You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσα έξω από το Σκλαβενίτη στο Πέραμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas237
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kouvarinio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι μετα τις 12.εχθες ήταν και το αραπακι και η αλλη με το αμαξι 12.30 π περασα αλλα ειχα κοσμο μαζι και δεν μιλησα στο αραπακι να μαθω γτ εξαφανιστηκε και τι παιζει με την αλλη
αν ηξερε.
αν ηξερε.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.536
- Πόντοι
- 7.885
παιζει κατι εκει ακομα?ξερουμε?
Τρίτη βράδι γύρω στις 24:30 έπαιζε τρομακτικό ξανθό τραβεστί μέσα σε γκρι αμάξι με αλάρμ.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Τρίτη βράδι γύρω στις 24:30 έπαιζε τρομακτικό ξανθό τραβεστί μέσα σε γκρι αμάξι με αλάρμ.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.536
- Πόντοι
- 7.885
Ξημερώματα Σαββάτου γύρω στις 04:30 τσέκαρα την μαύρη στο πόστο της,στην είσοδο του σκλαβενίτη από λεωφ.δημοκρατίας .Στα φανάρια ήταν και 2 μηχανές ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι πέρασαν και απλά της σφύριξαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα
nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.058
- Πόντοι
- 456
Οδηγώντας σήμερα στην αρχή της Γρηγορίου Λαμπράκη λίγο μετά το Σκλαβενίτη στο ρεύμα προς Κερατσίνι είδα μια κυρία 45+, καστανόξανθη, ωραίο σωμα με μίνι φούστα, μεγάλη τσάντα και μποτες να κόβει βόλτες πάνω κατω στο πεζοδρόμιο. Έκοψα λίγο ταχύτητα με το αυτοκίνητο και είδα ότι τσεκαρε. Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να σταματήσω. Όταν επέστρεψα μετά από μισάωρο είχε φύγει. Μπορεί να ήταν τυχαία εκεί. Θα τσεκαριστει ξανά η παρουσία της και εφόσον την ξαναδώ θα γίνει και ερώτηση.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
τυπε οι παρτολες μεταμιλφ-προγκιλφ της ευρυτερης περιοχης των νοτιοδυτικων προαστιων που περιμενουν τον φουσκωτο πιτσιρικα να τις φορτωσει στο πουντο,δεν ειναι εξ ορισμου του επαγγελματος..Οδηγώντας σήμερα στην αρχή της Γρηγορίου Λαμπράκη λίγο μετά το Σκλαβενίτη στο ρεύμα προς Κερατσίνι είδα μια κυρία 45+, καστανόξανθη, ωραίο σωμα με μίνι φούστα, μεγάλη τσάντα και μποτες να κόβει βόλτες πάνω κατω στο πεζοδρόμιο. Έκοψα λίγο ταχύτητα με το αυτοκίνητο και είδα ότι τσεκαρε. Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να σταματήσω. Όταν επέστρεψα μετά από μισάωρο είχε φύγει. Μπορεί να ήταν τυχαία εκεί. Θα τσεκαριστει ξανά η παρουσία της και εφόσον την ξαναδώ θα γίνει και ερώτηση.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΔΑΡΤΗΣ Κ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΖΑΝΕΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΓΥΨΟΥΣ Κ ΡΑΜΜΑΤΑ..
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
τυπε το ωραιο σωμα επρεπε να σε προβληματιζει..Το καταλαβαίνω αυτό που λες και όντως έτσι είναι για τις περισσότερες της περιοχής. Αλλά η εν λόγω κυρία είχε όλο το attitude πουτανας δρόμου. Θα ξαναπεράσω κάποια στιγμή και θα τσεκαρω
ΟΣΟ ΘΕΟΧΑΖΗ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ 5 ΒΙΖΙΤΕΣ ΤΩΝ 70-100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ Κ ΤΟΣΕΣ ΑΡΧΙΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)Κ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΝΤΕΡΗΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 20αρι-30αρι περ πελατη???
Θινκ ελαχιστα κ προχωρα σωστα..
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Στο Σκλαβενίτη αλήθεια έκανε πιάτσα μια και ήταν και τουμπανάκι!!! Εκεί δίπλα άραζαν για διανυκτέρευση νταλικιέρηδες οπότε υπήρχε πελατεία και μάλιστα με καμπίνα πριβέ. Στο ίδιο σημείο έκαναν μπλόκο οι τσοιμπά οπότε σε συνδυασμό με το κέντρο υγείας που χτίζεται στο σημείο, έφυγαν τα φορτηγά, χάθηκε κι αυτή!!! Με το λοκντάουν σταμάτησα τις τσάρκες οπότε δεν έχω φρέσκα νέα. Αυτά που λέω είναι προ καραντίνας.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Το γράφω κι εδώ. Σκλαβενίτη ακριβώς στη γωνία, ρεύμα προς Πέραμα. Τροφαντή, νεαρά με γυαλιά. Γύρω στις 23:00.Ξεκάθαρα κάνει πιάτσα!!! Δεν έχω περισσότερα ινφο. Από βδομάδα, αν καταφέρω να σταματήσω, επειδή πάντα έχει κίνηση, θα μάθω λεπτομέρειες και ίσως και να φορτώσω.
geoalex13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
χρονια ειναι εκει το μαυρακι του σκλαβενιτη απο τις 11 το βραδυ μεχρι 4 η 5 το πρωι αλλες φορες χανεται για καιρο αλλες εμφανιζεταιΤο γράφω κι εδώ. Σκλαβενίτη ακριβώς στη γωνία, ρεύμα προς Πέραμα. Τροφαντή, νεαρά με γυαλιά. Γύρω στις 23:00.Ξεκάθαρα κάνει πιάτσα!!! Δεν έχω περισσότερα ινφο. Από βδομάδα, αν καταφέρω να σταματήσω, επειδή πάντα έχει κίνηση, θα μάθω λεπτομέρειες και ίσως και να φορτώσω.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Δεν είναι μαύρη. Μελαμψή ίσως... Έχεις φορτώσει;;; ξέρεις κάτι παραπάνω;;; Επειδή εγώ δεν μπόρεσα ?χρονια ειναι εκει το μαυρακι του σκλαβενιτη απο τις 11 το βραδυ μεχρι 4 η 5 το πρωι αλλες φορες χανεται για καιρο αλλες εμφανιζεται
geoalex13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
afrikan ειναι η κοπελα με γυαλια κανει πιατσα εκει πολλα χρονια ,οχι δεν εχω φορτωσει αλλα απο αλλους που ξερω ηταν 20 ευρω πισω στα σκοτεινα του σκλαβενιτη ουτε μαπα ουτε σουπερ μετρια καταστασηΔεν είναι μαύρη. Μελαμψή ίσως... Έχεις φορτώσει;;; ξέρεις κάτι παραπάνω;;; Επειδή εγώ δεν μπόρεσα ?
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Ωραίος!!!afrikan ειναι η κοπελα με γυαλια κανει πιατσα εκει πολλα χρονια ,οχι δεν εχω φορτωσει αλλα απο αλλους που ξερω ηταν 20 ευρω πισω στα σκοτεινα του σκλαβενιτη ουτε μαπα ουτε σουπερ μετρια κατασταση
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.536
- Πόντοι
- 7.885
Χθες κατα τις 24:00 η γνωστη μαυρη καθοταν στην σταση λιγο μετα τον σκλαβενιτη με κατευθυνση για περαμα. Εκοψα ταχυτητα και μου εκανε νοημα για φορτωμα. Δεν την ειχα καμια αναγκη και προσπερασα, απλα ενημερωσα για τους φαν του ειδους.
θα βγω βολτα μετα τα μεσανυχτα, και θα ενημερωσω αναλογα.Χθες κατα τις 24:00 η γνωστη μαυρη καθοταν στην σταση λιγο μετα τον σκλαβενιτη με κατευθυνση για περαμα. Εκοψα ταχυτητα και μου εκανε νοημα για φορτωμα. Δεν την ειχα καμια αναγκη και προσπερασα, απλα ενημερωσα για τους φαν του ειδους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου