panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
+ 100000μαπα τελειως απο εχθες που το ειδα ξενερωσα μαζι της!
+ 100000μαπα τελειως απο εχθες που το ειδα ξενερωσα μαζι της!
μια αρκουδιαρα που παρουσιαζανε μαζι τον καιρο ,Η Αφρουλα ποια ειναι?
μου ρθε ενα ντεζαβου οτι αυτην την συζητηση την εχουμε ξανακανει.....Η Αφρουλα ποια ειναι?
Eva Angelina στο Αβαταρ σου ? ? ?μου ρθε ενα ντεζαβου οτι αυτην την συζητηση την εχουμε ξανακανει.....
Η Αφρουλα ποια ειναι?
Έχεις δει "χοντρό και λιγνό"; Πάνω κάτω είναι το ίδιο. Πρόσθεσε μόνο το πολύ!!! Η Πετ είναι ο πολύ λιγνός και η Αφρούλα είναι ο πολύ...παχουλός!!!!!!
ναι....εορταστικηEva Angelina στο Αβαταρ σου ? ? ?
σου εύχομαι να την βρεις κάτω απ το δέντρο.. (τέλειος μούνος η άτιμη!!!)ναι....εορταστικη
καλα θα ηταν....σου εύχομαι να την βρεις κάτω απ το δέντρο.. (τέλειος μούνος η άτιμη!!!)
φιλοι ειστε με το παιδι?καλα θα ηταν....
οχι μπραδερινια ομως....φιλοι ειστε με το παιδι?
ενταξει τοτεοχι μπραδερινια ομως....
τελικα αυτος ο υποστρατηγος την λουκ εννοουσε ;ενταξει τοτε
χαχαχατελικα αυτος ο υποστρατηγος την λουκ εννοουσε ;
μια αρκουδιαρα που παρουσιαζανε μαζι τον καιρο ,
το αρκουδιαρα δεν παει στα κιλα της αλλα στην αϊδιαστικη τσακπινια της
Η μαλακο η Πετρουλα εκανε το μεγαλυτερο της λαθος. Ουτως η αλλως, η διαφημιση που φαγαμε ολοι ελεγε για αισθησιακη ταινια, ροζ DVD και τα σχετικα. Τοχει ακουσει ολη η ελλαδα μωρη καριολα ξωφτερνη οτι γυρισες τσοντα, η ρετσινια σου κολλησε, τι εχεις να φοβηθεις, γαμησου τουλαχιστον να τα αρπαξεις οπως κ η Τζουλια!!!
Ο δε Σειρηνακης, αλλος μαλακας αποκει. Αλλα δε πειραζει, αποδω μεσα, απο μας εγινε γνωστος, απο μας θα ξαναγινει και αγνωστος.
Παρεπιπτοντως, ρε παιδια, αυτη η μαλακια το 3d deν παιζει σε κανονικη τηλεοραση? γιατι εχω γυαλια, κ το δοκιμασα με την τσοντα της Βαβατση, αλλα πολυ θολουρα ρε πουστη μου!! Ειτε τα φορας τα κωλογυαλα ειτε οχι, ενα κ το αυτο!
Τι παιζει? ξερει κανεις??? μηπως φταιει το οτι ειναι σπασμενο??