Νέα

Peugeot 307 cc,Opel Astra Twin Top ή Ford Focus cc;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα φώτα σας φιλαράκια μου.
Λέω να πάρω (επιτέλους) το δικό μου τουτού.Είμαι στο να διαλέξω ένα αμάξι της κατηγορίας κουπέ-κάμπριο μεσαίου μεγέθους κ προσανατολίζομαι σε ένα από τα 3 που αναφέρω στον τίτλο.
Βασικά εμφανισιακά με κολάζει το Peugeot 307 ,αλλά ρε πούστη μου δεν είναι κ τα πιο αξιόπιστα αμάξια της πιάτσας.
Το πιο αξιόπιστο από τα 3 μάλλον είναι το Οpel κ έχει κ τις καλύτερες επιδόσεις,αλλά στερείται ικανοποιητικών εσωτερικών χώρων κάτι που του δίνω ιδιαιτερη σημασία.
Τελικά το Peugeot που δεν έχει κ το καλύτερο όνομα στην πιάτσα με αρκετα ηλεκτρολογικά προβλήματα,πόσο μάλλον κ με την αναδιπλούμενη οροφή,΄θα είναι παρακινδυνευμένο να το πάρω ή θα με φάνε τα συνεργεία;

Ευχαριστώ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Που θα βάλεις το καρεκλάκι του μωρού ρε χαμένε??????? Πάρε ένα family car!!!! Γιαυτό δεν έχω πάρει ακόμα την corvette ;)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χώρισα ρε για να μην παντρευτώ κ για να μην πάρω πολυμορφικό αμάξι τύπου FIAT MULTILPA(μπλιααααααάχ),κ μου λες να πάρω οικογενειακό.Θέλω τέτοιο τουτού για να κουβαλάω τα άπειρα γκομενάκια μου παρέα με τον πιτσιλιστή.
Σε παρακαλώ sony μην γράφεις σε αυτό το θρεντ.Δεν σε αφορά.Όταν ανοιξω σε καμμιά δεκαριά χρόνια θρεντ για πολυμορφικά θα ζητήσουμε την γνώμη σου.Ευχαριστώ.

Απευθύνομαι σε αλανιάρηδες.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Οποιο και να παρεις θα μου το δωσεις για βολτα? μου αρεσουν και τα τρια. Παντως επειδη εχω focus στο προτεινω ανεπιφυλακτα για θεμα αξιοπιστιας και οικονομιας συντηρησης.Και αν θες εχω και μια μικρη γνωριμια για καλη τιμη

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ειλικρινά συγνώμη.........απολογούμαι!!! Μην στείλεις να με δείρουνε ;)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φίλε μου και με τα 3 αμάξια αν και πανέμορφα φοβάμαι θα έχεις πρόβλημα με συνεργεία.....Στο λέω εκ πειρας με opel και Ford...Δες κάποιο ιαπωνέζικο, πιστεψέ με, θα ξεχάσεις τι σημαίνει συνεργείο.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
File mou ego exo edo kai enamisi mina to astra trintop. Eimai poly eyxaristimenos an kai exo parei to 1.8 kai molis to pira bgike to 1.6T. DIstixos para ta 140 aloga einai ligo psofio. Blepeis einai poly bari logo ton enisxiseon pou exei.

Ontos to esoteriko sterite poly den exei pola ntoulapakia kai fantasou oute thesi gia kafe!!!

Pantos I am loving it.....

Ειδικά το ότι δεν έχει ποτηροθήκες με πληγώνει.Επειδή κάνω συνέχεια ταξίδια κ πάντα με την φράπα μου,το πρώτο που κοιτάω στο εσωτερικό ενός αμξιου είναι αν έχει ποτηροθήκες.Αν δω ότι δεν έχει,κ να μου το χαρίζανε δεν θα το έπαιρνα.Ειδικά για το Opel ήμουν έτοιμος να το κλείσω κ σε καλή τιμή λόγω γνωριμίας κ με απέτρεψε η ελλειψη χώρων.Πάντως σε ευχαριστω κ καλοτάξιδο φιλαράκι μου.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε μου και με τα 3 αμάξια αν και πανέμορφα φοβάμαι θα έχεις πρόβλημα με συνεργεία.....Στο λέω εκ πειρας με opel και Ford...Δες κάποιο ιαπωνέζικο, πιστεψέ με, θα ξεχάσεις τι σημαίνει συνεργείο.

Σε αυτό το στυλ,τα κουπέ-κάμπριο,δυστυχώς δεν έχει βγει κάποιο ιαπωνικό.Ξέρω από Ιαπωνικά.Σε οικογένεια με 2 Toyota ζω κ οδηγάω ένα σταρλετάκι.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Τα ιταλικα σε ενδιαφερουν? Ακουσα καλα λογια για καποιο πως το λενε? πως το λενε? χμμμμ νομιζω FERRARI :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Αστο ξεχνα το δεν εχει ποτηροθηκες

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπααα δεν ενδιαφέρομαι για Φερράρι.Δεν πρέπει να είναι καλό.Δεν έχω δει πολλά να κυκλοφορούν στον δρόμο.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ναι μαλλον δεν πρεπει να ειναι και αξιοπιστα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχουν κ ακριβά ανταλλακτικά.

Έχει κ την αντιπροσωπεία ο Τζίγκερ στην Ελλάδα,σιγά μην του τα σκάσω...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όποιο από τα 3 και να πάρεις φίλε,  τα ίδια είναι πάνω κάτω από θέμα αξιοπιστίας...
οι ευρωπαικές εταιρίες στο θέμα βλαβών συναγωνίζονται πάντα στις χαμηλότερες θέσεις.
να το προσέχεις, και καλή τύχη  ;)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και δεν εχουν και μεταλλικη οροφη οποτε μπορει να μπαζουν και νερο αυτες τις μερες που βρεχει

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κaνένας που να έχει το εν λόγω PEUGEOT  να μας πει τι παίζει με αυτό;

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Έχουν κ ακριβά ανταλλακτικά.

Έχει κ την αντιπροσωπεία ο Τζίγκερ στην Ελλάδα,σιγά μην του τα σκάσω...
Αυτος ειναι ο μονος λογος που θα επρεπε να το παρεις. Μπας και με τα λεφτα που θα του δωσεις παρει κανενα καλο παικτη για τον ΠΑΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom