1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΔΛδ για να βγεις Ι5 πρέπει να γαμήσεις τη μάνα σου;Μια ερώτηση προς τον συγγραφέα (ο Θεός να τον κάνει) της ιστορίας...
Στο στρατό σε βγάλανε Ι5 μήπως;
ΔΛδ για να βγεις Ι5 πρέπει να γαμήσεις τη μάνα σου;Μια ερώτηση προς τον συγγραφέα (ο Θεός να τον κάνει) της ιστορίας...
Στο στρατό σε βγάλανε Ι5 μήπως;
ΔΛδ για να βγεις Ι5 πρέπει να γαμήσεις τη μάνα σου;
+10000000εγω παντως λεω αφου η μανα του πηρε την παρθενια σαν αντρας να του παρει κ ο πατερας την παρθενια σαν πουστης....να τα δει ολα το παιδι στην ζωη μην τα κανει μισα...
Έχει και η ανωμαλία τα όριά της...
Εγώ πάντως στο συγγραφέα δεν τολμώ να θέσω όρια ούτε να του ζητήσω να βάλει μόνος του. Φαίνεται άλλωστε ότι έχει σπάσει τα φρένα ο τύπος. Και μούφα να είναι η ιστορία και μόνο που τη σκέφτηκε σημαίνει πως έχει περάσει από το αρρωστημένο μυαλό του η σκέψη. Ειδικά οι λεπτομέριες που λέει σημαίνει πως όχι μόνο το έχει σκεφτεί αλλά το έζησε τουλάχιστον στο μυαλό του το σκηνικό. Άρρωστος.Έχει και η ανωμαλία τα όριά της...
Θα σου έλεγα τίποτα αλλά σέβομαι τους αιώνες σου γιατί όταν πήγαινες σχολείο στον χαρτη στη γεωγραφία η Νεκρά θάλασσα ήταν ακόμα άρρωστη!σιγά μην έχει...εδώ ο βρασίδος πηδάει τον..μπαλκόνια και εσύ μου λες για την ...μάνα του καθενός?.....
και οι δεινόσαυροι πήγαιναν παραλία για κλάμπινγκ.....Θα σου έλεγα τίποτα αλλά σέβομαι τους αιώνες σου γιατί όταν πήγαινες σχολείο στον χαρτη στη γεωγραφία η Νεκρά θάλασσα ήταν ακόμα άρρωστη!