Νέα

Πηγα για κατουρημα στον ΟΣΕ και παραλιγο να με πιπωσουν γεροι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έτσι όπως τα λες τύπε καλύτερα να πρηστεί ο προστάτης μου από το κράτημα  :S :S :S
τυπε μην απελπιζεσαι,θα πουμε στον χυσολαγνο που πηρε τα ηνια μπας και την γλυτωσουμε :S :S :S

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36
Έτσι όπως τα λες τύπε καλύτερα να πρηστεί ο προστάτης μου από το κράτημα  :S :S :S

δεν ειναι αναγκη τυπε    :S :S :S

pee.gif

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
τυπε μην απελπιζεσαι,θα πουμε στον χυσολαγνο που πηρε τα ηνια μπας και την γλυτωσουμε :S :S :S
πρεπει να δρασουμε με σχεδιο νασσο...
θα πεταξουμε μπροστα 2-3 αρρωστακηδες απο εδω μεσα που δεν εχουν προβλημα να γαμανε και τον λιλα...δευτερη γραμμη αμυνας μερικους ψωλοβροντηδες που γαμανε τσατσαδες σε μεταξι...τριτη και λιγο πιο σοβαρη και μαχιμη σαν τελευταια ,αυτους που εχουν στειλει πμ για ραντεβου στον τεντυ....και μετα ολοι εμεις θα τρεχουμε οσο μπορουμε για ενα απλο κατουρημα    :S :S :S :S

Επισκέπτης
θα πεταξουμε μπροστα 2-3 αρρωστακηδες απο εδω μεσα που δεν εχουν προβλημα να γαμανε και τον λιλα...δευτερη γραμμη αμυνας μερικους ψωλοβροντηδες που γαμανε τσατσαδες σε μεταξι...τριτη και λιγο πιο σοβαρη και μαχιμη σαν τελευταια ,αυτους που εχουν στειλει πμ για ραντεβου στον τεντυ....και μετα ολοι εμεις θα τρεχουμε οσο μπορουμε για ενα απλο κατουρημα    :S :S :S :S

Τυπε αρκει να πεταξουμε τον mpekiaris10 που εχει κατουρησει οτι κινειται και δεν κινειται... :S :S :S

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θα πεταξουμε μπροστα 2-3 αρρωστακηδες απο εδω μεσα που δεν εχουν προβλημα να γαμανε και τον λιλα...δευτερη γραμμη αμυνας μερικους ψωλοβροντηδες που γαμανε τσατσαδες σε μεταξι...τριτη και λιγο πιο σοβαρη και μαχιμη σαν τελευταια ,αυτους που εχουν στειλει πμ για ραντεβου στον τεντυ....και μετα ολοι εμεις θα τρεχουμε οσο μπορουμε για ενα απλο κατουρημα    :S :S :S :S
τυπε στρατηγικο σχεδιο :headbaning1:
και αν μας πιασει σιμος :think: :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
τυπε λες το μπαν να το εφαγε ο δουκας επειδη κατουρουσε και περπατουσε;    :S :S :S

Θα του έκανε αναφορά ο χυσολαγνος επειδή κατουρούσε στο δάσος και όχι στο στόμα του  :S :S :S

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36
Θα του έκανε αναφορά ο χυσολαγνος επειδή κατουρούσε στο δάσος και όχι στο στόμα του  :S :S :S

τυπε με αυτα που ποσταρει ο τεντι μπορει να σιχαθηκε ο δουκας να τον κατουρησει    :S :S :S

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Φιλαράκια ήμουν σταθμό Λαρίσης φοιτητής με σπασμένο πόδι μόνος,μου και περίμενα το νυχτερινό τραινο για Θεσσαλονίκη. Πάω τουαλετα με πατεριτσες και βλέπω ηλικιωμένο να την παίζει στο όρθιο ουρητηριο. Αταραχος κάνω τη δουλειά μου και βγαίνω. Εν έκανε κίνηση θα είχε φάει την πατεριτσα στα μουτρα

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Φιλαράκια ήμουν σταθμό Λαρίσης φοιτητής με σπασμένο πόδι μόνος,μου και περίμενα το νυχτερινό τραινο για Θεσσαλονίκη. Πάω τουαλετα με πατεριτσες και βλέπω ηλικιωμένο να την παίζει στο όρθιο ουρητηριο. Αταραχος κάνω τη δουλειά μου και βγαίνω. Εν έκανε κίνηση θα είχε φάει την πατεριτσα στα μουτρα
δυνατος χυστης ο παππους  :S :S
παντως εχω την εντυπωση οτι γενικα οτι οσοι πανε στα ουρητηρια παιζει να ειναι δροσεροι εγω παω στην τουαλετα και κλειδωνω για να μην πεσω στην παγιδα τους  :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Έχει ελεύθερη τουαλέτα κλειστή ή δεν έχεις και το τρελό κατούρημα και μπορείς να περιμένεις αν είναι άλλος μέσα.. Γιατί λοιπόν κάποιος κατουράει στα όρθια ουρητήρια και να του βλέπει την πούτσα ο διπλανός δροσερός! Θυμάμαι και σε κλαμπ στη Χαλκιδική μπαίνω στις τουαλέτες και στα όρθια γινόταν της πουτάνας, κατουρούσαν τυπάδες και μιλούσαν μεταξύ τους ενώ παραέσκυβαν κιόλας σαν να κόζαραν τις πούτσες τους! Λέω σίγουρα ξεφτιλίστηκαν από τις Θεσσαλονικιές καργιολοντίβες των κλαμπ της Καλιθέας και ψάχνονται να την βρουν μεταξύ τους!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δυνατος χυστης ο παππους  :S :S
παντως εχω την εντυπωση οτι γενικα οτι οσοι πανε στα ουρητηρια παιζει να ειναι δροσεροι εγω παω στην τουαλετα και κλειδωνω για να μην πεσω στην παγιδα τους  :orchestra: :orchestra:

Τυπε γελιεσαι αν νομιζεις οτι ετσι εισαι ασφαλης απο τους πιπογερους... :S :S :S

%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%BF.jpg

Επισκέπτης
Τυπε απο οτι εχω καταλαβει οι συγκεκριμενοι πιπογεροι ζουνε κατω απο τη τουαλετα.... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom