troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.198
- Πόντοι
- 5.506
μεχρι εγγυος μπορει να μεινεις μαν :S :S :S :SΤυπε να ξερεις οτι ειναι πολυ παχυντικες του σταθμου... :S :S :S
μεχρι εγγυος μπορει να μεινεις μαν :S :S :S :SΤυπε να ξερεις οτι ειναι πολυ παχυντικες του σταθμου... :S :S :S
τυπε θα το μαθουν τωρα με το θρεντ και θα χουν ακροβολιστει ηδη και εκει τα στρακια :S :S :Sνασο την επoμενη φορα πηγαινε στα goodys -αυτα που βρισκονται μεσα- κ κοιτα απνεναντι απο τα ταμεια τους θα δεις εχει ενα στενο διαδρομο,στριβεις δεξια κ εχει wc.
σωστο κ αυτο.τυπε θα το μαθουν τωρα με το θρεντ και θα χουν ακροβολιστει ηδη και εκει τα στρακια :S :S :S
ωπΚάτσε man διότι έχουμε σοβαρή καταγγελία από Ντιμιτς και η υπόθεση περιπλέκεται ασΚημα:S :S :S
και οχι μονο τυπε :S :S :Sσωστο κ αυτο.
ανοιξε η τυχη τους/![]()
εκει παω κ εγω και δεν ειχα ποτε προβλημα ειναι η αληθεια..νασο την επoμενη φορα πηγαινε στα goodys -αυτα που βρισκονται μεσα- κ κοιτα απνεναντι απο τα ταμεια τους θα δεις εχει ενα στενο διαδρομο,στριβεις δεξια κ εχει wc.
πες τα ρε τυπε κ συ...εκει παω κ εγω και δεν ειχα ποτε προβλημα ειναι η αληθεια..
ολοι εκει πατε εκτος απο μεναεκει παω κ εγω και δεν ειχα ποτε προβλημα ειναι η αληθεια..
ολοι εκει πατε εκτος απο μενα:S :S :S
ολοι εκει πατε εκτος απο μενα:S :S :S
τυπε εχεις παρει νυχτερινο Αθηνα -Σαλονικα;για σκληροπυρηνικους :S :S :SΣε όλο τον κόσμο οι σιδηροδρομικοί σταθμοί μαζεύουν τη σάρα και τη μάρα και το κακό συναπάντημα...Για κατούρημα μόνο σε μαγαζί που στεγάζεται εκεί και πουθενά αλλού.Αλλιώς στο τραίνο.Επειδή χρησιμοποιώ τραίνο κυρίως στο εξωτερικό,παίρνω πάντα πρώτη θέση διότι στη β΄θέση μαζεύεται η πλέμπα.Ιδίως σε κάτι νυχτερινά που έχουν κρεβάτια,αν δεν έχεις παρέα να κλείσεις 4κλινο παίρνεις πανάκριβο μονόκλινο ή δίκλινο μόνος σου.
43 μέλη και 82 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα...9 μελη και 15 επισκεπτες![]()
:S :S :S :S43 μέλη και 82 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα...
τύπε θα πέθαινε τον εφαγες απο τις καταρες :S :SΣτο σταθμό Λαρίσης γινόταν από παλιά. Τριγύριζαν κάτι κΑλόγεροι και καυλάντιζαν.
Μάλιστα ένας έγραφε τους αριθμούς από τα παπάκια. Πως δεν του είχα ρίξει μπουκέτο. Εξαφανίστηκε.
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαΣαν να αρχίζουν να μαζεύονται πολλά στοιχεία εις βάρος σου:S :S :S