Νέα

Peugeot 307 cc,Opel Astra Twin Top ή Ford Focus cc;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε DARK εγω αν δεν ημουνα παντρεμενος θα επερνα αυτο που με καυλωνει πιο πολυ ουτε αξιοπιστιες θα κοιταγα ουτε ποτηροθηκες.Ολα καλα ειναι τα καινουργια. Εχουν και εγγυηση. Κανε την καυλα σου και αμα δεν σου κατσει πουλα το σε ενα χρονο

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Αντε, το πήρες τελικά......... :booty: :booty: :booty: :booty:

Συνημμένα

• jnoj.jpg
    jnoj.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είμαι αυτός αλλά τα χαρακτηριστικά μου είναι τα ίδια.Κοντός,χοντρός κ φαλακρός.Γι αυτό θέλω κάμπριο μπας κ με κοιτάξει επιτέλους κ κανά πιπίνι...εξάλλου θα πηγαίνει με την κόμη μου.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν είμαι fun του συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτου.
Με τόσα φράγκα που θα σκάσεις ρε Dark, γιατί θα σκάσεις πολλά, μπορείς να απευθυνθείς σε λίγο διαφορετική κατηγορία (όπου παλι θα φορτώνεις γκομενάκια) και να πάρεις ένα τουτού με χαρακτήρα και επιδόσεις.

Anyway για να μη σου γαμήσω την κουβέντα, προτείνω τα παρακάτω:
1. Μακριά από Peugeot. --> Πολλές ζημιές(όπως σωστά αναφέρεις)& χάλια μεταπωλητική αξία
2. Το Opel προσωπικά δεν μου αρέσει και έχει χάσει την 'παλιά' αξιοπιστία που είχε η εταιρία.
3. Η Ford παραμένει αξιόπιστη, οικονομική (service κτλπ) και είναι καλή επιλογή πιστεύω...

Αντιπροτείνω τα εξής:
Επειδή αν κατάλαβα καλά πας για καινούριο (2000 cc φαντάζομαι...) αυτό σημαίνει πολλά ?.
Μεταχειρισμένο σκέφτεσαι?
Πχ.
Τι θα λέγες για ένα SAAB 9-3 (κάμπριο πάντα). Είναι πολύ καλό εργαλείο... Έχει μια 200+ άλογα και τα μοντέλα 04-05 πάνε κοντά στα 30-35 χιλιάρικα ανάλογα με την κατάσταση τα χιλιόμετρα και την κάυλα του ιδιοκτήτη.
Ε, μη μου πεις τώρα ότι το ΣΑΑΜΠ συγκρίνεται σε οποιοδήποτε επίπεδο με τα άλλα... Βέβαια γούστα είναι αυτά.....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Μπααα δεν ενδιαφέρομαι για Φερράρι.Δεν πρέπει να είναι καλό.Δεν έχω δει πολλά να κυκλοφορούν στον δρόμο.
ʼσε που έχουν ΜΟΝΟ 1 ΧΡΟΝΟ εγγύηση....

Εγώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν έχω αγοράσει ακόμη....!!!!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
dzf μιλάω για 1,6-1,8 που κυμαίνονται στα 24-25 χιλιάρικα.Δεν είναι κτρομερά πολλά..νομίζω.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
dzf μιλάω για 1,6-1,8 που κυμαίνονται στα 24-25 χιλιάρικα.Δεν είναι κτρομερά πολλά..νομίζω.

Οκ, πάσο...
Το αν είναι τρομερά ή όχι τα γκαφρά, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο...
Αυτό εξαρτάται από τη τσέπη σου και από την κάυλα σου.

Υπάρχει και ένα ψιλο-σχετικό θρεντ...για ρίξε μια ματιά μήπως σε βοηθήσει...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν είμαι fun του συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτου.
Με τόσα φράγκα που θα σκάσεις ρε Dark, γιατί θα σκάσεις πολλά, μπορείς να απευθυνθείς σε λίγο διαφορετική κατηγορία (όπου παλι θα φορτώνεις γκομενάκια) και να πάρεις ένα τουτού με χαρακτήρα και επιδόσεις.

Anyway για να μη σου γαμήσω την κουβέντα, προτείνω τα παρακάτω:
1. Μακριά από Peugeot. --> Πολλές ζημιές(όπως σωστά αναφέρεις)& χάλια μεταπωλητική αξία
2. Το Opel προσωπικά δεν μου αρέσει και έχει χάσει την 'παλιά' αξιοπιστία που είχε η εταιρία.
3. Η Ford παραμένει αξιόπιστη, οικονομική (service κτλπ) και είναι καλή επιλογή πιστεύω...

Αντιπροτείνω τα εξής:
Επειδή αν κατάλαβα καλά πας για καινούριο (2000 cc φαντάζομαι...) αυτό σημαίνει πολλά ?.
Μεταχειρισμένο σκέφτεσαι?
Πχ.
Τι θα λέγες για ένα SAAB 9-3 (κάμπριο πάντα). Είναι πολύ καλό εργαλείο... Έχει μια 200+ άλογα και τα μοντέλα 04-05 πάνε κοντά στα 30-35 χιλιάρικα ανάλογα με την κατάσταση τα χιλιόμετρα και την κάυλα του ιδιοκτήτη.
Ε, μη μου πεις τώρα ότι το ΣΑΑΜΠ συγκρίνεται σε οποιοδήποτε επίπεδο με τα άλλα... Βέβαια γούστα είναι αυτά.....
φιλαρακο ειμαι μαζι σου..!!
+1000
καταρχην συνδιαζει σπορ,ταχυτητα,χλιδη,κυρος μελιγα λογια συνδιαζει λιγο απ ολλα..!!ειμαι fun τετοιων αυτοκινιτων..!!! αν το αντεξει η τσεπη μου αργοτερα ποτε δεν θα παω να παρω pegeuot...!!
βεβεα φιλε μου κατι που ξεχασαμε να πουμε ειναι οτι το ΣΑΑΜΠ τρωει και πολλα λεφτακια σε service βενζινες κλπ.....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακο ειμαι μαζι σου..!!
+1000
καταρχην συνδιαζει σπορ,ταχυτητα,χλιδη,κυρος μελιγα λογια συνδιαζει λιγο απ ολλα..!!ειμαι fun τετοιων αυτοκινιτων..!!! αν το αντεξει η τσεπη μου αργοτερα ποτε δεν θα παω να παρω pegeuot...!!

βεβεα φιλε μου κατι που ξεχασαμε να πουμε ειναι οτι το ΣΑΑΜΠ τρωει και πολλα λεφτακια σε service βενζινες κλπ.....

Εεεεεε..... Τι να κάνουμε.....
Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και μεταξωτούς κώλους.

Γαμώ το εργαλείο πάντως....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω παντως φιλε μου με 25 χιλιαρικακια ποτε δεν θα παρω οπελ αστρα κ ετσι...!!!
θα κοιταξω το αμαξι μου να ειναι μεγαλο και να συνδιαζει λιγο απο ολλα σπορ χλιδα  ανετο για ταξιδια και οταν ειναι να κανεις μια προσπεραση να μην περνεις φορα και  το καις το αμαξι...!!σκεψου το καλα...!!!καλα και τα σπορ αλλα και με τα καλα αμαξια τα μεγαλα και γρηγορα θα σε κοιταξουνε...!!saab 93 aero ,bmw mercedes, volvo, alfa romeo 156 gts κλπ...

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
θανο νομιζω τα αμαξια που λες δεν αξιζουν 25χιλιαρικα αλλα πολυ παραπανω!!κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου αν και εγω θα καταληξω στο καινουριο το civic που μαρεσει πολυ εμφανισιακα!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς μια εξήγηση.Δεν σκοπεύω να αγοράσω ένα τετοιο αμάξι για να με ''δούνε''.Για την πάρτη μου το θέλω κ γιατί μου αρέσει να έχω 2 αμάξια σε ένα,δηλαδή καμπριο κ κουπέ ανάλογα με τα κέφια μου.Το Πεζώ που μμου αρέσει πιο πολύ,σε πληροφορώ ότι το γουστάρω πιο πολύ όταν είναι κλειστή  η οροφή του.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ʼμα έχεις φράγκα, μπορείς να πάρεις πολλά ωραια εργαλεία...και δεν σε νοιάζει ούτε κόστος συντήρησης ούτε τπτ.
Πάρε μια cayene  :)
πάντως διαβάζω σε πολλά φορουμ, για απιθανες βλάβες σε ολοκαινουργια αυτοκίνητα...ακόμα και οι ιάπωνες έχουν ρίξει την ποιότητα τα τελευταια χρόνια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα σιγουρα αν εχεις φραγκα περνεις οτι γουσταρεις και στα @@@@@ η συντηρηση..!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
θανο νομιζω τα αμαξια που λες δεν αξιζουν 25χιλιαρικα αλλα πολυ παραπανω!!κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου αν και εγω θα καταληξω στο καινουριο το civic που μαρεσει πολυ εμφανισιακα!!!
δεν αξιζουνε 25 αλλα αν ειναι να βρω 25 χιλιαρικα πιστευω οτι θα παρω κατι με 30χιλιαρικα που περνεις αμαξαρα..!!!εγω πληροφοριακα τα ειπα οχι οτι εχουν και τοσο

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Εγώ πάντως έχω την κλειστή έκδοση του 307 εδώ και 2,5 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα, παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα και το έχω full extra. Μάλιστα τώρα που έγινε και το facelift βελτιώθηκαν πολύ και τα ηλέκτρονικά μιας και είναι της
Bosch. Πάντως αν είσαι παρτάλι και Porche να πάρεις σε ένα χρόνο το πολύ θα είναι για πέταμα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εγώ πάντως έχω την κλειστή έκδοση του 307 εδώ και 2,5 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα, παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα και το έχω full extra. Μάλιστα τώρα που έγινε και το facelift βελτιώθηκαν πολύ και τα ηλέκτρονικά μιας και είναι της
Bosch. Πάντως αν είσαι παρτάλι και Porche να πάρεις σε ένα χρόνο το πολύ θα είναι για πέταμα.
ρε φιλε σορυ για την ερωτηση αλλα ποσο σου βγηκε full extra?γενικως ποσο κοστισε ολο? γιατι οτι και να παρω  δεν μπορω το αμαξι να μου ειναι αδειο.το θελω να ειναι full extra

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κανενα απο τα παραπανω κουβαδακια πηγαινε να παρεις κανα καλο γερμανικο!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν κ αντιπαθώ τα γερμανικά το αστρα τουρμπο 1.6 twin top θα έπαιρνα, έχει πολύ καλή αναλογία τιμής μ αυτά που προσφέρει. Πάντως μη επαναλαμβάνετε αυτά που έλεγαν κ οι πατεράδες μας πχ τα ιταλικά χαλάνε, τα γερμανικά είναι στιβαρά, τα γαλλικά έχουν προβλήματα στα ηλεκτρικά κλπ, εαν δείτε τα εξαρτήματα κ τους προμηθευτές πάνω κάτω οι ίδιοι είναι.

Υ.Γ. Μακάρι να είχα 30 χιλιαρικα τώρα, να έπαιρνα το Mazda 3 MPS να τρώνε την σκόνη μου τα υπερτιμημένα golfακια και τα φλωράκια που τα οδηγούν...   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom