Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 486
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Είναι αλήθεια ότι ήσουν σερβιτόρος στον Μυστικο Δείπνο? :rolleyes:
όιχι ρε..μαλακίες είναι αυτά..λόγια των αντιπάλων...εγώ έφτιαξα την καμπίνα στην κιβωτό του νώε υδατοστεγή....επιτέλους να λάμψει η αλήθεια..έχω και την απόδειξη πληρωμής μου... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
image006fn0.jpg

Που είναι ο σερβιτόρος ???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως καλύτερα που πήδηξε αυτός τη μανα του. Από το να πηδάει τις μανάδες τις δικές μας...καλύτερα για μας και καλύτερα και για αυτόν...(δεν την έβλεπα τη μούρη του καλά μετά)...

dioklitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ, η ιστορια ειναι ψευτικη κι εχουν γραφτει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα γι' αυτην. Αυτο που δεν διαβασα να αναφερθει ειναι για το "ΔΡΑΜΑ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, που μεσα στην αγαμια του και τη συνολικοτερη δυσκολια του με το αλλο φυλλο, ειναι αναγκασμενος να ζει με μια μητερα το πιθανοτερο πολυ ομορφη και ισως αρκετα νεα, η οποια εχει παρει αυτη την εικονα στο μυαλο του (καραμπινατο οιδηποδιο, πολυ πιθανο να φταιει και η μανα με την "ανετη" συμπεριφορα της). Αυτες οι περιπτωσεις δεν ξεπερνιουνται τοσο ευκολα και ακολουθουν καποιον συνηθως για ολη του τη ζωη, με πολυ δυσαρεστες συνεπειες στην συζηγικη και την σεξουαλικη του ζωη γενικοτερα. Φυσικα και ευχομαι να ειναι απλα ενα κακογουστο αστειο απο το νεαρο και να μην ισχυουν ολα τα παραπανω.

Επισκέπτης
ΟΚ, η ιστορια ειναι ψευτικη κι εχουν γραφτει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα γι' αυτην. Αυτο που δεν διαβασα να αναφερθει ειναι για το "ΔΡΑΜΑ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, που μεσα στην αγαμια του και τη συνολικοτερη δυσκολια του με το αλλο φυλλο, ειναι αναγκασμενος να ζει με μια μητερα το πιθανοτερο πολυ ομορφη και ισως αρκετα νεα, η οποια εχει παρει αυτη την εικονα στο μυαλο του (καραμπινατο οιδηποδιο, πολυ πιθανο να φταιει και η μανα με την "ανετη" συμπεριφορα της). Αυτες οι περιπτωσεις δεν ξεπερνιουνται τοσο ευκολα και ακολουθουν καποιον συνηθως για ολη του τη ζωη, με πολυ δυσαρεστες συνεπειες στην συζηγικη και την σεξουαλικη του ζωη γενικοτερα. Φυσικα και ευχομαι να ειναι απλα ενα κακογουστο αστειο απο το νεαρο και να μην ισχυουν ολα τα παραπανω.
Mπράβο κύριε Ασκητη, έχετε απόλυτο δίκιο! :grin:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
πλακα κανεις .

giapame

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σβηστε την ιστορια δεν ξερουμε αν μπορουν να βλεπουν τα σαιτ και πιτσιρικια που ενδεχομενως να μην μπορουν να διαχειριστουν τοσο ακραια ( τουλαχιστον ) πραγματα. τους το χρωστατε νομιζω

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα πειράζει; Όχι δεν πειράζει!!! :jerking: :jerking:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.214
Πόντοι
6.765
Να ποιος έγραψε την ιστορία !

Συνημμένα

• paramithas.jpg
    paramithas.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Lao

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Aναρωτιέμαι γιατί δεν έχετε ακομα σβήσει το σίχαμα που έγραψε αυτός ο ψυχανώμαλος.
Έλεος ρε πούστη μου, έλεος.

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στανταρ αληθινη ιστορια...λεμε τωρα

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και γω μια κατσικα απο το χωριο σπιτικη καιτο αναφεφερω σπιτιτικη για μην με νομιζετε για κανενα κολοπαιδο
ευχαριστω :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom