Νεαρός και πολύ σέξι φίλος έπαθε ένα κάζο που δεν λέγεται. Πήγε στη Συγγρού να βρει κάνα κορίτσι να γαμήσει. Διάλεξε μια μουνάρα να το ευχαριστηθεί, μα όταν τον πήγε σπίτι της και γδυθήκανε ήτανε άντρας πουτσαράς. Το παιδί έτρεξε να φύγει, μα δεν πρόλαβε Με τη βοήθεια φίλου του, που βγήκε κι αυτός γυμνός από άλλο δωμάτιο, βάλανε κάτω το παιδί και το γαμήσανε κι οι δυο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήγαινε να γαμήσει και τον γαμήσανε..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
σημερα ειναι η μερα σου yarrak..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Πηγε στη συγγρου να διαλεξει μουναρα?Νεαρός και πολύ σέξι φίλος έπαθε ένα κάζο που δεν λέγεται. Πήγε στη Συγγρού να βρει κάνα κορίτσι να γαμήσει. Διάλεξε μια μουνάρα να το ευχαριστηθεί, μα όταν τον πήγε σπίτι της και γδυθήκανε ήτανε άντρας πουτσαράς. Το παιδί έτρεξε να φύγει, μα δεν πρόλαβε Με τη βοήθεια φίλου του, που βγήκε κι αυτός γυμνός από άλλο δωμάτιο, βάλανε κάτω το παιδί και το γαμήσανε κι οι δυο.
Ε τα ηθελε ο κωλος του...
Επισκέπτης
Νεαρός και πολύ σέξι φίλος έπαθε ένα κάζο που δεν λέγεται. Πήγε στη Συγγρού να βρει κάνα κορίτσι να γαμήσει. Διάλεξε μια μουνάρα να το ευχαριστηθεί, μα όταν τον πήγε σπίτι της και γδυθήκανε ήτανε άντρας πουτσαράς. Το παιδί έτρεξε να φύγει, μα δεν πρόλαβε Με τη βοήθεια φίλου του, που βγήκε κι αυτός γυμνός από άλλο δωμάτιο, βάλανε κάτω το παιδί και το γαμήσανε κι οι δυο.
Δεν μας ειπες και το πιο σημαντικο ομως! Πως του φανηκε?
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τηλέφωνο αφήσανε?
Ναι το έχω ακούσει. Καλό.
Και την άλλη φορά ήταν ένας που πέρναγε τη συγγρού με τη μηχανή και κατέβαινε με σούζα και περναγε μια γριά και τη χτύπησε αλλα η γριά έκανε μια στροφή στον αέρα και έκατσε τσουπ στη σέλλα και μετά κατέβηκαν μαζί τη συγγρού και το παιδί πηγε τη γριά σπίτι και ευτυχώς γιατί είχε τα φασολάκια στη φωτιά και παρα λίγο να καούν αλλα ολα οκ τελικα.
Και την άλλη φορά ήταν ένας που πέρναγε τη συγγρού με τη μηχανή και κατέβαινε με σούζα και περναγε μια γριά και τη χτύπησε αλλα η γριά έκανε μια στροφή στον αέρα και έκατσε τσουπ στη σέλλα και μετά κατέβηκαν μαζί τη συγγρού και το παιδί πηγε τη γριά σπίτι και ευτυχώς γιατί είχε τα φασολάκια στη φωτιά και παρα λίγο να καούν αλλα ολα οκ τελικα.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.867
- Πόντοι
- 12.056
Ναι το έχω ακούσει. Καλό.
+1000000 το εχω δει με τα ματια μου και εγω..
Εγώ που ήμουνα;+1000000 το εχω δει με τα ματια μου και εγω..
+1000000 το εχω δει με τα ματια μου και εγω..
+1000001 Κι εγώ!
Επισκέπτης
εγω ημουν με τη μηχανηΝαι το έχω ακούσει. Καλό.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
+ 100002 και εγώ.....+1000001 Κι εγώ!
πάντως όταν τον...παίρνετε να κοιτάτε και την ούγια.....γράφει ΤΠΜ?....[τον πετάνε μακρυά]...
Πηγε στη συγγρου να διαλεξει μουναρα?
Ε τα ηθελε ο κωλος του...
Επισκέπτης
σημερα ειναι η μερα σου yarrak..
Μπορεί και να το παρακαλάει
Χμμμμ... Και που το έμαθες βρε ? Για δώσε μας και σε εμάς την πηγή ??? Την φαντάζομαι και μόνος μου τώρα που το ξανα σκέφτομαι την πηγή.... Ναι σίγουρα είναι Yarrak ImaginationΝεαρός και πολύ σέξι φίλος έπαθε ένα κάζο που δεν λέγεται. Πήγε στη Συγγρού να βρει κάνα κορίτσι να γαμήσει. Διάλεξε μια μουνάρα να το ευχαριστηθεί, μα όταν τον πήγε σπίτι της και γδυθήκανε ήτανε άντρας πουτσαράς. Το παιδί έτρεξε να φύγει, μα δεν πρόλαβε Με τη βοήθεια φίλου του, που βγήκε κι αυτός γυμνός από άλλο δωμάτιο, βάλανε κάτω το παιδί και το γαμήσανε κι οι δυο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν τον χαλασε
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
και μετά πήγαν και οι 3 για...πάτσά στην συγγρού...Νεαρός και πολύ σέξι φίλος έπαθε ένα κάζο που δεν λέγεται. Πήγε στη Συγγρού να βρει κάνα κορίτσι να γαμήσει. Διάλεξε μια μουνάρα να το ευχαριστηθεί, μα όταν τον πήγε σπίτι της και γδυθήκανε ήτανε άντρας πουτσαράς. Το παιδί έτρεξε να φύγει, μα δεν πρόλαβε Με τη βοήθεια φίλου του, που βγήκε κι αυτός γυμνός από άλλο δωμάτιο, βάλανε κάτω το παιδί και το γαμήσανε κι οι δυο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 25K