Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
γαμησε τελίκα κανεις φετος το καλοκαιρι κ αν ποσες?προσωπικα πιστευω οτι κ το μεγαλυτερο αλανι δεν μπορει να πηδηξει περισσσοτερες απο 2-3 γκομενες...οι περισσοτεροι καμια,αντε μια,δυο στην καλυτερη κ μην αρχισετε τα παραμυθια...προσωπικα απο συζητησεις που χω βλεπω πολυ νεκρα...οι περισσοτεροι απο την αγαμια γυριζουν στις παλιες τους γκομενες κ τα ξαναφτιαχνουν,μηπως κ πηδηξουν...εχω γνωστο με z4 που σκασε 50000 για να την παρει,παλιο greek καμακι που δεν αφηνε γυναικα για γυναικα κ τωρα τα φτιαχνει με την ιδια καριολα για πεμπτη φορα...καθε καλοκαιρι ερχεται με προσδοκιες να περασουν ολοι καλα κ τελικα αυτες που περνανε καλα χειμωνα καλοκαιρι ειναι οι γκομενες αφου ξεσκιζονται στον πουτσο κ χτυπανε νουμερα διψηφια...κ ο αντρας μενει με την ελπιδα κ τη χειρα με τα πεντε ορφανα...αδικη κοινωνια...δεν με εκπλησει επισης που μερικοι παντρευονται για να πηδηξουν...ναι κ ομως ειναι η μονη λυση που τους απεμεινε...ε,ρε που καταντησαμε

Επισκέπτης
Εγω πηδηξα 20 φορες τουλαχιστον δεν χρειαστηκε να δοσω 50.000 ευρο με ενα δεκαευρο την φωρα που πληρωνα βολευτηκα οποτε πες στον φιλο σου οτι ειναι μαλακας :birdman:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Ρε φίλε πώς γίνεται αυτές να αγγίζουν διψήφια ποσοστά, ενώ οι άντρες να πηδάμε με το ζόρι 1-2; Δηλαδή αυτές με ποιους πηδιούνται; Μεταξύ τους ή είναι αριθμητικά το ένα πέμπτο από εμάς;

Επισκέπτης
Πηδιονται με αραπηδες και αλβανους φιλε μου, προσεχως και με πακιστανους.. υπομονη και θα το δειτε.. αλλα αν ειμασταν σε αλλο κρατος και τις δερναμε οπως κανουνε αλλοι θα μας λεγανε φασιστες.. αλλα εδω ειπαμε ειναι ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
απλα καποιοι πηδανε 2-3 μαζι κ οι υπολοιποι μενουν με το πουλι στο χερι...παντως απο αυτες καμια δεν μενει αγαμητη...φτανουν 30 χρονων κ εχουν αρπαξει 100 πουτσες...κ οι αντρες,μιλαμε για τους συνηθισμενους τυπους ζητημα αν εχουν κανει δυο τρεις σχεσουλες

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
απλα καποιοι πηδανε 2-3 μαζι

Η αίσθησίς μου είναι ότι το 20% των αρρένων (περίπου), συνάπτει σεξουαλική επαφή με το 60-65% (περίπου) των αξιογάμητων θηλέων.

Μπορεί όμως και να σφάλλω. :)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Η αίσθησίς μου είναι ότι το 20% των αρρένων (περίπου), συνάπτει σεξουαλική επαφή με το 60-65% (περίπου) των αξιογάμητων θηλέων.

Μπορεί όμως και να σφάλλω. :)

Όποιος έχει καλή γκόμενα έχει 50 άλλες ευκαιρίες να γαμήσει τις πολλές που θα χώνονται, όποιος είναι μπακούρι ή κάνει με γκόμενες μόνο παρέα (γκομενοφύλακας, φιλαράκι, ψυχολόγος :grin:) δεν θα γαμήσει τπτ.  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Αυτό συνεπάγεται ότι το υπόλοιπο 80% ανταγωνίζεται και και συνωστίζεται γύρω από το εναπομείναν 35-40%.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Όποιος έχει καλή γκόμενα έχει 50 άλλες ευκαιρίες να γαμήσει τις πολλές που θα χώνονται, όποιος είναι μπακούρι ή κάνει με γκόμενες μόνο παρέα (γκομενοφύλακας, φιλαράκι, ψυχολόγος :grin:) δεν θα γαμήσει τπτ.  ;)
Παμμέγιστη αλήθεια..... όποτε είχα γκόμενα, τράβαγα και άλλες γύρω μου σα μαγνήτης......

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Η φύση είναι γεμάτη αδικίες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Η φύση είναι γεμάτη αδικίες.
Μην το βλέπεις έτσι αδερφέ..... ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά νομίζω πως θέλει προσπάθεια το πράγμα..... κάποτε ένιωθα έτσι και εγώ, όταν ανέκτησα αυτοπεποίθηση, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, ώστε να είναι μερικές δεκάδες οι γυναίκες τις οποίες  :knockinb: χωρίς να κάνω και σχέση μαζί τους..... και μη φανταστείς ότι είμαι κανένας Άδωνις, ούτε ότι έχω αμαξάρα και πορτοφόλι τίγκα στο πράσινο......

