Νέα

Peugeot 307 cc,Opel Astra Twin Top ή Ford Focus cc;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Υ.Γ. Μακάρι να είχα 30 χιλιαρικα τώρα, να έπαιρνα το Mazda 3 MPS να τρώνε την σκόνη μου τα υπερτιμημένα golfακια και τα φλωράκια που τα οδηγούν...    
Και μολις σου τα δωσει η μηχανη στο χερι ή φυγεις σε καμια στροφη θα δωσεις αλλα 30.000 ευρω να παρεις GOLF GTI!!!!!!!!!!!!

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Εχει σημασια αν αγοράζεις με τη καρδια η με τη λογική. Με τη καρδια πέρνεις το mx5 με τη σκληρη οροφη οπως και τα άλλα. Με τη λογική αστα να πανε!!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καιαφα έτσι σου είπανε να λες???? Τεσπα και το αυτοκίνητο πλέον είναι μόνο lifestyle, οπότε βολευτείτε με τα γκολφ κ άλλα γερμανικά να ρίξετε καμιά γκόμενα κ αφήστε τους άλλους που τους αρέσει η οδήγηση να οδηγούν "σαπάκια"...

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
φλωράκια ε;

Συνημμένα

• 3-volkswagen-golf-gti-w12-concept.jpg
    3-volkswagen-golf-gti-w12-concept.jpg
    92,4 KB · Εμφανίσεις: 42

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
OXI φιλε μου εχω οδηγηση οτιδηποτε εκτος απο γερμανικο για να παω κοντρα στο γερο μου που το γκαραζ του ειναι ολο γερμανους!
Λοιπον εχω σπασει μηχανες εχω φυγει απο τον δρομο απειρες φορες και στο νοσοκομειο εχω παει και ολα αυτα δεν ηταν γερμανικα!
Απο τοτε ειδα  οτι πληρωνεις περνεις,το γερμανο(AUDI-VW) δεν τα αλαζω με κανενα αλλο τενεκε!
Αμα δεν μπορεις να ριξεις γκομενα δεν σου φταει το γερμανικο αυτοκινητο παρε μια FERRARI αντι για PORSCHE!!!!!!!!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Έχω οδηγήσει σ αντίθεση μ εσένα κ γερμανικά, έχω φύγει από το δρόμο κ έχω κάνει 3 γερά τρακαρίσματα, τα 2 με 206 κ το 1 με γκολφ κ βέβαια σε κανένα απ αυτά δεν μπορώ να κατηγορήσω ούτε το ένα ούτε το άλλο αφού κ τα 2 τα πήγα πέρα από τα όρια κ των αυτοκινήτων κ κυρίως τα δικά μου, όμως μέσα από τις εμπειρίες μου καθώς έχ δοκιμάσει κ ιταλικά, γιαπωνέζικα, κορεάτικα κλπ με κάνουν να έχω τα γερμανικά χαμηλά στις προτιμήσεις μου.
Πάντως ούτε φερράρι μπορώ να πάρω ούτε κ πορσε, έτσι κ αλλιώς προέκταση του πέους μου δεν μπορεί να είναι κανένα αυτοκίνητο οπότε την συμβόυλή σου να την πείς σε κάποιους που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Γνωμη σου ειναι............ γνωμη μου ειναι.........!
Δεν θα κατσω να σου αλαξω την αποψη σου και δεν θα ηταν και σωστο απλα η πωλησεις παγκοσμια γιατι εχουν χτυπησει κοκκινα!Τοσο χαζος ειναι ο κοσμος που τα οδηγει και οι αλλοι ειναι οι πιο οικονομικοι και εξυπνοι που αγοραζουν κουβαδακια με ροδες????????

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Το κλειστό 307 με 1.6 full extra μου βγήκε 18500 περίπου. τα extra αυτά τα άχει νομίζω standar η ανοιχτή έκδοση. Απλά επειδή το 307CC είναι λίγο βαρύτερο σου συνιστώ καλύτερα να πάρεις το 1.8 που νομίζω έχει και turbo και αν θυμάμαι καλά πρέπει να βγαίνει 30000.Η Peugeot τουλάχιστον έχει καλή χρηματοδότηση.

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μην ξεχναμε και την οικονομική γερμανική λύση που ακούει στο ονομα φορντ....εχω παρει ενα focus και γαμαει απλα προσοχή τα γερμανικά φορντ τα αναγνωρίζουμε επειδή  ο αριθμός πλαισίου μηχανής ξεκινάει απο WF0 η WF1 και τα δύο ειναι το εργοστάστιο  FORD WERKE AKTI

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Νομίζω ήρθε η στιγμή να συζητήσουμε ξανά αυτό το θέμα!

Το πρώτο ποστ  ανήκει στον ειδικό θρεντοανασκαφέα @dmtrsxxx

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τα φώτα σας φιλαράκια μου.
Λέω να πάρω (επιτέλους) το δικό μου τουτού.Είμαι στο να διαλέξω ένα αμάξι της κατηγορίας κουπέ-κάμπριο μεσαίου μεγέθους κ προσανατολίζομαι σε ένα από τα 3 που αναφέρω στον τίτλο.
Βασικά εμφανισιακά με κολάζει το Peugeot 307 ,αλλά ρε πούστη μου δεν είναι κ τα πιο αξιόπιστα αμάξια της πιάτσας.
Το πιο αξιόπιστο από τα 3 μάλλον είναι το Οpel κ έχει κ τις καλύτερες επιδόσεις,αλλά στερείται ικανοποιητικών εσωτερικών χώρων κάτι που του δίνω ιδιαιτερη σημασία.
Τελικά το Peugeot που δεν έχει κ το καλύτερο όνομα στην πιάτσα με αρκετα ηλεκτρολογικά προβλήματα,πόσο μάλλον κ με την αναδιπλούμενη οροφή,΄θα είναι παρακινδυνευμένο να το πάρω ή θα με φάνε τα συνεργεία;

Ευχαριστώ.

μαν,μην γράφεις με κίτρινο....δεν φαίνεται  :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Τύπε ο @ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ είναι αρχαίο μέλος-από το 1996, μην αυθαδιάζεις!  :s&m_2:

Κλώνος του dmtrsxxx είσαι και παρενέβης;  :effemine:

που τα ξεθαβουτε αυτα τα θεματα....  εγω τουλαχιστον ειμαι επικαιρος !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom