Νέα

Πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αυτό με το οποίο έχω συνδέσει εγώ το Ν. Κακ. είναι η συμβολή του στην απαξίωση (στην κοινή γνώμη) των ενεργειών της 17Ν πριν από 8-9 χρόνια.

Ήταν ο πρωτεργάτης σε αυτή την ιστορία, και δημιούργησε "σχολή" φυντανιών με τέτοια δημοσιογραφική δράση, τους αποκαλούμενους "Κακαουνάκηδες"...

....ειχε  βγαλει  τα  απωθημενα  του  ,  επειδη  αναφεροταν  σε  προκηρυξεις  της  17Ν...........τον  ειχαν  στοχο  αυτον  και  τον  Ψυχαρη....

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
θα φερθώ διαφορετικά, θα πω κάτι καλό για αυτόν.......

:dunno: δεν βρήκα τίποτα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Απ τους πιο αηδιαστικούς τύπους ανθρώπου, όχι δημοσιογράφου, ανθρώπου!

Βέβαια, αναρωτιέμαι.....

Τόσο "διάσημος", τόσο "δυνατός"....από τον κόσμο δεν αντλούσε τη δύναμή του αυτή? (λέω εγώ τώρα....)

αφού ήταν τέτοιο υποκεείμενο, ποιοι αγόραζαν τις κωλοφυλλάδες του?

σου! :rockon: :rockon: :rockon:    :2funny: :2funny: :2funny:

....μην  τρελλαθουμε  κιολας.....λιγα  φυλλα  πουλαγε  το  ΚΑΡΦΙ.....Ο  τυπος  ηταν τοσο  κυνικος  που  ειχε παραδεχτει   δημοσια   οτι  τον  χρηματοδοτουσε ο  Ροκο/Κασκαντερ........
προσεξτε   ποιοι  θα πανε   στην κηδεια  του........φιλοι  του  λαμογια  σαν τον  Κουρη........αν  δειτε   απλους  πολιτες  σφυριξτε   μου........και   προσεξτε  τι   θα  γινει  αν  φυγει  απο  κοντα  μας  για  πχ  ο  Θανασης  Βεγγος(χτυπα  ξυλο....) ,   εκατομμυρια   θα  τον  συνοδευσουν   στην τελευταια του κατοικια.......θα  μου  πειτε  τωρα  ,  αποτυχημενη  συγκριση........πως   συγκρινεις  εναν  ξεφτιλισμενο διεφθαρμενο   δημοσιοκαφρο  με   τον μεγαλυτερο  κωμικο   ολων των εποχων........και  θα  εχετε   εχετε  δικιο......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λυσσάξατε πια, σε ένα γαμωθρέντ σε ένα γαμωφόρουμ φαίνεται η ευαισθησία γαμώ την υποκρισία μου?  :headbang:

εγώ λέω ότι ο σπιντ εκτός νετ συγκινείται βλέποντας γατάκια, κλαίει κρυφά με ταινίες με την τζένιφερ άνιστον και βρίσκει την ευτυχία στο γέλιο ενός παιδιού  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λυσσάξατε πια, σε ένα γαμωθρέντ σε ένα γαμωφόρουμ φαίνεται η ευαισθησία γαμώ την υποκρισία μου?  :headbang:

εγώ λέω ότι ο σπιντ εκτός νετ συγκινείται βλέποντας γατάκια, κλαίει κρυφά με ταινίες με την τζένιφερ άνιστον και βρίσκει την ευτυχία στο γέλιο ενός παιδιού  :birdman:

στ αρχίδια μας.

ένας ακόμα μπάσταρδος πιτσιρικάς καμμένος κομπλεξικός θα είναι που βγάζει τα παιδικά του κόμπλεξ ακόμα και πάνω από πεθαμένους.
προσωπικά τον σιχαινόμουνα.
Πέθανε.
Τελεία.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
γιατι τετοιο μενος κατα του Κακαουνακη;
ετσι και αλλιως οι μισοι Ελληνες ειναι λαμογια
και οι υπλοιποι τους ζηλευουν γιατι δεν μπορουν να ειναι λαμογια

το πιστεύεις αυτό?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
στ αρχίδια μας.

ένας ακόμα μπάσταρδος πιτσιρικάς καμμένος κομπλεξικός θα είναι που βγάζει τα παιδικά του κόμπλεξ ακόμα και πάνω από πεθαμένους.
προσωπικά τον σιχαινόμουνα.
Πέθανε.
Τελεία.

Το βρηκες!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
έχετε ισοπεδώσει τα πάντα μουνόπανα.

εγώ πιστεύω ότι απλώς σπάει πλάκα σε ένα φόρουμ, δε χρειάζεται να γινόμαστε υπερβολικοί.

εσύ μπορεί να εννοείς το 100000% όσων γράφεις εδώ και να καταθέτεις την ψυχή σου, άλλοι δεν το βλέπουν έτσι. Να το έλεγε αυτό ιν ρίαλ λάιφ να καταλάβω να τα πάρεις, εδώ πέρα σκέψου ότι μπορεί κάποιος να μπαίνει για την πλάκα του...

κουλ μπέιμπι, κουλ  :-* :-* :-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ο σπιντ μικρος κρεμουσε τα ντενεκεδια στην ουρα του γατου....μεγαλωνοντας επαιζε σκοποβολη με τα αδεσποτα της γειτονιας ....ειναι παιδι με ζωοφιλικες αρχες....γιαυτο αγαπαει και ολα τα μελη του μπουρδελα.τιβι :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το κενό.
τράβα στο ιέρο να γαμήσεις τώρα.
μπάσταρδε.

Stories