You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Michael Jackson !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Συνεχίστε ρε... Τελειωμό Δεν θα έχει....
Inactive Messiah "Beat It"
Έτσιιιιι χώνεεεεε
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
David Guetta "Michael Jackson's Bad Remix"
Όταν λέμε όλους ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν λέμε όλους ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ε? Με γενειάδα στην Αργεντινή μαζί με τον Curt Cobain να πίνουν μπύρες...Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι σκηνοθετημενος ο θανατος.
Όπως και να 'χει
[size=28pt][move]Bye Bye Freak[/move]
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι σκηνοθετημενος ο θανατος.
;)
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.418
- Πόντοι
- 2.256
θα μου μείνει αξέχαστος ο πρώτος δίσκος βινυλλίου "Thriller" που είδα σε πάρτυ...
Οι ντίσκο που τα τραγούδια του έκαναν θραύση, χορεύαμε με τα κορίτσια και δεν κατεβαίναμε από την πίστα...
Αν μου βρείτε άλλον καλλιτέχνη που από 5 χρονών μέχρι που πέθανε ήταν πάντα στην κορυφή πέστε το μου (άσχετα με τα σκαμπανεβάσματά του)
Ισως όμως τα 11,00 τετραγωνικά χιλιόμετρα του ράντσου του, τα 700.000.000 $ της περιουσίας του και τα 100.000.000 δίσκων του έκρυβαν την απόλυτη μ ο ν α ξ ι ά του.
Μέχρι και χθες έκανε πρόβες με τους χορευτές του...άψογος επαγγελματίας.
Η προσωπική του ζωή δεν μπορεί να κριθεί παρά μόνο από κάτι ανώτερο (Θεό ή όπως αλλιώς το λέτε)...
ΥΓ: Επειδή έχω κληθεί σε δίκη για παιδεραστία παλιότερα, είναι απαράδεκτο σε κοινή θέα πατέρας και γιος να απέχουν λίγα μόλις μέτρα (σε κοινή θέα ο μικρός).
Ας κρατήσουμε τις στιγμές που μας έκανε (συχνά) να χορεύουμε, να γελάμε, να ερωτευθούμε να ξεδώσουμε. Ο Θεός ας τον συγχωρέσει...
Οι ντίσκο που τα τραγούδια του έκαναν θραύση, χορεύαμε με τα κορίτσια και δεν κατεβαίναμε από την πίστα...
Αν μου βρείτε άλλον καλλιτέχνη που από 5 χρονών μέχρι που πέθανε ήταν πάντα στην κορυφή πέστε το μου (άσχετα με τα σκαμπανεβάσματά του)
Ισως όμως τα 11,00 τετραγωνικά χιλιόμετρα του ράντσου του, τα 700.000.000 $ της περιουσίας του και τα 100.000.000 δίσκων του έκρυβαν την απόλυτη μ ο ν α ξ ι ά του.
Μέχρι και χθες έκανε πρόβες με τους χορευτές του...άψογος επαγγελματίας.
Η προσωπική του ζωή δεν μπορεί να κριθεί παρά μόνο από κάτι ανώτερο (Θεό ή όπως αλλιώς το λέτε)...
ΥΓ: Επειδή έχω κληθεί σε δίκη για παιδεραστία παλιότερα, είναι απαράδεκτο σε κοινή θέα πατέρας και γιος να απέχουν λίγα μόλις μέτρα (σε κοινή θέα ο μικρός).
Ας κρατήσουμε τις στιγμές που μας έκανε (συχνά) να χορεύουμε, να γελάμε, να ερωτευθούμε να ξεδώσουμε. Ο Θεός ας τον συγχωρέσει...
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Unknown Metal Group "Thriller"
In order to be known......
In order to be known......
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Neverland "Thriller"
Παίκτη - έκανε διακανονισμό 20 εκατομ δολλαρίων εκτός δικαστηρίου ώστε να μην καταθέσει το παιδάκι. Ποιο σεβασμό στον παιδέρα?
Πλάκα κάνεις?
και ξαναρωταω!
αφου κατι τοσο σοβαρο ειχε κανει αυτος στο παιδι τους,αυτοι δεχτηκαν να κλεισουν το στομα τους για ενα παχυλο ποσο????
εχω αρχισει και πιστευω πως ηταν στημενο ολο εκεινο τοτε....
Kαι έλεγα δεν θα αρχίσει κανείς με καμμία τέτοια θεωρία συνωμοσίας...Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι σκηνοθετημενος ο θανατος.
silva,και ξαναρωταω!
αφου κατι τοσο σοβαρο ειχε κανει αυτος στο παιδι τους,αυτοι δεχτηκαν να κλεισουν το στομα τους για ενα παχυλο ποσο????
διάβασε στο Internet αν δε θυμάσαι τι έγινε (και οι γάμοι στημένοι ήταν για να κρύψουν το γεγονός ότι γούσταρε κωλαράκια μικρών αγοριών) και σκέψου τι σημαίνει η λέξη χρήμα.
Ψάξτη να λίγο τη δουλειά....
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
τι σημαίνει η λέξη χρήμα;
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
My Endeavour "Dirty Diana"
ΠΟΣΑ ακόμα να κατεβάσω για να αναγνωρίσετε την αξία αυτού του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥ και να πείτε ένα γ@@@@@νο R.I.P.????????? Και τα υπόλοιπα τα συζητάτε αύριο.....
ΠΟΣΑ ακόμα να κατεβάσω για να αναγνωρίσετε την αξία αυτού του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥ και να πείτε ένα γ@@@@@νο R.I.P.????????? Και τα υπόλοιπα τα συζητάτε αύριο.....
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι ανθρωποι(οχι εσυ συγκεκριμενα,γενικα μιλω) ειναι τοσο σιγουροι ειναι τοσο σιγουροι για το τι συμβαινει στις ζωες των αλλων..εισασταν εκει και τα ειδατε ολα αυτα?γτ ο καθενας μπορει να λεει πολλα,κι εγω μπορω να ισχυριστω πολλα,ποσα απο αυτα ομως ειναι αληθεια?silva,
διάβασε στο Internet αν δε θυμάσαι τι έγινε (και οι γάμοι στημένοι ήταν για να κρύψουν το γεγονός ότι γούσταρε κωλαράκια μικρών αγοριών) και σκέψου τι σημαίνει η λέξη χρήμα.
Ψάξτη να λίγο τη δουλειά....
μην μενετε σε αυτα που γραφουν καποιοι για να εχουν πωλησεις και σταματηστε να ειστε τοσο απολυτοι επιτελους,πεταξτε τις παρωπιδες! > :-
gamao_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ναι ρε ζώα . χειροκροτήστε τον μεγαλύτερο νόμιμο παιδεραστή της ιστορίας...έχει γαμήσει παιδάκια η βρωμόπουστα ο τελειωμένος
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αν εχεις τα κοτσια εξηγησε μου γιατι δεν ακυρωνεται η τεχνη εαν ο δημιουργος που την εκφραζει ειναι εγκληματιας με επιχειρηματα .
Χατζιδάκις,
Πάνου,
Φον Καραγιαν
κ.α.
Καμμιά σχέση το έγκλημα με την τέχνη.
Αντιστρέφω.
Εάν έχεις εσύ τα κότσια να αποβάλλεις τη μετριότητά σου πες μου γιατί ένα αριστούργημα αναιρείται από το έγκλημα του δημιουργού.
Η μήπως ο Παρθενώνας αναιρείται όπως και οι Πυραμίδες επειδή χτίστηκαν από δούλους σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης;
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που συνδέουν το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας μιας ευφυίας, με τα εγκλήματα που η ίδια ευφυία μπορεί να τελέσει.
silva,ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι ανθρωποι(οχι εσυ συγκεκριμενα,γενικα μιλω) ειναι τοσο σιγουροι ειναι τοσο σιγουροι για το τι συμβαινει στις ζωες των αλλων..εισασταν εκει και τα ειδατε ολα αυτα?γτ ο καθενας μπορει να λεει πολλα,κι εγω μπορω να ισχυριστω πολλα,ποσα απο αυτα ομως ειναι αληθεια?
μην μενετε σε αυτα που γραφουν καποιοι για να εχουν πωλησεις και σταματηστε να ειστε τοσο απολυτοι επιτελους,πεταξτε τις παρωπιδες! > :-
δεν έχω παρωπίδες - πίστεψέ με. Ούτε πατέρας μου είναι, ούτε αδερφός μου.
Σου είπα και πάλι - σκέψου, έκανε διακανονισμό εκτός δικαστηρίου.
Αν ήταν αθώος, γιατί να τα δώσει τα 20 μύρια?
ΥΓ
Σε κανένα έγκλημα δεν είμαστε μπροστά - αυτό δε σημαίνει ότι δεν έγιναν. Δε λειτουργεί έτσι το δικαστικό σύστημα. ;)
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
και ξαναρωταω!
αφου κατι τοσο σοβαρο ειχε κανει αυτος στο παιδι τους,αυτοι δεχτηκαν να κλεισουν το στομα τους [size=12pt]για ενα παχυλο ποσο[/size]????
Αν μπορούσε να δικαστεί ο παιδέρας με δικαστές ή ενόρκους που είναι τόσο αφελής, να είσαι σίγουρη οτι δεν θα πλήρωνε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K