Τοσο πολυ σε πειραξε η γνωμη μου?
Γιατι σχολιασες?
ηταν προκλητικο το σχολιο σου...
Τοσο πολυ σε πειραξε η γνωμη μου?
Γιατι σχολιασες?
Eχεις δικιο!
Αυτό με το οποίο έχω συνδέσει εγώ το Ν. Κακ. είναι η συμβολή του στην απαξίωση (στην κοινή γνώμη) των ενεργειών της 17Ν πριν από 8-9 χρόνια.
Ήταν ο πρωτεργάτης σε αυτή την ιστορία, και δημιούργησε "σχολή" φυντανιών με τέτοια δημοσιογραφική δράση, τους αποκαλούμενους "Κακαουνάκηδες"...
Που εχεις χαθει βρε ρεμαλι...
Φοβασι να εμφανιστεις μην φας φατουρο.....
Απ τους πιο αηδιαστικούς τύπους ανθρώπου, όχι δημοσιογράφου, ανθρώπου!
Βέβαια, αναρωτιέμαι.....
Τόσο "διάσημος", τόσο "δυνατός"....από τον κόσμο δεν αντλούσε τη δύναμή του αυτή? (λέω εγώ τώρα....)
αφού ήταν τέτοιο υποκεείμενο, ποιοι αγόραζαν τις κωλοφυλλάδες του?
σου!
ηταν προκλητικο το σχολιο σου...
Welcome to the jungle
Πιες ενα Lucozade να σου περασει.
λυσσάξατε πια, σε ένα γαμωθρέντ σε ένα γαμωφόρουμ φαίνεται η ευαισθησία γαμώ την υποκρισία μου?
εγώ λέω ότι ο σπιντ εκτός νετ συγκινείται βλέποντας γατάκια, κλαίει κρυφά με ταινίες με την τζένιφερ άνιστον και βρίσκει την ευτυχία στο γέλιο ενός παιδιού
γιατι τετοιο μενος κατα του Κακαουνακη;
ετσι και αλλιως οι μισοι Ελληνες ειναι λαμογια
και οι υπλοιποι τους ζηλευουν γιατι δεν μπορουν να ειναι λαμογια
άει γαμήσου να στανιάρεις.
Στον πουτσο μου σε γραφω.
στ αρχίδια μας.
ένας ακόμα μπάσταρδος πιτσιρικάς καμμένος κομπλεξικός θα είναι που βγάζει τα παιδικά του κόμπλεξ ακόμα και πάνω από πεθαμένους.
προσωπικά τον σιχαινόμουνα.
Πέθανε.
Τελεία.
Το βρηκες!
Στον πουτσο μου σε γραφω.
έχετε ισοπεδώσει τα πάντα μουνόπανα.
ο σπιντ μικρος κρεμουσε τα ντενεκεδια στην ουρα του γατου....μεγαλωνοντας επαιζε σκοποβολη με τα αδεσποτα της γειτονιας ....ειναι παιδι με ζωοφιλικες αρχες....γιαυτο αγαπαει και ολα τα μελη του μπουρδελα.τιβιλυσσάξατε πια, σε ένα γαμωθρέντ σε ένα γαμωφόρουμ φαίνεται η ευαισθησία γαμώ την υποκρισία μου?
εγώ λέω ότι ο σπιντ εκτός νετ συγκινείται βλέποντας γατάκια, κλαίει κρυφά με ταινίες με την τζένιφερ άνιστον και βρίσκει την ευτυχία στο γέλιο ενός παιδιού
τράβα στο ιέρο να γαμήσεις τώρα.