Νέα

Πηγα για κατουρημα στον ΟΣΕ και παραλιγο να με πιπωσουν γεροι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε εχεις παρει νυχτερινο Αθηνα -Σαλονικα;για σκληροπυρηνικους  :S :S :S

Τυπε ειχα παρει το Αλεξανδρουπολη-Σαλονικα πριν χρονια...αυτο και αν ειναι σκληροπυρηνικο.Καθε γαμοχωρι και σταθμος...μεσα Τουρκοι,Βουλγαροι,Γυφτοι και το κακο συναπαντημα. :S :S :S

Ηταν και ενα μπασταρδο Τουρκαλακι απο επιβιβαστηκε μαζι μου απο Αλεξανδρουπολη και σε ολη την διαδρομη μουρμουρσε κατι σαν Αμαν Αμαν...πως δεν το πεταξα απο το παραθυρο ακομα θα μαζευανε τα κομματια μου απο το βαγονι. :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Mύστη Νασο στην επομενη Βορεινή εκστρατεια σου περιμένουμε προαναγγελεια για τσαρκαρουμε παρέα
Λιγα ρομαντικα μαγαζιά απέμειναν στον Βαρδαρη, τα περισσοτερα ειναι στουντέλα στην Βιλκα
Αναπολώ μετάξι

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Δροσιά απύθμενη  :rolleyes: :S :S :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Mύστη Νασο στην επομενη Βορεινή εκστρατεια σου περιμένουμε προαναγγελεια για τσαρκαρουμε παρέα
Λιγα ρομαντικα μαγαζιά απέμειναν στον Βαρδαρη, τα περισσοτερα ειναι στουντέλα στην Βιλκα
Αναπολώ μετάξι
τον Αυγουστο που περασα απο βαρδαρη,μονο 2 μεινανε στην Τανταλου...το πρασινο το σαπιο κ το απεναντι διαγωνια το ερως.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Χαθηκε η μαγεια της τσαρκας
Στην βιλκα με το αμαξι πας απο στουντελο σε στουντελο
εναι...τοτε το παιρναμε ποδαρατο κ γυργαγαμε σχεδον 15 τσαρδια σε 2 περιπου οικοδομικα τετραγωνα...τωρα χαλασε η φαση...

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε ειχα παρει το Αλεξανδρουπολη-Σαλονικα πριν χρονια...αυτο και αν ειναι σκληροπυρηνικο.Καθε γαμοχωρι και σταθμος...μεσα Τουρκοι,Βουλγαροι,Γυφτοι και το κακο συναπαντημα. :S :S :S

Ηταν και ενα μπασταρδο Τουρκαλακι απο επιβιβαστηκε μαζι μου απο Αλεξανδρουπολη και σε ολη την διαδρομη μουρμουρσε κατι σαν Αμαν Αμαν...πως δεν το πεταξα απο το παραθυρο ακομα θα μαζευανε τα κομματια μου απο το βαγονι. :S :S :S
απο κατουρημα πως την εβγαλες τυπε;σε μπουκαλακι; :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Ρε τύπε τώρα το είδα...  :S :S :S

Καλορίζικό τυπάρα  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αναπολώ μετάξι
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εναι...τοτε το παιρναμε ποδαρατο κ γυργαγαμε σχεδον 15 τσαρδια σε 2 περιπου οικοδομικα τετραγωνα...τωρα χαλασε η φαση...

Ετσι ειναι η μπουρδελοτσαρκα, με αυτην μεγαλώσαμε
Τωρα στην Βιλκα μου φαινονται αποστειρωμενα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ετσι ειναι η μπουρδελοτσαρκα, με αυτην μεγαλώσαμε
Τωρα στην Βιλκα μου φαινονται αποστειρωμενα
ειχε κ ενα ακομη τσαρδι αρχη Εγνατιας,διπλα σε σταση του Οασθ,παραδιπλα ειχε τυροπιτες γωνιακο μαγαζι...δεν ξερω αν το προλαβες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom