Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
κανενα τοπικ της προκοπης ρεεεεεεεεεε
Μπηκε η μπαζολα και εκανε το site χωραφι σημερα
Μπηκε η μπαζολα και εκανε το site χωραφι σημερα
Ναι το έχω ακούσει. Καλό.
Και την άλλη φορά ήταν ένας που πέρναγε τη συγγρού με τη μηχανή και κατέβαινε με σούζα και περναγε μια γριά και τη χτύπησε αλλα η γριά έκανε μια στροφή στον αέρα και έκατσε τσουπ στη σέλλα και μετά κατέβηκαν μαζί τη συγγρού και το παιδί πηγε τη γριά σπίτι και ευτυχώς γιατί είχε τα φασολάκια στη φωτιά και παρα λίγο να καούν αλλα ολα οκ τελικα.
στον υπνο του θα το'δεΧμμμμ... Και που το έμαθες βρε ? Για δώσε μας και σε εμάς την πηγή ??? Την φαντάζομαι και μόνος μου τώρα που το ξανα σκέφτομαι την πηγή.... Ναι σίγουρα είναι Yarrak Imagination
Ασε. Ο παππους μου στο χωριο επαθε κατι χειροτερο.
Επιασε φωτια το χωραφι του και τα καναντερ που πηγαν να την σβησουν γεμιζοντας νερο απο την θαλασσα μαζεψαν μαζι και 2 καρχαριες.
Οταν λοιπον εριξαν το νερο οι καρχαριες φαγανε ολα τα προβατα.
Ασε.
Ζημια σου λεω.
μεγαλη.
Αγαπητή Yarrak,
επιμένεις να μην απαντάς το τι δουλειά έχει το nickname σου (που σημαίνει πέος στα τουρκικά) με μία άξια κοπέλα σαν και σένα.
Η απορία μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη βλέποντας και την θεματολογία των threads που ανοίγεις...
¨Οσον αφορά την ιστορία που παραθέτεις μάλλον πρέπει να καταχωρηθεί με την 100% πραγματική ιστορία του Enforcer όπως και με την μελέτη των Dr. B.J. Sooner. Dr. Inserta Shafteer. & Dr. Len Lictepeen που απέδειξαν πως η κατάποση σπέρματος μειώνει δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του στήθους.
+1000000 το εχω δει με τα ματια μου και εγω..
βαλε λιγο το ( πολυ ομολογουμενως ) μυαλο σου να δουλεψει.
ισως υπαρχουν καποιοι που αισθανονται γυναικες.
Αγαπητή Yarrak,
επιμένεις να μην απαντάς το τι δουλειά έχει το nickname σου (που σημαίνει πέος στα τουρκικά) με μία άξια κοπέλα σαν και σένα.
Η απορία μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη βλέποντας και την θεματολογία των threads που ανοίγεις...
¨Οσον αφορά την ιστορία που παραθέτεις μάλλον πρέπει να καταχωρηθεί με την 100% πραγματική ιστορία του Enforcer όπως και με την μελέτη των Dr. B.J. Sooner. Dr. Inserta Shafteer. & Dr. Len Lictepeen που απέδειξαν πως η κατάποση σπέρματος μειώνει δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του στήθους.
γινεσαι γινεσαι ...........ενταξει ρε παιδια με μια φορα δε γινεσαι
απο οτι ακουσα και εγω πηγε να ξεφυγει αλλα του εσπασε το τακουνι απο τις γοβες του τον εκοβε και το στρινκ στα αρχιδια...που να τρεξει τωρα το ''παλικαρι''
Όταν υιοθετούσα το ψευδώνυμό μου δεν γνώριζα τη σημασία του στα τούρκικα. Εγώ το πήρα από επιφώνημα ευαρέσκειας που άκουα συχνά από φίλους μου Άραβες σε κατασκήνωση γυμνιστών στον Κόλπο της Άκαπα, στην οποία έλαβα μέρος πέρσι το καλοκαίρι.