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό συνεπάγεται ότι το υπόλοιπο 80% ανταγωνίζεται και και συνωστίζεται γύρω από το εναπομείναν 35-40%.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος, αφού στο εναπομείναν ποσοστό συμπεριλαμβάνονται τα μπάζα και οι γραίες! (εκτός αν είσαι περίπτωση ΤΑΚΜΑΝ.... :grin:)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εγω πηδηξα απο εναν βραχο και εκανα βουτια στα βαθυγαλανα νερα του ιονιου...μετραει;;;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μην το βλέπεις έτσι αδερφέ..... ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά νομίζω πως θέλει προσπάθεια το πράγμα..... κάποτε ένιωθα έτσι και εγώ, όταν ανέκτησα αυτοπεποίθηση, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, ώστε να είναι μερικές δεκάδες οι γυναίκες τις οποίες  :knockinb: χωρίς να κάνω και σχέση μαζί τους..... και μη φανταστείς ότι είμαι κανένας Άδωνις, ούτε ότι έχω αμαξάρα και πορτοφόλι τίγκα στο πράσινο......
τίγκα στο πράσινο..... βαζελος εεε ???  :grin: :grin: :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Μην το βλέπεις έτσι αδερφέ..... ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά νομίζω πως θέλει προσπάθεια το πράγμα..... κάποτε ένιωθα έτσι και εγώ, όταν ανέκτησα αυτοπεποίθηση, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, ώστε να είναι μερικές δεκάδες οι γυναίκες τις οποίες  :knockinb: χωρίς να κάνω και σχέση μαζί τους..... και μη φανταστείς ότι είμαι κανένας Άδωνις, ούτε ότι έχω αμαξάρα και πορτοφόλι τίγκα στο πράσινο......
Ρε φίλε, δεν το λέω μόνο για μένα αυτό. Αφορά τον όλο τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία και ίσως ολόκληρη η φύση που σε αυτούς που έχουν δίνει ακόμα περισσότερα και όσους δεν έχουν τους αφήνει με το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης, πόσο δίκαιο είναι τα αρσενικά να είναι οι κηνυγοί και τα θηλυκά απλά να κάθονται και να διαλέγουν; Αποτέλεσμα αυτού να ζευγαρώνουν μόνο τα άτομα με τα καλύτερα γονίδια, τα λεγόμενα alpha males, προς το σκοπό της μετεξέλιξης του είδους που μεταφράζεται μέσα από την επιλεκτικότητα και τη δυσκολία προσέγγισης των θηλυκών, και τα υπόλοιπα να ξεμένουν πεθαίνοντας άγαμα. Πόσο δίκαιο είναι να προτιμάται αυτός που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ως ο καλύτερος και οι άλλοι να ξεσκαρτάρονται σα σκουπίδια;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
απ ολα τα μουνια που ειδα μια ιταλιδα θα ηθελα να στησω στα 4

γυρω στα 40 αυτη, μ απιστευτες βυζαρες φυσικες και προστυχοφατσα

παντρεμενη με εναν τσιτσιφιοκο που φορουσε στεκα στα μαλλια

τετοια μασταρια δεν ειχα ξαναδει..αφου ειχα σταθει στα σκαλοπατια στην παραλια των εγκρεμνων και καλα να ξεκουραστω και εβλεπα τα μασταρια της ν ανεβαινουν απο κατω..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Ρε φίλε, δεν το λέω μόνο για μένα αυτό. Αφορά τον όλο τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία και ίσως ολόκληρη η φύση που σε αυτούς που έχουν δίνει ακόμα περισσότερα και όσους δεν έχουν τους αφήνει με το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης, πόσο δίκαιο είναι τα αρσενικά να είναι οι κηνυγοί και τα θηλυκά απλά να κάθονται και να διαλέγουν; Αποτέλεσμα αυτού να ζευγαρώνουν μόνο τα άτομα με τα καλύτερα γονίδια, τα λεγόμενα alpha males, προς το σκοπό της μετεξέλιξης του είδους που μεταφράζεται μέσα από την επιλεκτικότητα και τη δυσκολία προσέγγισης των θηλυκών, και τα υπόλοιπα να ξεμένουν πεθαίνοντας άγαμα. Πόσο δίκαιο είναι να προτιμάται αυτός που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ως ο καλύτερος και οι άλλοι να ξεσκαρτάρονται σα σκουπίδια;
Την κοινωνική αδικία, σε όλα τα επίπεδα δεν μπορώ να την αναλύσω ούτε μόνος μου να την αλλάξω. Αυτό το οποίο θα μπορούσα να κάνω όμως είναι να μετριάσω τις όποιες επιπτώσεις της με επηρεάζουν, και αυτό έχω προσπαθήσει στη ζωή μου μέχρι σήμερα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
6K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom