Νέα

Πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι διαβάζω ρε σεις  :huh: πως μιλάτε έτσι για έναν νεκρό άταφο, ντροπή ρε, ήθελα να ξερα δεν έχουν κάποιο νεκρό από την οικογενειά τους, αλλά τόσο μάγκες είναι μερικοί, αν τον βλέπετε πριν κανενα χρόνο στο δρόμο θα τολμούσατε να του τα πείτε αυτά; όχι βέβαια, ίσος και τον χαιρετάγατε `γεία σου Νίκο', `Πέστα Νίκο', κύριοι  Ο νεκρός δεδικαίωται
Πως το κατάλαβες?

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
με  πιάνεις ... ;) ;)
>>>>>>>
Η πρώτη του επαφή με τη δημοσιογραφία γίνεται το ...
1964, όταν γνωρίζεται με τον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη, τον οποίο και ξενάγησε στο φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη, ...

Α! ωστε εκει στα στενα του φαραγγιου τον... "στριμωξε"?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Γενικά κανείς στην ουσία δεν επιχαίρει για τον θάνατο άλλου. Απλά τώρα κάνουμε μία σύνοψη των πεπραγμένων του όσο ζούσε, και την επόμενη μέρα ύστερα από το θάνατό του. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι Κακαουνάκηδες.
δεν νομίζω να έγινα κατανοητός εγώ δεν αναφέρθηκα για τον άνθρωπο Κακαουνάκη αλλά στον νεκρό - άταφο Κακαουνακή, δεν πήρα το μέρος του ούτε έχω και έχω την καλύτερη άποψη για τον δημοσιογράφο Κακαουνάκη όπως δεν έχω για τον Χατζνικολαου, Κουρή, Τραγκα, Ζουγκλα, Εισαγγελάτο και όλους αυτούς που ΔΕΝ είναι Δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τους λες, παρουσιαστές τους λες, δημοσιογράφους όχι, και δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται έτσι από τη στιγμή που έχουν δικές τους εφημερίδες, σταθμούς, περιοδικά κ.α.

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομίζω να έγινα κατανοητός εγώ δεν αναφέρθηκα για τον άνθρωπο Κακαουνάκη αλλά στον νεκρό - άταφο Κακαουνακή, δεν πήρα το μέρος του ούτε έχω και έχω την καλύτερη άποψη για τον δημοσιογράφο Κακαουνάκη όπως δεν έχω για τον Χατζνικολαου, Κουρή, Τραγκα, Ζουγκλα, Εισαγγελάτο και όλους αυτούς που ΔΕΝ είναι Δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τους λες, παρουσιαστές τους λες, δημοσιογράφους όχι, και δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται έτσι από τη στιγμή που έχουν δικές τους εφημερίδες, σταθμούς, περιοδικά κ.α.
Εγινες πολύ καλά κατανοητός. ακου ΄ο νεκρός δεδικαίωται'!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Το ότι είναι νεκρός και άταφος που μας εμποδίζει να κράξουμε έναν απο τους λαμογιότερους λαμόγιους "δημοσιογράφους"?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Και τι πάει να πει ' ο νεκρός δεδικαίωται'? Κάπυ το διάβασες και το παπαγαλίζεις?
ρε μινάρα, πιο παπαγαλίζω μια φορά το είπα, και στο φινάλε με ξέρεις και από χθες..

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε μινάρα, πιο παπαγαλίζω μια φορά το είπα, και στο φινάλε με ξέρεις και από χθες..
ακου λακέ, δεν χρειάζεται να το πεις και πιο πολλές φορές για να σε κράξω. Λακέδες ξέρω πολλούς

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παπαγαλάκι, πήγαινε στο Σιόμπολο να σε πάρει βοηθό. Σε κόβω να το έχεις το στυλάκι

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Απ τους πιο αηδιαστικούς τύπους ανθρώπου, όχι δημοσιογράφου, ανθρώπου!

Γλυώδης, είρωνας, άξεστος, χυδαίος!

Βέβαια, αναρωτιέμαι.....

Τόσο "διάσημος", τόσο "δυνατός"....από τον κόσμο δεν αντλούσε τη δύναμή του αυτή? (λέω εγώ τώρα....)

αφού ήταν τέτοιο υποκεείμενο, ποιοι αγόραζαν τις κωλοφυλλάδες του?

και στην τελική.....πού είναι όλοι αυτοί να πουν καμιά καλή κουβέντα.....?

δεν υπάρχουν άραγε κάποιοι που τον γουστάρανε και αγοράζανε την φυλλάδα του εδώ μέσα? :think: :think: :think: :think:

γεια σου ρε αρκ, με τα βαθυστόχαστα, αλλά και ενημερωτικά  θρεντ σου! :rockon: :rockon: :rockon:    :2funny: :2funny: :2funny:

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1

Κατανοητός ήσουν...Ακριβώς για τον νεκρό άταφο Κακαουνάκη μιλάω......γι'αυτό σου είπα κι εγώ ότι κι εμείς είχαμε νεκρούς και όταν ήταν ακόμα αυτοί ήταν άταφοι, δεν είχαν να λένε οι γύρω κάτι κακό για τους νεκρούς, γιατί όσο ήταν ζωντανοί, δεν προκάλεσαν το κοινό αίσθημα με τη συμπεριφορά τους.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
ακου λακέ, δεν χρειάζεται να το πεις και πιο πολλές φορές για να σε κράξω. Λακέδες ξέρω πολλούς
έριξα μια ματιά στα 45 ποστ που έχεις :), μόνο τσακωμούς και υφάκι, :P δεν αξίζει να ξανα ασχοληθώ μαζί σου, σε αποχαιρετώ με ένα αξιοπρεπέστατο `άντε γαμήσου' :birdman:
υγ. για τον... παπαγαλισμό ή λέξη `κρετίνε' σου λέει τίποτα :-*

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έριξα μια ματιά στα 45 ποστ που έχεις :), μόνο τσακωμούς και υφάκι, :P δεν αξίζει να ξανα ασχοληθώ μαζί σου, σε αποχαιρετώ με ένα αξιοπρεπέστατο `άντε γαμήσου' :birdman:
Οσο για μένα δεν χρειάζεται να κοιτάξω τα ποστ σου. Σε ποι φαραγγι κοιμάσαι? και με ποιον?

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ξεφυγατε απο το θεμα εντελως.

την κανατε την τριχα σκοινι μου φαινετε.

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο κρετίνος δεδικαίωται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom