Νέα

Πήδηξα παντρεμένη και παίζει να παίχτηκε μαλακία.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες.

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μου συνέβη κάτι τραγικό και θα ήθελα τη βοηθειά σας. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.

Εδώ και 3 μήνες μιλάω με μια 30κάτι μέσω skype με μια παντρεμένη που τη γνώρισα μέσω chat. Τη ψήνω να πάμε για ποτάκι ένα βραδυ που ο άντρας της ακόμα δεν είχε σχολάσει μιας και αργεί πάντα στη δουλειά του δουλεύει σε μια εταιρία πολλές ώρες. Παίζει φασωματάκι αλλά μέχρι εκεί. Κανονίζουμε δεύτερο και τρίτο ραντεβού και στο τρίτο καταλήγουμε σε ξενοδοχείο να πηδιόμαστε. Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου:o :o. Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό αφενος γιατι αν το χει ξανακάνει είναι επικίνδυνη αφετέρου υπάρχει πιθανότητα να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δε της το πα εκείνη τη στιγμή γιατί ντράπηκα..μετά όμως που το σκέφτηκα της το πα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

τι να κάνω; Μ εχει πιάσει τρόμος μη γίνει καμια μαλακία..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χμ.. το θέμα της κυριακης σάββατο. κανένας σεβασμός στους θεσμούς :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Να σας ζησει τυπε.... σκεφτηκες ονομα???

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες.

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μου συνέβη κάτι τραγικό και θα ήθελα τη βοηθειά σας. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.

Εδώ και 3 μήνες μιλάω με μια 30κάτι μέσω skype με μια παντρεμένη που τη γνώρισα μέσω chat. Τη ψήνω να πάμε για ποτάκι ένα βραδυ που ο άντρας της ακόμα δεν είχε σχολάσει μιας και αργεί πάντα στη δουλειά του δουλεύει σε μια εταιρία πολλές ώρες. Παίζει φασωματάκι αλλά μέχρι εκεί. Κανονίζουμε δεύτερο και τρίτο ραντεβού και στο τρίτο καταλήγουμε σε ξενοδοχείο να πηδιόμαστε. Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου:o :o. Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό αφενος γιατι αν το χει ξανακάνει είναι επικίνδυνη αφετέρου υπάρχει πιθανότητα να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δε της το πα εκείνη τη στιγμή γιατί ντράπηκα..μετά όμως που το σκέφτηκα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

Αύριο, ρε τύπε.
Σήμερα είναι Σάββατο.
Αύριο είναι η ημέρα για τέτοια θέματα.
Κυριακή.

:-

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Κανόνισε να της τα ρίχνεις στο λαρύγγι, μετά τον οισοφάγο, πιο κάτω.

Αποκλείεται να πιάσει παιδί έτσι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
χμ.. το θέμα της κυριακης σάββατο. κανένας σεβασμός στους θεσμούς :grin:

πιανουν σαββατοκυριακο αυτά τα θεματα όμως σημερα δεν θα τραβηξει γιατι σκασανε οι μπομπες στο παρισι, χρειαζεται και λιγο προσοχη  :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.761
Πόντοι
41.129
Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου

τυπε ακομα και η παρθενος μαρια πιο δυσκολα εμεινε εγκυος με τον κρινο.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Καλησπέρα μάγκες.

Εδώ και 3 μήνες μιλάω με μια 30κάτι μέσω skype με μια παντρεμένη που τη γνώρισα μέσω chat. Τη ψήνω να πάμε για ποτάκι ένα βραδυ που ο άντρας της ακόμα δεν είχε σχολάσει μιας και αργεί πάντα στη δουλειά του δουλεύει σε μια εταιρία πολλές ώρες. Παίζει φασωματάκι αλλά μέχρι εκεί. Κανονίζουμε δεύτερο και τρίτο ραντεβού και στο τρίτο καταλήγουμε σε ξενοδοχείο να πηδιόμαστε. Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου:o :o. Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό αφενος γιατι αν το χει ξανακάνει είναι επικίνδυνη αφετέρου υπάρχει πιθανότητα να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δε της το πα εκείνη τη στιγμή γιατί ντράπηκα..μετά όμως που το σκέφτηκα της το πα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

:2funny: :2funny: :2funny:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Καλησπέρα μάγκες.

μετά όμως που το σκέφτηκα της το πα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

Γιατί γέλασε φιλε? Το σκέφτηκες αυτό?  :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Κανόνισε να της τα ρίχνεις στο λαρύγγι, μετά τον οισοφάγο, πιο κάτω.

Αποκλείεται να πιάσει παιδί έτσι.
ισχυει :thumbsup:
επισης μπορεις να δοκιμασεις να της τα πεταξεις και στον κώλο

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου

νομίζω οτι τα σπερματοζωάρια πεθαίνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την έκθεση τους στο περιβάλλον (εκτός αιδοίου).

τώρα τα λίγα που επέζησαν, αν αυτή πρόλαβε και τα έβαλε μέσα και ΕΝΑ από αυτά κατόρθωσε να εισέλθει στο ωάριο, αυτό είναι ο Τζέιμς Μποντ των σπερματοζωαρίων.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
πιανουν σαββατοκυριακο αυτά τα θεματα όμως σημερα δεν θα τραβηξει γιατι σκασανε οι μπομπες στο παρισι, χρειαζεται και λιγο προσοχη  :S

Μπα , μαζεύτηκαν οι αριστεροί ξερόλες εκεί, εδώ θα έρθει ο κόσμος  :grin:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
νομίζω οτι τα σπερματοζωάρια πεθαίνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την έκθεση τους στο περιβάλλον (εκτός αιδοίου).

τώρα τα λίγα που επέζησαν, αν αυτή πρόλαβε και τα έβαλε μέσα και ΕΝΑ από αυτά κατόρθωσε να εισέλθει στο ωάριο, α[size=10pt]υτό είναι ο Τζέιμς Μποντ των σπερματοζωαρίων.[/size]

:dancing:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
τυπε αν δεν θες να ασχολιθεις αλλο με την παντρεμενη στειλε σκαιπ να ασχολιτηει καποιος αλλος :happy:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τυπε αν δεν θες να ασχολιθεις αλλο με την παντρεμενη στειλε σκαιπ να ασχολιτηει καποιος αλλος :happy:

μιλάμε για καλή περίπτωση.. κρίμα στο φίλο σύζυγό της..ελπίζω να μην είναι κανενός συναγωνιστή απο δω..

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
μιλάμε για καλή περίπτωση.. κρίμα στο φίλο σύζυγό της..ελπίζω να μην είναι κανενός συναγωνιστή απο δω..
ποτε δε ξερεις τυπε :dunno:
αν επιτρεπετε σε ποιο chat την γνωρισες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom