Διαγραμμένο μέλος 209998
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Είδα και εγώ μια κίνηση γύρο στις 11 εκεί στον Σκλαβενίτη προχθές δεν σταμάτησα βέβαια θα το δοκιμάσω όμως
Και χθες 23:00 η μαυρη ηταν στην θεση της και κοιτουσε επιμονα τους διερχομενους.Είδα και εγώ μια κίνηση γύρο στις 11 εκεί στον Σκλαβενίτη προχθές δεν σταμάτησα βέβαια θα το δοκιμάσω όμως
Από εμφάνιση τι λέει?είμαι της περιοχής αλλά ποτέ δε δοκίμασα αν και την βλέπω πολλά χρόνια εκεί….απόψε κατά τις 12:30 αν θυμάμαι σωστά ήταν εκεί στη γωνία μελαμψή με γυαλάκια με λίγα παραπάνω κιλά. Σταμάτησα και πήγαμε πίσω στα σκοτεινά του Σκλαβενίτη για τσιμπουκι και μόνο (Δε τη πολύ βρίσκω με τέτοια γενικά προτιμώ CG σε χώρο μου)
20€ με καποτα…νταξει δεν ήταν άσχημα, έχυσα στα 6-7 λεπτά και έφυγα. Λέω να ξανά δοκιμάσω για γαμησι αλλά θα της προτείνω σπίτι να κάνει και μπάνιο κι θα ενημερώσω
Γλυκουλα φαινεται....με ασιατικα χαρακτηριστικα. Τιποτα το τρελο.Από εμφάνιση τι λέει?
ρε παιδια ποιο σκλαβενιτη λετε στη δραπετσωνα; στη στροφη για περαμα;Γλυκουλα φαινεται....με ασιατικα χαρακτηριστικα. Τιποτα το τρελο.
Τι σου εφτιαξα ρε τυπε, οριστε που καθεται, ακριβως εκει που ειναι ο γερος σουλατσαρειρε παιδια ποιο σκλαβενιτη λετε στη δραπετσωνα; στη στροφη για περαμα;
οκ καταλαβα θα κανω περατσαδα βραδακιΤι σου εφτιαξα ρε τυπε, οριστε που καθεται, ακριβως εκει που ειναι ο γερος σουλατσαρει
Τυπε με τέτοιο κρύο τσάμπα η βόλτα. Περίμενε να ξανακαλοκαιριασει.Καλησπέρα σε όλους τους μύστες. Δηλώνω νεούδι σα μέλος. Τη συγκεκριμένη την πέτυχα τελευταία δορά καλοκαίρι νωρίς το βραδάκι. Από τότε όσες φορές έχω πάει αφού έχει κλείσει ο Σκλαβενίτης για προφανείς λογους, δεν εχω δει τίποτα . Ξέρει κανείς τι ώρες περίπου ξεκινά τον αργαλειό το κοράσιο ;
Υπάρχει κοντά καμία αντικαταστάτρια;;η κοπελα εμαθα πως εφυγε για την χωρα της. τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω, αλλα εχει πολλους μηνες να εμφανιστει.
Καλυτερα να την πας στο Μακγκούντις κερασμα ενα χαμπουργκερ μια πορτοκαλαδα (για να εισαι σιγουρος) πιπα στο αμαξι και σπιτι της...Αν ειναι καλη, πες μας να παμε και εμες...
Ναι εκεί.ρε παιδια ποιο σκλαβενιτη λετε στη δραπετσωνα; στη στροφη για περαμα;