Νέα

πιατσα - καφετερια στην οδο βερανζερου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εριξα μια ματια να δω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο.  δεν  ειδα.  κατι σαν καφετερια ( λεγεται  ετσι και αλλιως )  απο την αριστερη μερια κατεβαινοντας.  ηταν μεσα καμμια 10 λεγαμενες ).  τωρα αν το εχουν στεκι καποιες συγκεκριμενες  η  μαζευονται  εκει ,  ολες  απο την  γυρω περιοχη, δεν ξερω. 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τωρα αν το εχουν στεκι καποιες συγκεκριμενες   η  μαζευονται  εκει ,  ολες  απο την  γυρω περιοχη, δεν ξερω.

Σωστή η επισήμανσή σου, αλλά πρέπει να ρίξεις περισσότερο φως στην υπόθεση με την πρώτη ευκαιρία. ;)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εριξα μια ματια να δω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο.   δεν  ειδα.   κατι σαν καφετερια ( λεγεται  ετσι και αλλιως )  απο την αριστερη μερια κατεβαινοντας.   ηταν μεσα καμμια 10 λεγαμενες ).   τωρα αν το εχουν στεκι καποιες συγκεκριμενες   η  μαζευονται  εκει ,  ολες  απο την  γυρω περιοχη, δεν ξερω. 
φιλε μην ασχοληθεις καθολου.νομιζω εχω γραψει εγω κριτικη για αυτο το μερος πριν μερικους μηνες.μην ασχοληθεις δεν εχει κατι αξιολογο.κατι σαπια μιλφ και γκιλφ θα βρεις,μην χασεις τον χρονο σου

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
φιλε μην ασχοληθεις καθολου.νομιζω εχω γραψει εγω κριτικη για αυτο το μερος πριν μερικους μηνες.μην ασχοληθεις δεν εχει κατι αξιολογο.κατι σαπια μιλφ και γκιλφ θα βρεις,μην χασεις τον χρονο σου

Θα γίνει το αγαπημένο στέκι του ΤΑΚΜΑΝ! :grin:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

παντως οπως περνουσα , ειδα και  μικρουλες εκει μεσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εριξα μια ματια να δω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο.   δεν  ειδα.   κατι σαν καφετερια ( λεγεται  ετσι και αλλιως )  απο την αριστερη μερια κατεβαινοντας.   ηταν μεσα καμμια 10 λεγαμενες ).   τωρα αν το εχουν στεκι καποιες συγκεκριμενες   η  μαζευονται  εκει ,  ολες  απο την  γυρω περιοχη, δεν ξερω. 
τυπε κουρασμενες απτην πιατσα καθονται εκει για να ξεκουραστουν

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ετερη καφετερια του ιδιου φυραματος υπαρχει και στη σατωβριανδου στον παραλληλο της βερανζερου κατω απο ενα μπουρδελλοξενοδοχειο και εκει μονο πουτανες και κατι σκατοφατσες ομονοιακους βλεπεις μεσα...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε κουρασμενες απτην πιατσα καθονται εκει για να ξεκουραστουν
στο απολλωνιο στην γ σεπτεμβριου να πηγαινεις,πολλες φορες αγοραζω κρουασανακια και κερναω τα κοριτσια και πιανουμε την κουβεντα

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
στο απολλωνιο στην γ σεπτεμβριου να πηγαινεις,πολλες φορες αγοραζω κρουασανακια και κερναω τα κοριτσια και πιανουμε την κουβεντα
...τα κρουασανακια παχαινουν μακριααα....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δικε μου για κερασμα τα παιρνω,και επειδη εχω γνωριστει στο μαγαζι μου κρατανε τις προηγουμενης μερας στην μιση τιμη

βουτυρου τυπε η κορνεδακια?τι προτιμανε οι πουτανες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom