You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσα έξω από το Σκλαβενίτη στο Πέραμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas237
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.536
- Πόντοι
- 7.885
Και χθες 23:00 η μαυρη ηταν στην θεση της και κοιτουσε επιμονα τους διερχομενους.Είδα και εγώ μια κίνηση γύρο στις 11 εκεί στον Σκλαβενίτη προχθές δεν σταμάτησα βέβαια θα το δοκιμάσω όμως
είμαι της περιοχής αλλά ποτέ δε δοκίμασα αν και την βλέπω πολλά χρόνια εκεί….απόψε κατά τις 12:30 αν θυμάμαι σωστά ήταν εκεί στη γωνία μελαμψή με γυαλάκια με λίγα παραπάνω κιλά. Σταμάτησα και πήγαμε πίσω στα σκοτεινά του Σκλαβενίτη για τσιμπουκι και μόνο (Δε τη πολύ βρίσκω με τέτοια γενικά προτιμώ CG σε χώρο μου)
20€ με καποτα…νταξει δεν ήταν άσχημα, έχυσα στα 6-7 λεπτά και έφυγα. Λέω να ξανά δοκιμάσω για γαμησι αλλά θα της προτείνω σπίτι να κάνει και μπάνιο κι θα ενημερώσω
20€ με καποτα…νταξει δεν ήταν άσχημα, έχυσα στα 6-7 λεπτά και έφυγα. Λέω να ξανά δοκιμάσω για γαμησι αλλά θα της προτείνω σπίτι να κάνει και μπάνιο κι θα ενημερώσω
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 982
- Πόντοι
- 361
Από εμφάνιση τι λέει?είμαι της περιοχής αλλά ποτέ δε δοκίμασα αν και την βλέπω πολλά χρόνια εκεί….απόψε κατά τις 12:30 αν θυμάμαι σωστά ήταν εκεί στη γωνία μελαμψή με γυαλάκια με λίγα παραπάνω κιλά. Σταμάτησα και πήγαμε πίσω στα σκοτεινά του Σκλαβενίτη για τσιμπουκι και μόνο (Δε τη πολύ βρίσκω με τέτοια γενικά προτιμώ CG σε χώρο μου)
Γλυκουλα φαινεται....με ασιατικα χαρακτηριστικα. Τιποτα το τρελο.Από εμφάνιση τι λέει?
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
ρε παιδια ποιο σκλαβενιτη λετε στη δραπετσωνα; στη στροφη για περαμα;Γλυκουλα φαινεται....με ασιατικα χαρακτηριστικα. Τιποτα το τρελο.
Τι σου εφτιαξα ρε τυπε, οριστε που καθεται, ακριβως εκει που ειναι ο γερος σουλατσαρειρε παιδια ποιο σκλαβενιτη λετε στη δραπετσωνα; στη στροφη για περαμα;
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
οκ καταλαβα θα κανω περατσαδα βραδακιΤι σου εφτιαξα ρε τυπε, οριστε που καθεται, ακριβως εκει που ειναι ο γερος σουλατσαρει
Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει ακόμα τύποι μου;;; Έχω περάσει 3 φορές και τίποτα! Ας ενημερώσει κανένας
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
περασμα χτες κατα τις 12 βραδυ απο σκλαβενιτη η σγουρομαλα στη θεση της 20 πιπα 30 γαμισι δεν ξερω αν ειναι συνεχεια με τετοια ορεξη αλλα η πιπα πολυ πανω του μετριου προς το καλο ακαποτα και καταθεση στο λαρυγγι
Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Καμία ενημέρωση;;
Kselogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2023
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες. Δηλώνω νεούδι σα μέλος. Τη συγκεκριμένη την πέτυχα τελευταία δορά καλοκαίρι νωρίς το βραδάκι. Από τότε όσες φορές έχω πάει αφού έχει κλείσει ο Σκλαβενίτης για προφανείς λογους, δεν εχω δει τίποτα . Ξέρει κανείς τι ώρες περίπου ξεκινά τον αργαλειό το κοράσιο ;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.536
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε με τέτοιο κρύο τσάμπα η βόλτα. Περίμενε να ξανακαλοκαιριασει.Καλησπέρα σε όλους τους μύστες. Δηλώνω νεούδι σα μέλος. Τη συγκεκριμένη την πέτυχα τελευταία δορά καλοκαίρι νωρίς το βραδάκι. Από τότε όσες φορές έχω πάει αφού έχει κλείσει ο Σκλαβενίτης για προφανείς λογους, δεν εχω δει τίποτα . Ξέρει κανείς τι ώρες περίπου ξεκινά τον αργαλειό το κοράσιο ;
Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κοντά καμία αντικαταστάτρια;;η κοπελα εμαθα πως εφυγε για την χωρα της. τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω, αλλα εχει πολλους μηνες να εμφανιστει.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.807
- Πόντοι
- 9.297
Καλυτερα να την πας στο Μακγκούντις κερασμα ενα χαμπουργκερ μια πορτοκαλαδα (για να εισαι σιγουρος) πιπα στο αμαξι και σπιτι της...Αν ειναι καλη, πες μας να παμε και εμες...
Διαγραμμένο μέλος 163277
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Για Σκλαβενιτη οσοι λενε, δε παιζει τιποτα αυτη τη περιοδο...τουλαχιστον μεχρι 12~1
Ναι εκεί.ρε παιδια ποιο σκλαβενιτη λετε στη δραπετσωνα; στη στροφη για περαμα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου