το νερο οι καρχαριες φαγανε ολα τα προβατα.
Ασε.
Ζημια σου λεω.
μεγαλη.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πάντως εγώ βρε παίδες δεν το πολυκατάλαβα.
Δηλαδή την ώρα που πήγε να κανελλώσει το ρυζόγαλο, σήκωσε το σακάκι και του έπεσε το σαπούνι????  :think: :think: :think: :think:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
Χμμμμ... Και που το έμαθες βρε ? Για δώσε μας και σε εμάς την πηγή ??? Την φαντάζομαι και μόνος μου τώρα που το ξανα σκέφτομαι την πηγή.... Ναι σίγουρα είναι Yarrak Imagination :2funny: :2funny: :idiot:
στον υπνο του θα το'δε

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητή Yarrak,

επιμένεις να μην απαντάς το τι δουλειά έχει το nickname σου (που σημαίνει πέος στα τουρκικά) με μία άξια κοπέλα σαν και σένα.
Η απορία μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη βλέποντας και την θεματολογία των threads που ανοίγεις...

¨Οσον αφορά την ιστορία που παραθέτεις μάλλον πρέπει να καταχωρηθεί με την 100% πραγματική ιστορία του Enforcer όπως και με την μελέτη των Dr. B.J. Sooner. Dr. Inserta Shafteer. & Dr. Len Lictepeen που απέδειξαν πως η κατάποση σπέρματος μειώνει δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του στήθους.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ασε. Ο παππους μου στο χωριο επαθε κατι χειροτερο.
Επιασε φωτια το χωραφι του και τα καναντερ που πηγαν να την σβησουν γεμιζοντας νερο απο την θαλασσα μαζεψαν μαζι και 2 καρχαριες.
Οταν λοιπον εριξαν το νερο οι καρχαριες φαγανε ολα τα προβατα.
Ασε.
Ζημια σου λεω.
μεγαλη.

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω και εναν zippo που αντεχει στα 22.000 μποφορ.
Αλλα επειδη δεν καπνιζω δεν τον χρειαζομαι.
Yarrak ειναι δικος σου. Τον κερδισες με την αξια σου.  :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βαλε λιγο το ( πολυ ομολογουμενως ) μυαλο σου να δουλεψει.
ισως υπαρχουν καποιοι που αισθανονται γυναικες. :)
Αγαπητή Yarrak,

επιμένεις να μην απαντάς το τι δουλειά έχει το nickname σου (που σημαίνει πέος στα τουρκικά) με μία άξια κοπέλα σαν και σένα.
Η απορία μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη βλέποντας και την θεματολογία των threads που ανοίγεις...

¨Οσον αφορά την ιστορία που παραθέτεις μάλλον πρέπει να καταχωρηθεί με την 100% πραγματική ιστορία του Enforcer όπως και με την μελέτη των Dr. B.J. Sooner. Dr. Inserta Shafteer. & Dr. Len Lictepeen που απέδειξαν πως η κατάποση σπέρματος μειώνει δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του στήθους.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
βαλε λιγο το ( πολυ ομολογουμενως ) μυαλο σου να δουλεψει.
ισως υπαρχουν καποιοι που αισθανονται γυναικες. :)

Λεεεεεεεεεεεεεεεες????

Ο Αχιλλέας απ' το Κάιρο
εδώ και χρόνια ζει στην Αθήνα
σ' ένα υπόγειο σκοτεινό
γωνιακό κάπου στην Σίνα

Μαζί του ζει κάποιος Μηνάς
γι' αυτούς τους δυο και τι δεν λένε
οι πιο σεμνοί της γειτονιάς
ξέρουν επίθετα που καίνε

Είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες
και δε ζουν τη ζωή τη δικιά σου
είναι κάτι παιδιά που δεν γίνονται άντρες
Θα μπορούσαν να είναι παιδιά σου

Ποτέ δε βγαίνουνε μαζί
κανείς δεν ξέρει πώς περνάνε
υπόγεια κάνουνε ζωή
κι όλοι οι αργόσχολοι ρωτάνε

Η κυρά Λέλα η Σμυρνιά  <-------------------------- Να και η σχέση με Τουρκία/Yarrak
στην αμαρτία λέει βουλιάζουν
και διώχνει τα μικρά παιδιά
όταν στο υπόγειο πλησιάζουν

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητή Yarrak,

πες τα μεγαλε  :2funny: :2funny: :2funny:

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
απο οτι ακουσα και εγω πηγε να ξεφυγει αλλα του εσπασε το τακουνι απο τις γοβες του τον εκοβε και το στρινκ στα αρχιδια...που να τρεξει τωρα το ''παλικαρι''

diversth

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει ρε παιδια με μια φορα δε γινεσαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
απο οτι ακουσα και εγω πηγε να ξεφυγει αλλα του εσπασε το τακουνι απο τις γοβες του τον εκοβε και το στρινκ στα αρχιδια...που να τρεξει τωρα το ''παλικαρι''

γελατε γελατε αλλα και γω πριν απο καμια δεκαετια αν ειχα πιει λιιιιιιγο παραπάνω θα μου το ειχε φορμαρει το strap-on ο τραβελος!!!

Μακρια απο τραβελους γιατι το χουι της πουστιας δεν μπορουν να το αποβάλουν!!!!!!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ενας φιλος μου πηγε στην Θυρα 7 στο Καραϊσκακη με φανελα του βαζελου κ εφαγε ξυλο.  :jerking: :jerking:

Yarrak γιατι αρραγε τον γαμησανε??? Δεν καταλαβε ο φιλος σου οτι ειναι τραββελι? Δεν το ηξερε οτι στη συγγρου ειναι ολο τραββελια κ οτι στη Σκουφα εχει πιατσα?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μπορεί να του αρέσουν τα transformers.

OP
OP
Y

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Όταν υιοθετούσα το ψευδώνυμό μου δεν γνώριζα τη σημασία του στα τούρκικα. Εγώ το πήρα από επιφώνημα ευαρέσκειας που άκουα συχνά από φίλους μου  Άραβες σε κατασκήνωση γυμνιστών στον Κόλπο της Άκαπα, στην οποία έλαβα μέρος πέρσι το καλοκαίρι.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Όταν υιοθετούσα το ψευδώνυμό μου δεν γνώριζα τη σημασία του στα τούρκικα. Εγώ το πήρα από επιφώνημα ευαρέσκειας που άκουα συχνά από φίλους μου  Άραβες σε κατασκήνωση γυμνιστών στον Κόλπο της Άκαπα, στην οποία έλαβα μέρος πέρσι το καλοκαίρι.

¨Εχεις φίλους από την Αραβία που όταν σε έβλεπαν αναφώναζαν ένα επιφώνημα ευαρέσκειας, το οποίο σημαίνει ΠΕΟΣ στα τουρκικά?
Θέλω να πιστεύω πως οι φίλοι σου είναι οπαδοί του Lawrence of Arabia και πως όλα τα υπόλοιπα είναι μία γλωσσολογική παρεξήγηση...

Για να μην την ξαναπάθεις ορίστε ένα παράδειγμα που χρησιμοποιείται το Yarrak στα τουρκικά:

--- Daha evel yarrak yedin mi??? Cok lezzetlidir!

--- Have you eaten dick before? It is very tasty!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δηλ οι Τουρκοι οταν βλεπουνε ενα γκομενακι δεν λενε "τι μουνι ειναι αυτο", αλλά "τι πουτσα ειναι αυτη"!!

α ρε ανωμαλιες στον κοσμο  :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom