You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μαγκα ρωτα τον αν η μαλακια τυφλωνει η βγαζεις τριχες στα χεριαΤύποι συχνά πηγαίνω στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου το οποιο εχει μεγαλη ποικιλια σε ταινιες.Ετσι λοιπον εχει και εναν θαλαμο μονο με τσόντες.Χτες που ειπα να μπω μετα απο καιρό, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και αντικρίζω τον οφθαλμίατρο μου που ειχα επισκεφτει κιολας την προηγουμενη μερα!Ο ανθρωπος μολις με ειδε ντραπηκε και εκανε τα στραβα ματια και βγηκε εξω τρεχοντας!....Τωρα νιοθω κι εγω καπως περιεργα!τι να πω ?....μιση ντροπη δικη μου μιση δικη του? ...
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γιατί? Εμείς οι γιατροι δεν έχουμε δικαίωμα ....στην αγάπη?
εχεις τελειωσει με ειδικοτητα τυπε?θα την κανεις για εξω?
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Σε τσοντοσινεμά αρχές δεκαετίας του 80 στο Ριβολί συγκεκριμένα είχα πετύχει έναν καθηγητή μου. Με το που μας είδε με παρέα μου την κοπάνησε. Από τότε και μετά μου έβαζε συνέχεια 18άρια χωρίς να γράφω σχεδόν τίποτα στα διαγωνίσματα.
Σε τσοντοσινεμά αρχές δεκαετίας του 80 στο Ριβολί συγκεκριμένα είχα πετύχει έναν καθηγητή μου. Με το που μας είδε με παρέα μου την κοπάνησε. Από τότε και μετά μου έβαζε συνέχεια 18άρια χωρίς να γράφω σχεδόν τίποτα στα διαγωνίσματα.
+1,000
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
και πού το περίεργο?
Τυπε μολις με ειδε εγινε καπνος!
Έπρεπε να του προτείνεις να δείτε την ταινία που είχε επιλέξει, μαζί και με παρέα δύο από τις φίλες σου! ;)
topkouzoulos84
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο οφθαλμιατρος πήγε να βγαλει τα ματια του!
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
ο οφθαλμιατρος πήγε να βγαλει τα ματια του!
Δεν ανταλλάξατε απόψεις για τις προτεινόμενες.. έτσι και αλλιώς θα τα πείτε στην επόμενη εξέταση!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Και καλα το θεμα με τον οφθαλμιατρο να τον δεις στο δωμάτιο με τις τσοντες.Φανταστητε το χειροτερο,να δειτε σε μπουρδελο,το γιατρο που σας εκανε εγχειρηση τις προαλλες!! Να δουμε μετα πως θα ναι οταν θα παμε για το επομενο μετεγχειρητικό ραντεβου!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλά ακόμα δεν το κατάλαβες? Ο άνθρωπος ήταν εκεί για επιστημονικούς λόγους!!!!!Ήθελε να διαπιστώσει αν όντως η μαλακία τυφλώνει!!!!!
Eγραψες φιλε!!! ;)
αμα ειναι κανενας 50αρης+ τυπε, το γιουτζιζ θα νομιζει πως ειναι κινεζικο φαγητο
ενώ το άναλ τύπε του ακούγεται σα το σεληνόφως του μπετόβεν...όλα τα ξέρουν...τους γέρους να φοβάσαι.
Επισκέπτης
Χαχα σε ποιον να πρωτο απαντησω τωρα.Απλα μου εκανε εντυπωση το οτι ειχα παει στο ιατριο του την προηγουμενη μερα!Και να τον συναντας στις τσοντες του βιντεοκλαμπ?....ειναι πολυ LOL ολο αυτο!Αλλα κι αυτος ανθρωπος ειναι γιατι να μην βλεπει τσοντες?....δεν εχετε ακουσει το αλλο?
Τις καλυτερες παρτουζες λενε τις κανουν οι γιατροί!
Τις καλυτερες παρτουζες λενε τις κανουν οι γιατροί!