alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα που θα τον κανω εγω σαμαρικο νεοδημοκρατη, θα εχει κοντρα με ολους.οταν ηταν αριστερος τυπε
τωρα που εγινε χρυσαυγιτης εχουν κοντρα
Τωρα που θα τον κανω εγω σαμαρικο νεοδημοκρατη, θα εχει κοντρα με ολους.οταν ηταν αριστερος τυπε
τωρα που εγινε χρυσαυγιτης εχουν κοντρα
ετοιμαζει σαμαρικο κλωνο τυπε?Τωρα που θα τον κανω εγω σαμαρικο νεοδημοκρατη, θα εχει κοντρα με ολους.
Σχετικέ ξερολα,
οποιος θελει να δωσει προκαταβολη για αγορα ακινητου, φτιαχνει ενα συμβολαιογραφικο προσυμφωνο, και εαν μετα ο κατασκευαστης δεν του το μεταβιβασει, μπορει να τον υποχρεωσει δικαστικα να γινει αυτοσυμβαση.
Τωρα, αν οι περισσοτεροι τσιγκουνευονται να κανουν συμβολαιογραφικο προσυμφωνο ή να πληρωσουν κανεναν δικηγορο για να μαθουν, και δινουν προκαταβολες με...ιδιωτικα συμφωνητικα χωρις καμια ισχυ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Να μαθει ο κοσμος να κανει σωστα τις δουλειες του.
Εγω ξερω περιπτωση που ο αλλος εδωσε 80 χιλιαδες ευρω για προκαταβολη σπιτιου, με...ιδιωτικο χαρτι. Και μετα ηθελε να παμε δικαστικα τον κατασκευαστή επειδή δεν του μεταβιβαζε το σπιτι.
Τον πεταξα εξω.
Προφανως αυτος θα γκρινιαζε κιολας μετα, οτι θα του κοστισει πολυ η...αγωγη.
Τι λε ρε, σοβαρα?
Δεν θελεις να πληρωσεις κυριε αγοραστη τον συμβολαιογραφο για συμβολαιογραφικο προσυμφωνο. Δεν θελεις να πληρωσεις δικηγορο να σε συμβουλεψει. Δεν θελεις να πληρωσεις φορο και θελεις να τα δωσεις μαύρα. Δεν θελεις να πληρωσεις για να πας δικαστικα να διεκδικησεις το δικιο σου. Ε να σου πω κατι? Αντε και γαμησου κυριε αγοραστη. Πούλο.
Τωρα που θα τον κανω εγω σαμαρικο νεοδημοκρατη,
σωστο. ετσι πρεπει να γινεται. αλλιως τραβα κλαιγε.
το κοστος ολων των παραππανω ,δεν μας το λες ομως.....δεν ειναι ολοι να τους τρεχουν οι τσεπες με πουρμπουαρ.....προσυμφωνο σε συμβολαιογραφο και παρουσια δικηγορου ??? αμ ποσα ??? γιατι και σε αυτα κλεβουν......λετε εδω μεσα να πηγαινει να κανει και αλλα συμβολαια ο πελατης,,να πληρωνει και αλλα σε δικηγορους και συμβολαιογραφους......να κλεβουν και απο αυτα δηλαδη......δεν ειδα κανα συλλογο ομως να φωναξει να πεσουν οι τιμες των δικηγορων και των συμβολαιογραφων.....οπως και των εξοδων μια δικης.......ο μισθωτος δηλαδη να ψαχνει να βρει δικιο και να μην εχει φραγκα για να βρει και τα λαμογια που εχουν ολα μια χαρα.......τρομερο κρατος !!!!
οποιος θελει να κανει αγορα τριακοσιων χιλιαδων και συζηταει για το κοστος του δικηγορου να παει να γαμηθει να του τα φανε ολα γιατι ειναι μαλακας βραβειου. ηλιθιοι.
Ετσι μπραβο.οποιος θελει να κανει αγορα τριακοσιων χιλιαδων και συζηταει για το κοστος του δικηγορου να παει να γαμηθει να του τα φανε ολα γιατι ειναι μαλακας βραβειου. ηλιθιοι.
Ναι, βεβαια.εγω μιλαω για κατι στεγαστικα των 100 χιλαιδων που ειναι και αυτα τα περισσοτερα που θρεφουν δικηγορους και συμβολαιογραφους.....
κοιτα τυπε η Ελληνικη λαμογια και κουτοπονηρια αλλοτε πιανει και αλλοτε όχι όταν κανεις τις επιλογες σου δεν δικαιούσαι να κλαιςεγω μιλαω για κατι στεγαστικα των 100 χιλαιδων που ειναι και αυτα τα περισσοτερα που θρεφουν δικηγορους και συμβολαιογραφους.....
εγω μιλαω για κατι στεγαστικα των 100 χιλαιδων που ειναι και αυτα τα περισσοτερα που θρεφουν δικηγορους και συμβολαιογραφους.....
Ετσι μπραβο.
Αντε γιατι εδω μεσα θα ξεχασουμε και τα βασικά.
Ναι, βεβαια.
Εχουν σκιστεί οι τραπεζες εδω και 5 χρονια να δινουν στεγαστικά.
το μεροκαματο να βγαινει εσυ ....σωστα ??? αντε γιατι θα ξεχασουμε τα βασικα και εμεις που σας θρεφουμε!!!!
τη δουλειτσα στο τσαμπα εσυ... σωστα;;; ε φαε σκατα όταν πεσεις στην λουμπα!!!το μεροκαματο να βγαινει εσυ ....σωστα ??? αντε γιατι θα ξεχασουμε τα βασικα και εμεις που σας θρεφουμε!!!!
το ιδιο παλι. δε θα υποστηριξω ποτε το ηλιθιο dna. σα να θελεις να αγορασεις ακριβο σουπερκαρ και να βαζεις τη φτηνοτερη ασφαλιστικη γιατι δε σου περισσευουν. ρε τραβα γαμησου βλαξ (γενικο)
τη δουλειτσα στο τσαμπα εσυ... σωστα;;; ε φαε σκατα όταν πεσεις στην λουμπα!!!
Ετσι παει ;)
Σχετικέ ξερολα,
οποιος θελει να δωσει προκαταβολη για αγορα ακινητου, φτιαχνει ενα συμβολαιογραφικο προσυμφωνο, και εαν μετα ο κατασκευαστης δεν του το μεταβιβασει, μπορει να τον υποχρεωσει δικαστικα να γινει αυτοσυμβαση.
Τωρα, αν οι περισσοτεροι τσιγκουνευονται να κανουν συμβολαιογραφικο προσυμφωνο ή να πληρωσουν κανεναν δικηγορο για να μαθουν, και δινουν προκαταβολες με...ιδιωτικα συμφωνητικα χωρις καμια ισχυ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Να μαθει ο κοσμος να κανει σωστα τις δουλειες του.
Εγω ξερω περιπτωση που ο αλλος εδωσε 80 χιλιαδες ευρω για προκαταβολη σπιτιου, με...ιδιωτικο χαρτι. Και μετα ηθελε να παμε δικαστικα τον κατασκευαστή επειδή δεν του μεταβιβαζε το σπιτι.
Τον πεταξα εξω.
Προφανως αυτος θα γκρινιαζε κιολας μετα, οτι θα του κοστισει πολυ η...αγωγη.
Τι λε ρε, σοβαρα?
Δεν θελεις να πληρωσεις κυριε αγοραστη τον συμβολαιογραφο για συμβολαιογραφικο προσυμφωνο. Δεν θελεις να πληρωσεις δικηγορο να σε συμβουλεψει. Δεν θελεις να πληρωσεις φορο και θελεις να τα δωσεις μαύρα. Δεν θελεις να πληρωσεις για να πας δικαστικα να διεκδικησεις το δικιο σου. Ε να σου πω κατι? Αντε και γαμησου κυριε αγοραστη. Πούλο.
πουτσα και ξυλο στον ηλιθιο. με την αξια του στη τροφικη αλυσιδα
και τι κατάφερες;αυτο εκανα και εγω..πουτσα και ξυλο στον ηλιθιο δικηγορο και συμβολαιογραφο και κατασκευαστη ...με την αξια τους μετα στην τροφικη αλυσιδα!!!