You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
photoshop cs6
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tararas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 456
Κοίταξε... αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, που γίνεται αποκλειστικά στο PS, τότε θα σου πρότεινα το GIMP, σαν την καλύτερη εναλλακτική. Δωρεάν (open source) με δυνατότητες σχεδόν, αν όχι εντελώς ίδιες με τις σουϊτες της Adobe.Κυρίως photoshop παιδιά!!!
Ποιες είναι οι λύσεις για κατέβασμα προγραμμάτων γενικά;
Αν πάλι θέλεις καλά και ντέ το CS6, τότε μόνο σε κάποιο torrent portal... kickass, piratebay κτλ.
Απλά, πρόσεχε. Τόσο για τους προφανείς λόγους (ιοι, ασφάλεια δεδομένων) αλλά και για τους δευτερεύοντες... αν το θέλεις για επαγγελματική χρήση, και αποφασίσει να σε τσεκάρει το ΣΔΟΕ, θα σε σκίσουνε αν δεν έχεις σωσμένο το τιμολόγιο αγοράς του γνήσιου προγράμματος.
Προσπαθώ να το κατεβάσω από torrent αλλά βλέπω ότι δεν είναι τόσο εύκολο όπως έκανα μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Με πετάει συνέχεια παράθυρα για vpn, ιούς κλπ. Η αλήθεια είναι ότι το άθλημα του κατεβάσματος ταινιών/προγραμμάτων κλπ το έχω παρατήσει εδώ και καμιά 8ετία και δεν ξέρω ποιες είναι οι ¨καλές¨ πρακτικές τώρα...
Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για cs6 photoshop, όχι κάτι άλλο...
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ένα link, οδηγίες για κατέβασμα ή ακόμα και hard copy από κάπου;
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ένα link, οδηγίες για κατέβασμα ή ακόμα και hard copy από κάπου;
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
petroscat100
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
κατεβασε το απο torrent
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 456
Η Adobe, και όλες οι εταιρείες software που έχουν συνδρομητική έκδοση (το photoshop πλέον δεν το αγοράζεις, αλλά το πληρώνεις με το μήνα), απαιτούν online επιβεβαίωση εγκατάστασης. Το κλείσιμο του ρούτερ γίνεται για να μην γίνει αυτή η επικοινωνία με τον server, όπου και θα διαπιστωθεί το μή νόμιμο κλειδί εγκατάστασης.Το θέμα δεν είναι το κατέβασμα. Αλλά να το εγκαταστήσεις και να βάλεις την πρεμιουμ έκδοση. Είχα φέρει ένα παλιοφιλο προγραμματιστήνα μου το περάσει πριν χρόνια και θυμάμαι είχε κλείσει το ίντερνετ όσο το περνούσε.
Δεν αρκεί όμως, μόνο να κλείσει το ίντερνετ. Πρέπει και να κάνεις edit το αρχείο localhosts αν θυμάμαι καλά το όνομά του, και να προσθέσεις στην ΙΡ του localhost τη διεύθυνση του server επιβεβαίωσης. Αυτό θα επιτρέψει να ξεγελάσεις, τρόπον τινά τον installer, ώστε να σου προχωρήσει την εγκατάσταση
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Δεν είναι localhost το αρχειο αλλά hosts και βρήσκεται για Windows στην θέση C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts εκεί πρέπει να προσθέσης μια γραμμή την IP του Server που κάνει την επαλήθευση η Adobe και δίπλα την την IP 127.0.0.1 αυτή είναι η localhost IP όπου στην ουσία είναι το δικό σου PC. Για να το γράψω απλά.Αλλά δεν έχουν μια συγκεκριμένη IP οπότε κάποια στιγμή μπορεί να κλειδώσει. Σαν λύση θα μπορούσε να είναι ένα εικονικό PC και να εγκαταστήσεις εκεί το Photoshop οπου αυτό το PC δεν θα έχει καμία πρόσβαση στο Internet.Η Adobe, και όλες οι εταιρείες software που έχουν συνδρομητική έκδοση (το photoshop πλέον δεν το αγοράζεις, αλλά το πληρώνεις με το μήνα), απαιτούν online επιβεβαίωση εγκατάστασης. Το κλείσιμο του ρούτερ γίνεται για να μην γίνει αυτή η επικοινωνία με τον server, όπου και θα διαπιστωθεί το μή νόμιμο κλειδί εγκατάστασης.
Δεν αρκεί όμως, μόνο να κλείσει το ίντερνετ. Πρέπει και να κάνεις edit το αρχείο localhosts αν θυμάμαι καλά το όνομά του, και να προσθέσεις στην ΙΡ του localhost τη διεύθυνση του server επιβεβαίωσης. Αυτό θα επιτρέψει να ξεγελάσεις, τρόπον τινά τον installer, ώστε να σου προχωρήσει την εγκατάσταση
sotos-nl
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.512
- Πόντοι
- 2.391
CS 6 ειναι παλιο... το βρισκες σε torrent sites ανεταΠως θα αποκτήσω το photoshop cs6 που έχω ανάγκη;
Καμιά ιδέα;
Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου;
Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 155
- Πόντοι
- 0
Βάλε στον browser σου (firefox, chrome ό,τι χρησιμοποιείς) ένα extension για VPN. Υπάρχουν πολλά τζάμπα, εγώ έχω surfshark το οποίο έχω πληρώσει βέβαια αλλά υπάρχει και τζάμπα νομίζω. Κάνε σύνδεση από άλλη τοποθεσία και όταν μπεις σε τόρεντ σάιτ θα σε βάλει χωρίς να σου βγάζει τα μηνύματα για ιους κτλ.Προσπαθώ να το κατεβάσω από torrent αλλά βλέπω ότι δεν είναι τόσο εύκολο όπως έκανα μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Με πετάει συνέχεια παράθυρα για vpn, ιούς κλπ. Η αλήθεια είναι ότι το άθλημα του κατεβάσματος ταινιών/προγραμμάτων κλπ το έχω παρατήσει εδώ και καμιά 8ετία και δεν ξέρω ποιες είναι οι ¨καλές¨ πρακτικές τώρα...
Από κει και πέρα, εγώ έχω κατεβάσει από τόρεντ το PS 2020 το οποίο είναι εξαιρετικό και τρέχει τέλεια με πολύ εύκολο install. Ούτε να βγω από ίντερνετ ούτε τίποτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 788
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K