Νέα

Πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
δηλαδη επειδη πεθανε σβηνονται ολα οσα ειχε κανει??
hταν η προσωποποιση του σαθρου οικοδομηματος που λεγεται ελληνικη δημοσιογραφια...
λαικιστης,γλειωδης,πρακτορας,τσιρακι,εγκαθετος και αλλα πολλα..
ο θανατος του δεν αναιρει τιποτα απο ολα τα παραπανω,ουτε καθιστα τη συζητηση γυρω απο τα πεπραγμενα του ανηθικη..

Πεθανε,so fucking what??
Καλά παίχτη, άστο, πήγαινε να δεις το θρεντ του Σεργιανόπουλου τι γαμωσταυρίδια είχε φάει ανήμερα του θανάτου του, που δεν ήταν όλα αυτά--->(λαικιστης,γλειωδης,πρακτορας,τσιρακι,εγκαθετος και αλλα πολλα) απλά είχε επιλέξει να κάνει κακό στον εαυτό του.
Τα ίδια σε πολλά άλλα θρεντ θανάτων που έχουν ανοιχτεί(για ποιο λόγο δεν ξέρω)
Όταν ο άλλος είναι κάφρος θα βρίσει ακόμα και το ψόφιο γατάκι στο δρόμο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά παίχτη, άστο, πήγαινε να δεις το θρεντ του Σεργιανόπουλου τι γαμωσταυρίδια είχε φάει ανήμερα του θανάτου του, που δεν όλα αυτά--->(λαικιστης,γλειωδης,πρακτορας,τσιρακι,εγκαθετος και αλλα πολλα) απλά είχε επιλέξει να κάνει κακό στον εαυτό του.
Τα ίδια σε πολλά άλλα θρεντ θανάτων που έχουν ανοιχτεί(για ποιο λόγο δεν ξέρω)
Όταν ο άλλος είναι κάφρος θα βρίσει ακόμα και το ψόφιο γατάκι στο δρόμο

γάματα λέοντα.
γάματα.

το χειρότερο είναι ότι έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η κατάντια να υπερασπίζομαι αυτούς που διαρκώς απορρίπτω ως κοινωνικό μοντέλο ατομικής ύπαρξης όσο βρίσκονται εν ζωή.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
γάματα λέοντα.
γάματα.

το χειρότερο είναι ότι έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η κατάντια να υπερασπίζομαι αυτούς που διαρκώς απορρίπτω ως κοινωνικό μοντέλο ατομικής ύπαρξης όσο βρίσκονται εν ζωή.
γάμα τα γάμα τα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αλλα αντί άλλων.
την κρίση μου την έχω ακόμα ίδια.
θέλεις πολλή δουλειά ακόμα σε κοινωνικό επίπεδο.
έχεις τα προσόντα εμπειρία σου λείπει
ρε αν σε ρωταγα προχτες ποια ειναι η γνωμη σου τον κακαουνακη θα μου ελεγες αυτα που ειπα εγω σημερα ναι ΄η οχι??
1000% ναι...απλα εγω τα λεω και σημερα...και σου εξηγησα το λογο...ο θανατος ειναι κατι το φυσικο αν τον κοιταξουμε αποστασιοποιημενα.εσυ θεωρεις πως για λογους σεβασμου στη μνημη του δεν πρεπει να καταφερθεις εναντιον του.οκ
απλα εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια πανω στο θεμα..
Φακιου.

Επισκέπτης
τι μας σπατε τα αρχιδια με τον χοντρο
ε και?πεθανε και τι εγινε? ο πρωτος που το καταφερε ειναι? :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τι ψάχνετε ρε σεις με τα Πασοκόσκυλα, συνεννόηση?  :uglystupid:
2 Άτομα βγήκαν να υπερασπιστούν τη μνήμη του σε όλες τις σελίδες
ο πι-εξ κι ο ακατονόμαστος....
Άκου σεβασμός στα σκατά....έλεος!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι ψάχνετε ρε σεις με τα Πασοκόσκυλα, συνεννόηση?  :uglystupid:
2 Άτομα βγήκαν να υπερασπιστούν τη μνήμη του σε όλες τις σελίδες
ο πι-εξ κι ο ακατονόμαστος....
Άκου σεβασμός στα σκατά....έλεος!

πωωωωωωωωωωω πωωωωωωωωωωωωωωωω για δες καλύτερα, και ο τομάζο και ο στάρνταστ και άλλος ένας που δε θυμάμαι ποιος  :grin: :grin: :grin:

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αρμεγαν το ελληνικο κρατος και οι δυο τους.Δυο αρπαχτικα λιγοτερα.Και τι εγινε ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε αν σε ρωταγα προχτες ποια ειναι η γνωμη σου τον κακαουνακη θα μου ελεγες αυτα που ειπα εγω σημερα ναι ΄η οχι??
1000% ναι...απλα εγω τα λεω και σημερα...και σου εξηγησα το λογο...ο θανατος ειναι κατι το φυσικο αν τον κοιταξουμε αποστασιοποιημενα.εσυ θεωρεις πως για λογους σεβασμου στη μνημη του δεν πρεπει να καταφερθεις εναντιον του.οκ
απλα εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια πανω στο θεμα..
Φακιου.

δε με απασχολεί ο σεβασμός στο νεκρό.
με απασχολεί ο σεβασμός σε βασικές κοινωνικές αρχές που αποδέχονται ακόμα και εχθροί.
άλλως ας γυρίσουμε στη ζούγκλα να τελειώνουμε.

Επισκέπτης
αλλά τόσο μάγκες είναι μερικοί, αν τον βλέπετε πριν κανενα χρόνο στο δρόμο θα τολμούσατε να του τα πείτε αυτά; όχι βέβαια, ίσος και τον χαιρετάγατε `γεία σου Νίκο', `Πέστα Νίκο', κύριοι  Ο νεκρός δεδικαίωται

γιατι να τον χαιρετησουμε?
τον καθε καφροδημοσιογραφο και κατμαν?χαρας τις σπουδαιες προσωπικοτητες

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Στρατευμένος δημοσιογράφος, δεν μπορώ να πω ότι συμφωνούσα με τις ιδέες του και με τον τρόπο που τις υποστήριζε.....

Ο Θεός ας τον αναπαύσει.... :priest: :priest: :priest:
+1
Με καλυπτεις απολυτα με το απλο και λιτο σου μηνυμα

Επισκέπτης
δε με απασχολεί ο σεβασμός στο νεκρό.
με απασχολεί ο σεβασμός σε βασικές κοινωνικές αρχές που αποδέχονται ακόμα και εχθροί.
άλλως ας γυρίσουμε στη ζούγκλα να τελειώνουμε.

ποιες βασικες κοινωνικες αρχες?ο θανατος ενος δημοσιγραφου?χαρας..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Παντως η μνημη του σιγουρα  :grin: θα μεινει βαθια χαραγμενη στα μυαλα καποιον γιατι βλεπω οτι αρκετοι απ'δω μεσα γνωριζεται αρκετα πραγματα για την 'γουνα' του. Τοσα και ικανα να σας κανουν να σταζετε φαρμακι πριν καλα καλα μπει στο χωμα.

Επισκέπτης
Παντως η μνημη του σιγουρα  :grin: θα μεινει βαθια χαραγμενη στα μυαλα καποιον γιατι βλεπω οτι αρκετοι απ'δω μεσα γνωριζεται αρκετα πραγματα για την 'γουνα' του. Τοσα και ικανα να σας κανουν να σταζετε φαρμακι πριν καλα καλα μπει στο χωμα.

απλα εχουμε βαρεθει την "αγιοποιηση" του καθε παπαρομαλακα αριστεροτζαδικου δημοσιοκαφρου.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος, αηδιασμενος, με ολα αυτα τα επωνυμα λαμογια (πολιτικους, επιχειρηματιες, δημοσιογραφους,ηθοποιους,τραγουδιστες, τβπερσονες, τβπουστρονες κ.α) που βγαινουν στη κωλοτηλεοραση κραζουν ο ενας τον αλλο, και μας αραδιαζουν ενα σωρο μαλακιες, βολεμενοι στις σπιταρονες τους στα βορεια προαστεια  και τις βιλαρες τους στα βουνα και στα νησια :headbang: τι στιγμη που ο ιδιος (ο κοσμος) δεν εχει να πληρωσει τους λογαριασμους, τα τελη, η να παρει ενα δωρο στα παιδια του χρονιαρες μερες!  το να τους βριζει για μενα ειναι το λιγοτερο (εν ζωη, η οχι) να τους καψει πρεπει (ας ξεκινησουμε απο εκαλη, ψυχικο, φιλοθεη, μυκονο, αραχωβα) 2000-3000 οικογενειες εχουν το πλουτο σ αυτη τη χωρα αντε το πολυ 50000 ατομα δηλαδη με ολα τους τα σογια! ουτε το 0,5% του πλυθησμου δηλαδη! να βαλουμε και αλλο μισο εκατομυριο μαλακες-πουστρακια-καριολες που τους γλυφουν, τους διασκεδαζουν, κονομανε απ τα λεφτα τους και τρεχουν μαζι τους στα κοσμικα, ουτε το 5% του πλυθησμου δηλαδη!  οι υπολοιποι 95% καλοι μαλακες :jerking: ειμαστε που τους ανεχομαστε!  

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
απλα εχουμε βαρεθει την "αγιοποιηση" του καθε παπαρομαλακα αριστεροτζαδικου δημοσιοκαφρου.

ε οχι και αριστερος το λαμογιο ο κακαουνακης.

οτι φαμε και οτι πιουμε ηταν.

μαρεσαν τα αφιερωματα... "υποδειγμα ρεπορτερ,ακουραστος, πρωτοπορος στο μαχητικο ρεπορταζ.""" :huh:

αστον εκει που ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom