Νέα

Πηγα για κατουρημα στον ΟΣΕ και παραλιγο να με πιπωσουν γεροι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μαλακια μου....θολωσα απο τον υπερ διαστημικό κωλο της νεαράς...!!!
Ζήτω ταπεινά συγνώμη.. :hi:
Άλλωστε φάγαμε και το άκυρο στην μουρη μόλις έμαθε οτι ειμαι παντρεμένος. :uglystupid:
Ατυχια....!
Βρηκες γυναικα που να την ενοχλει οτι εισαι παντρεμενος? Εγω χρονια ψαχνω και δεν βρισκω.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Μαλακια μου....θολωσα απο τον υπερ διαστημικό κωλο της νεαράς...!!!
Ζήτω ταπεινά συγνώμη.. :hi:
Άλλωστε φάγαμε και το άκυρο στην μουρη μόλις έμαθε οτι ειμαι παντρεμένος. :uglystupid:
Ατυχια....!
τυπε δεν πειράζει καλως ηρθες και παλι στο σαη των σκλυρων χυστων! :rockon: :rockon:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Ασε τυπε δεν να ξαναπατάω...τουλάχιστον οχι τωρα σύντομα για να μην λεω μαλακιες γιατί ειμαι και μουνάκιας!
Αλλα απο Παρασκευή που θα ειμαι Αθήνα παλι θα τιμήσω το πατροπαράδοτο άθλημα και θα πέσουν κριτικές!
τύπε αναμένουμε κριτική σου!!!

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Εδω και πολλα χρονια. Ειναι γνωστο.
Ούτε εγώ το ήξερα alex, από τις απαντήσεις σου στα ποστ που έχω διαβάσει νόμιζα ότι είσαι ελεύθερος κ κατά του γάμου :S :S :S

Λιγο ακομη και θα μου εδινες συλλυπητηρια ρε τύπε

Σου τα δίνω εγώ τύπε  :S :S :S

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
'Καθε ημερα Κυριακη' :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Οντας συχνος ταξιδιωτης για διαφορους λογους στην συμπρωτευουσα Θεσσαλονικη, και χρηστης του τρενου για το πηγαινε-ελα,αλλα και επειδη απο τον εκει Σταθμο ξεκινουν διεθνη δρομολογια βρεθηκα πολλες φορες στο συγκεκριμενο στθμο :headbaning1:

Οποιος λοιπον εχει χρειαστει να χρησιμοποιησει το w.c. εχει βρεθει κατα καιρους αντιμετωπος με σουρεαλιστικα σκηνικα :S :S :S
Εννοειται οτι οι συνθηκες υγιεινης ειναι απαραδεκτες :vomit: απο κει και περα εκτος απο τον κινδυνο να κολλησεις βουβωνικη πανωλη,υπαρχει και ο κινδυνος να βρεθεις στην δυσαρεστη θεση να σε τσιμπουκωσει κανας ρομαντικος γεροντας και να μην το καταλαβεις :S
διαφοροι περιεργοι τυποι περιφερονται ασκοπως και αδικαιολογητως μεγαλο χρονικο διαστημα και τσεκαρουν αν εισαι διαθεσιμος να τους κερασεις πιπα :headbang: :headbang: :headbang:
επισης με το που πας να βγαλεις την τσαπου να κατουρησεις διαπιστωνεις  οτι στα χωρισματα υπαρχουν gloryholes για να διευκολυνονται προφανως τα διαφορα στρακια να δινουν και να παιρνουν μπουκια,και ποιος ξερει ,ισως οσοι διαθετουν την απαραιτητη ευλιγισια να γαμιουνται κιολας :headbang:
καποιες φιλοτιμες αποπειρες να κλειστουν οι τρυπες με αυτοσχεδιες κατασκευες πεφτουν στο κενο,αφου τα στρακια τις ξηλωνουν μπροστα στην ανεξελεγκτη μανια τους για πιπα :S :S :S
επισης ελλοχευει ο κινδυνος να βρεθεις ενω κατουρας με το αποτροπαιο θεαμα να πεταχτει απο την τρυπα καμια ψωλη απο το πουθενα,με την ελπιδα αυτου που την εχωσε στην τρυπα να σταθει τυχερος και να του την ανακουφισεις  :pipa2::zombie:
Παιδια εκει πανω ,καντε κατι,φοβομαστε να κατουρησουμε.

Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο ρομαντικη πολη ειναι η Θεσσαλονικη :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:S :S :S

Φιλαράκι λες στις τουαλέτες που βάζεις κωδικό για να μπεις?
Δίπλα στο Τσαγκαράδικο εκεί στα goodys?

Επισκέπτης

Ναι τυπε αυτες λεει...να πηγαινεις σε αυτες που δεν εχει κωδικο και ειναι πεντακαθαρα και χωρις πορνογερους. :S

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε απο οτι ακουγεται και αυτες που λες αλωθηκαν χτες βραδυ απο στρατιες πουστογερων :zombie: :zombie:.σφιγγει ο κλοιος γυρω μας  :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τυπε απο οτι ακουγεται και αυτες που λες αλωθηκαν χτες βραδυ απο στρατιες πουστογερων :zombie: :zombie:.σφιγγει ο κλοιος γυρω μας  :S :S :S

When+in+class+surrounded+by+idiots_940625_5458152.gif

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Σημερα το μεσημερι ,ειδικα συνεργια καθαρισμου καταφεραν να καθαρισουν τα WC του σιδηρ.σταθμου Θεσ/νικης υστερα από καταγγελιες για αιφνιδια προσελευση μεγαλων ομαδων τουριστων. Συλλεχτηκαν 781 προφυλακτικα, 1127 χαρτομαντιλα,94 μισοι φραπέδες,54 σκισμενα καλτσον,7 παπούτσια,2 παντελόνια και ενας κορμος.Ειδικοι ερευνουν το φαινομενο .

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Οντας συχνος ταξιδιωτης για διαφορους λογους στην συμπρωτευουσα Θεσσαλονικη, και χρηστης του τρενου για το πηγαινε-ελα,αλλα και επειδη απο τον εκει Σταθμο ξεκινουν διεθνη δρομολογια βρεθηκα πολλες φορες στο συγκεκριμενο σταθμο.
Οποιος λοιπον εχει χρειαστει να χρησιμοποιησει το w.c. εχει βρεθει κατα καιρους αντιμετωπος με σουρεαλιστικα σκηνικα :S :S :S
Την αλλη φορα Νασο εμφανισου καπως ετσι.. για περισσοτερη ασφαλεια..  :)

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Σημερα το μεσημερι ,ειδικα συνεργια καθαρισμου καταφεραν να καθαρισουν τα WC του σιδηρ.σταθμου Θεσ/νικης υστερα από καταγγελιες για αιφνιδια προσελευση μεγαλων ομαδων τουριστων. Συλλεχτηκαν 781 προφυλακτικα, 1127 χαρτομαντιλα,94 μισοι φραπέδες,54 σκισμενα καλτσον,7 παπούτσια,2 παντελόνια και ενας κορμος.Ειδικοι ερευνουν το φαινομενο .
τι κορμος τυπε :huh: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom