Επισκέπτης
Είναι αλήθεια ότι ήσουν σερβιτόρος στον Μυστικο Δείπνο?και οι δεινόσαυροι πήγαιναν παραλία για κλάμπινγκ.....
Είναι αλήθεια ότι ήσουν σερβιτόρος στον Μυστικο Δείπνο?και οι δεινόσαυροι πήγαιναν παραλία για κλάμπινγκ.....
Άσε ρε σαβουρογάμη...σε είδαμε κι εσένα...Καρεμπεεεεεεεεκαι οι δεινόσαυροι πήγαιναν παραλία για κλάμπινγκ.....
Ρε παπάρα σταμάτα να με κυνηγάς απο thread σε thread, δεν στις δανείζω τις γόβες σου είπα, ξέχνα το!Άσε ρε σαβουρογάμη...σε είδαμε κι εσένα...Καρεμπεεεεεεεε
Εγώ στον Ταλός αναφερόμουν,όχι σε'σένα μωρή πεορουφήχτρα...Ρε παπάρα σταμάτα να με κυνηγάς απο thread σε thread, δεν στις δανείζω τις γόβες σου είπα, ξέχνα το!
όιχι ρε..μαλακίες είναι αυτά..λόγια των αντιπάλων...εγώ έφτιαξα την καμπίνα στην κιβωτό του νώε υδατοστεγή....επιτέλους να λάμψει η αλήθεια..έχω και την απόδειξη πληρωμής μου...Είναι αλήθεια ότι ήσουν σερβιτόρος στον Μυστικο Δείπνο?
Που είναι ο σερβιτόρος ????
ειναι ρε στην προσευχη...ακομα δεν εχουν ερθει το φαγητα...μολις καθησουνε υπαρχει αλλη μια γκραβουρα που αγχωφενεται ο ταλος
Mπράβο κύριε Ασκητη, έχετε απόλυτο δίκιο!ΟΚ, η ιστορια ειναι ψευτικη κι εχουν γραφτει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα γι' αυτην. Αυτο που δεν διαβασα να αναφερθει ειναι για το "ΔΡΑΜΑ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, που μεσα στην αγαμια του και τη συνολικοτερη δυσκολια του με το αλλο φυλλο, ειναι αναγκασμενος να ζει με μια μητερα το πιθανοτερο πολυ ομορφη και ισως αρκετα νεα, η οποια εχει παρει αυτη την εικονα στο μυαλο του (καραμπινατο οιδηποδιο, πολυ πιθανο να φταιει και η μανα με την "ανετη" συμπεριφορα της). Αυτες οι περιπτωσεις δεν ξεπερνιουνται τοσο ευκολα και ακολουθουν καποιον συνηθως για ολη του τη ζωη, με πολυ δυσαρεστες συνεπειες στην συζηγικη και την σεξουαλικη του ζωη γενικοτερα. Φυσικα και ευχομαι να ειναι απλα ενα κακογουστο αστειο απο το νεαρο και να μην ισχυουν ολα τα παραπανω.
Ο Φερερ με περούκα?Να ποιος έγραψε την ιστορία !