Νέα

Πέτυχα στο Video club στο δωματιο με τις τσοντες τον Οφθαλμίατρο μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μια φορα στο βιντεο κλαμπ  που πηγαινα παλια(τωρα οχι πια ολα τα κατεβαζω τζαμπα μαλλον φιλος τα κατεβαζει..και για μενα τεσπα :grin:)Μου σηκωθηκε απο τις τσοντες βγηκα εξω απο το δωματιο με της τσοντες η γκομενα που δουλευε εκει μου λεει τι επαθες τις λεω γκαυλωσα..Μου λεει μισο λεπτο χρηστο να ερθω να στον ρουφηξω να φυγει ο πελατις που διαλεγει τενιες και θα στον κανω σαν ακορντεον απο το ρουφιγμα..Της λεω αν θες οταν φυγει ο πελατις μπορεις να κληδωσεις για κανα 15λεπτο την πορτα μπορει να θελω να σε γαμησω κιολας..Μα μου λεει αν ερθει το αφεντικο και δει οτι ειναι κληδομενα θα με πηδηξει και αυτος..Της λεω δεν πηραζει υγεια και καλη καρδια...

Επισκέπτης
Μια φορα στο βιντεο κλαμπ  που πηγαινα παλια(τωρα οχι πια ολα τα κατεβαζω τζαμπα μαλλον φιλος τα κατεβαζει..και για μενα τεσπα :grin:)Μου σηκωθηκε απο τις τσοντες βγηκα εξω απο το δωματιο με της τσοντες η γκομενα που δουλευε εκει μου λεει τι επαθες τις λεω γκαυλωσα..Μου λεει μισο λεπτο χρηστο να ερθω να στον ρουφηξω να φυγει ο πελατις που διαλεγει τενιες και θα στον κανω σαν ακορντεον απο το ρουφιγμα..Της λεω αν θες οταν φυγει ο πελατις μπορεις να κληδωσεις για κανα 15λεπτο την πορτα μπορει να θελω να σε γαμησω κιολας..Μα μου λεει αν ερθει το αφεντικο και δει οτι ειναι κληδομενα θα με πηδηξει και αυτος..Της λεω δεν πηραζει υγεια και καλη καρδια...
Τραγικό! :grin:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τύποι συχνά πηγαίνω στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου το οποιο εχει μεγαλη ποικιλια σε ταινιες.Ετσι λοιπον εχει και εναν θαλαμο μονο με τσόντες.Χτες που ειπα να μπω μετα απο καιρό, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και αντικρίζω τον οφθαλμίατρο μου που ειχα επισκεφτει κιολας την προηγουμενη μερα!Ο ανθρωπος μολις με ειδε ντραπηκε και εκανε τα στραβα ματια και βγηκε εξω τρεχοντας!....Τωρα νιοθω κι εγω καπως περιεργα!τι να πω ?....μιση ντροπη δικη μου μιση δικη του? :think:...

Υπαρχει ως θεραπεία το λεγόμενο ''οφθαλμολουτρο'', αυτος ειναι γιατρος και το χορηγησε στον εαυτο του, οταν ειδε εσενα προσβληθηκε γιατι νομισε οτι πηγες και σς αλλο γιατρο ο οποιος σου συνεστησε οφθαλμολουτρο, γι'αυτο εφυγε ρε γυφτο

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ο δράκος τι ωρα μπαίνει?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

συριζαιος;

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ο δράκος τι ωρα μπαίνει?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
smiley-laughing001.gif
URL]]

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τύποι συχνά πηγαίνω στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου το οποιο εχει μεγαλη ποικιλια σε ταινιες.Ετσι λοιπον εχει και εναν θαλαμο μονο με τσόντες.Χτες που ειπα να μπω μετα απο καιρό, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και αντικρίζω τον οφθαλμίατρο μου που ειχα επισκεφτει κιολας την προηγουμενη μερα!Ο ανθρωπος μολις με ειδε ντραπηκε και εκανε τα στραβα ματια και βγηκε εξω τρεχοντας!....Τωρα νιοθω κι εγω καπως περιεργα!τι να πω ?....μιση ντροπη δικη μου μιση δικη του? :think:...
Γιατι να ντραπηται?Δεν  :knockinb: δλδ.

Επισκέπτης
Σημερα εχω ραντεβου με τον οφθαλμιατρο στο γραφειο του!....θα γελασουμε!

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
στησ' τον στον τοιχο τυπε! :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
πες του στα μουλωχτα οτι αμα δεν κερασει την εξεταση τη γαμισε!  :grin:

Επισκέπτης
Χαχα που ξερεις τυπε...μπορει και η γυναικα του να τον εστειλε να νοικιασει τσοντούλα! :grin:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
Μπααα χεσμενη την εχει τη φωλια του για να εφυγε σα τον κλεφτη  :sunglasses:

Επισκέπτης
Αλλος ανθρωπος ο ιατρος  μετα την επισκεψη που του εκανα στο γραφειο του!..μεσα στην ευγενια ητανε αλλα λιγο κομπλαρισμενος! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom