panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
+ 100000μαπα τελειως απο εχθες που το ειδα ξενερωσα μαζι της!
+ 100000μαπα τελειως απο εχθες που το ειδα ξενερωσα μαζι της!
μια αρκουδιαρα που παρουσιαζανε μαζι τον καιρο ,Η Αφρουλα ποια ειναι?![]()
μου ρθε ενα ντεζαβου οτι αυτην την συζητηση την εχουμε ξανακανει.....Η Αφρουλα ποια ειναι?![]()
Eva Angelina στο Αβαταρ σου ? ? ?μου ρθε ενα ντεζαβου οτι αυτην την συζητηση την εχουμε ξανακανει.....![]()
Η Αφρουλα ποια ειναι?![]()
Έχεις δει "χοντρό και λιγνό"; Πάνω κάτω είναι το ίδιο. Πρόσθεσε μόνο το πολύ!!! Η Πετ είναι ο πολύ λιγνός και η Αφρούλα είναι ο πολύ...παχουλός!!!!!!
ναι....εορταστικηEva Angelina στο Αβαταρ σου ? ? ?![]()
σου εύχομαι να την βρεις κάτω απ το δέντρο..ναι....εορταστικη![]()
καλα θα ηταν....σου εύχομαι να την βρεις κάτω απ το δέντρο..(τέλειος μούνος η άτιμη!!!)
φιλοι ειστε με το παιδι?καλα θα ηταν....![]()
οχι μπραδερινια ομως....φιλοι ειστε με το παιδι?![]()
ενταξει τοτεοχι μπραδερινια ομως....![]()
τελικα αυτος ο υποστρατηγος την λουκ εννοουσε ;ενταξει τοτε![]()
χαχαχατελικα αυτος ο υποστρατηγος την λουκ εννοουσε ;![]()
![]()
![]()
![]()
μια αρκουδιαρα που παρουσιαζανε μαζι τον καιρο ,
το αρκουδιαρα δεν παει στα κιλα της αλλα στην αϊδιαστικη τσακπινια της
Η μαλακο η Πετρουλα εκανε το μεγαλυτερο της λαθος. Ουτως η αλλως, η διαφημιση που φαγαμε ολοι ελεγε για αισθησιακη ταινια, ροζ DVD και τα σχετικα. Τοχει ακουσει ολη η ελλαδα μωρη καριολα ξωφτερνη οτι γυρισες τσοντα, η ρετσινια σου κολλησε, τι εχεις να φοβηθεις, γαμησου τουλαχιστον να τα αρπαξεις οπως κ η Τζουλια!!!
Ο δε Σειρηνακης, αλλος μαλακας αποκει. Αλλα δε πειραζει, αποδω μεσα, απο μας εγινε γνωστος, απο μας θα ξαναγινει και αγνωστος.![]()
![]()
Παρεπιπτοντως, ρε παιδια, αυτη η μαλακια το 3d deν παιζει σε κανονικη τηλεοραση? γιατι εχω γυαλια, κ το δοκιμασα με την τσοντα της Βαβατση, αλλα πολυ θολουρα ρε πουστη μου!! Ειτε τα φορας τα κωλογυαλα ειτε οχι, ενα κ το αυτο!
Τι παιζει? ξερει κανεις??? μηπως φταιει το οτι ειναι σπασμενο??