ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.350
- Πόντοι
- 34.538
Οχι ρε συ..του Αι γιαννιου ειναι ,τεταρτη ρεπο,δλδ τριτη θα παμε δουλεια τυπε?
απο πεμπτη πενθος..
Απο την αλλη Δευτερα τωρα...καλα κρασα.
Οχι ρε συ..του Αι γιαννιου ειναι ,τεταρτη ρεπο,δλδ τριτη θα παμε δουλεια τυπε?
οχι ρε μαν...αλλα ολοι ψηφισαμε πασοκ καποτεΔΥ είσαι;
Έπαιρνες επιδοτήσεις, παιδί μου;;;οχι ρε μαν...αλλα ολοι ψηφισαμε πασοκ καποτε
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας??!!
Τ αφεντικό έδωσε εντολή να πάμε λίγο να δουλέψουμε Τριτουλα και Πεμπτη θάβουμε τον εβραιομασωνοοχι ρε μαν...αλλα ολοι ψηφισαμε πασοκ καποτε
αφου δεν δινεις...πως θα ζησω?Έπαιρνες επιδοτήσεις, παιδί μου;;;
Να εργαστείς, παιδί μου!αφου δεν δινεις...πως θα ζησω?
1 Ποια ακριβώς ήταν η χρεοκοπία?Den ftanei pou xreokopise ti xora xrimatistirio euro poulise tin ellada grizes zones to eyxaristo stous amerikanous evale tin ellada se mbelades na agorazei synexeia exsoplizmo pou tote sta imia me ena bam na eixe kanei tha eixane piso i tourkoi kai ola kala ton timane kai apo pano tin elia ti throumba
Τυπε εγώ δεν πενθω για τον σιμιτη αλλά για την πορεία της χώρας μετά τον σιμιτηΑπό πεμπτη ρε τυπε είπε ο Κουλης
Τώρα να πει κανείς πως έχεις άδικο....Τυπε εγώ δεν πενθω για τον σιμιτη αλλά για την πορεία της χώρας μετά τον σιμιτη
Τα ίδια και χειρότερα. Αλλά εδώ μιλάμε για τον ΣιμητηΤι διαφορετικό έκανε όμως ο Πρόεδρος της Ραφήνας ή ο Κουλης σήμερα?
Εξοπλισμοί Ελληνικό Υγεία Δημόσια έργα
Μίζες
"Απογραφη" "αναπτυξη"
Μαγειρεμένα στοιχεία
Διαφθορα (Σκαι & όλα τα ΜΜΕ)
Δημόσιος τομέας ομοιως
Πάρε Κουλη πρωθυπουργό τότε που είναι εργασιομανής και δεν απορώ που με τέτοιες απόψεις θα θητεύσει και τρίτη φορά καπάκιΤον βάζουμε ακριβώς στην ίδια κατηγορία
Μπορεί να μην έχει τα 50 ακίνητα του Κουλη αλλα πρόκειται για έναν πολιτικο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ εχει ινστιτούτο χωρίς έσοδα κάνει διακοπές συνεχώς στο εξωτερικό τα παιδιά του πάνε σε ίδιωτικο σχολείο και μένει στο Σούνιο σε βίλα με μέση τιμή ενοικιας 3.000 έυρω
Υπάρχουν χιλιάδες ζευγάρια λοιπόν που δουλεύουν 2 δουλειές και δεν βγάζουν τα βασικά
Κι εκεί η συζήτηση τελειωνει
Ρε βλάκα καραγκιόζη η βίλα τσίπρα όταν τη νοίκιασε μέσα στην κρίση ούτε για 500 ευρώ δεν άξιζε. Αυτές ήταν οι τιμές για τέτοια σπίτια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.Τον βάζουμε ακριβώς στην ίδια κατηγορία
Μπορεί να μην έχει τα 50 ακίνητα του Κουλη αλλα πρόκειται για έναν πολιτικο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ εχει ινστιτούτο χωρίς έσοδα κάνει διακοπές συνεχώς στο εξωτερικό τα παιδιά του πάνε σε ίδιωτικο σχολείο και μένει στο Σούνιο σε βίλα με μέση τιμή ενοικιας 3.000 έυρω
Υπάρχουν χιλιάδες ζευγάρια λοιπόν που δουλεύουν 2 δουλειές και δεν βγάζουν τα βασικά
Κι εκεί η συζήτηση τελειωνει
Τυπε όταν θα γράφεις κάτι θα γράφεις με τα δεδομένα όχι με την κομματική ταυτότηταΠάρε Κουλη πρωθυπουργό τότε που είναι εργασιομανής και δεν απορώ που με τέτοιες απόψεις θα θητεύσει και τρίτη φορά καπάκι
Κλασικός αριστερόςΡε βλάκα καραγκιόζη η βίλα τσίπρα όταν τη νοίκιασε μέσα στην κρίση ούτε για 500 ευρώ δεν άξιζε. Αυτές ήταν οι τιμές για τέτοια σπίτια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Τυπε έχουμε ώρα ακομαΜπραβο του παντως που πεθανε Κυριακη και δεν χρειαστηκε
να ανοιξει κανεις Κυριακατικο θεμα στο ΜΠΟΥ!!
Είπε ο σφουγγοκωλάριος του Κούλη για δεδομέναΤυπε όταν θα γράφεις κάτι θα γράφεις με τα δεδομένα όχι με την κομματική ταυτότητα
Τα γεγονότα είναι αυτά
Άλλο πράγμα είναι η αποψη
Συνεχίζει η επιβεβαίωση της αριστερής τακτικηςΕίπε ο σφουγγοκωλάριος του Κούλη για δεδομένα