Νέα

Πέθανε ο Michael Jackson !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 637
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρισπεκτ στον μαικολ,και αφηστε τις μαλακιες,σημερα ειναι ημερα μνημης,σεβαστειτετο

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
David Guetta "Michael Jackson's Bad Remix"

Όταν λέμε όλους ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι σκηνοθετημενος ο θανατος.
Ναι ε? Με γενειάδα στην Αργεντινή μαζί με τον Curt Cobain να πίνουν μπύρες... :2funny:

Όπως και να 'χει

[size=28pt][move]Bye Bye Freak[/move]

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.418
Πόντοι
2.256
θα μου μείνει αξέχαστος ο πρώτος δίσκος βινυλλίου "Thriller" που είδα σε πάρτυ...
Οι ντίσκο που τα τραγούδια του έκαναν θραύση, χορεύαμε με τα κορίτσια και δεν κατεβαίναμε από την πίστα...
Αν μου βρείτε άλλον καλλιτέχνη που από 5 χρονών μέχρι που πέθανε ήταν πάντα στην κορυφή πέστε το μου (άσχετα με τα σκαμπανεβάσματά του)
Ισως όμως τα 11,00 τετραγωνικά χιλιόμετρα του ράντσου του, τα 700.000.000 $ της περιουσίας του και τα 100.000.000 δίσκων του έκρυβαν την απόλυτη μ ο ν α ξ ι ά του.
Μέχρι και χθες έκανε πρόβες με τους χορευτές του...άψογος επαγγελματίας.
Η προσωπική του ζωή δεν μπορεί να κριθεί παρά μόνο από κάτι ανώτερο (Θεό ή όπως αλλιώς το λέτε)...
ΥΓ: Επειδή έχω κληθεί σε δίκη για παιδεραστία παλιότερα, είναι απαράδεκτο σε κοινή θέα πατέρας και γιος να απέχουν λίγα μόλις μέτρα (σε κοινή θέα ο μικρός).
Ας κρατήσουμε τις στιγμές που μας έκανε (συχνά) να χορεύουμε, να γελάμε, να ερωτευθούμε να ξεδώσουμε. Ο Θεός ας τον συγχωρέσει...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αμφιβάλω πολύ ότι υπάρχει θεός ώστε να συγχωρεθεί κάποτε, σέβομαι όμως το δικαίωμά σου να το πιστεύεις αυτό.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Unknown Metal Group  "Thriller"
In order to be known......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Παίκτη - έκανε διακανονισμό 20 εκατομ δολλαρίων εκτός δικαστηρίου ώστε να μην καταθέσει το παιδάκι. Ποιο σεβασμό στον παιδέρα?  :uzi:

Πλάκα κάνεις?

και ξαναρωταω!
αφου κατι τοσο σοβαρο ειχε κανει αυτος στο παιδι τους,αυτοι δεχτηκαν να κλεισουν το στομα τους για ενα παχυλο ποσο????

εχω αρχισει και πιστευω πως ηταν στημενο ολο εκεινο τοτε.... :rolleyes:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
και ξαναρωταω!
αφου κατι τοσο σοβαρο ειχε κανει αυτος στο παιδι τους,αυτοι δεχτηκαν να κλεισουν το στομα τους για ενα παχυλο ποσο????

silva,

διάβασε στο Internet αν δε θυμάσαι τι έγινε (και οι γάμοι στημένοι ήταν για να κρύψουν το γεγονός ότι γούσταρε κωλαράκια μικρών αγοριών) και σκέψου τι σημαίνει η λέξη χρήμα.

Ψάξτη να λίγο τη δουλειά.... :rolleyes:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
τι σημαίνει η λέξη χρήμα;

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
My Endeavour  "Dirty Diana"

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΠΟΣΑ ακόμα να κατεβάσω για να αναγνωρίσετε την αξία αυτού του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥ και να πείτε ένα γ@@@@@νο R.I.P.????????? Και τα υπόλοιπα τα συζητάτε αύριο.....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
silva,

διάβασε στο Internet αν δε θυμάσαι τι έγινε (και οι γάμοι στημένοι ήταν για να κρύψουν το γεγονός ότι γούσταρε κωλαράκια μικρών αγοριών) και σκέψου τι σημαίνει η λέξη χρήμα.

Ψάξτη να λίγο τη δουλειά.... :rolleyes:
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι ανθρωποι(οχι εσυ συγκεκριμενα,γενικα μιλω) ειναι τοσο σιγουροι ειναι τοσο σιγουροι για το τι συμβαινει στις ζωες των αλλων..εισασταν εκει και τα ειδατε ολα αυτα?γτ ο καθενας μπορει να λεει πολλα,κι εγω μπορω να ισχυριστω πολλα,ποσα απο αυτα ομως ειναι αληθεια?

μην μενετε σε αυτα που γραφουν καποιοι για να εχουν πωλησεις και σταματηστε να ειστε τοσο απολυτοι επιτελους,πεταξτε τις παρωπιδες! >:( :-

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
ναι ρε ζώα . χειροκροτήστε τον μεγαλύτερο νόμιμο παιδεραστή της ιστορίας...έχει γαμήσει παιδάκια η βρωμόπουστα ο τελειωμένος :uzi: :uzi:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν εχεις τα κοτσια εξηγησε μου γιατι δεν ακυρωνεται η τεχνη εαν ο δημιουργος που την εκφραζει ειναι εγκληματιας με επιχειρηματα .

Χατζιδάκις,
Πάνου,
Φον Καραγιαν
κ.α.

Καμμιά σχέση το έγκλημα με την τέχνη.

Αντιστρέφω.
Εάν έχεις εσύ τα κότσια να αποβάλλεις τη μετριότητά σου πες μου γιατί ένα αριστούργημα αναιρείται από το έγκλημα του δημιουργού.
Η μήπως ο Παρθενώνας αναιρείται όπως και οι Πυραμίδες επειδή χτίστηκαν από δούλους σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης;

Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που συνδέουν το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας μιας ευφυίας, με τα εγκλήματα που η ίδια ευφυία μπορεί να τελέσει.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι ανθρωποι(οχι εσυ συγκεκριμενα,γενικα μιλω) ειναι τοσο σιγουροι ειναι τοσο σιγουροι για το τι συμβαινει στις ζωες των αλλων..εισασταν εκει και τα ειδατε ολα αυτα?γτ ο καθενας μπορει να λεει πολλα,κι εγω μπορω να ισχυριστω πολλα,ποσα απο αυτα ομως ειναι αληθεια?

μην μενετε σε αυτα που γραφουν καποιοι για να εχουν πωλησεις και σταματηστε να ειστε τοσο απολυτοι επιτελους,πεταξτε τις παρωπιδες! >:( :-
silva,

δεν έχω παρωπίδες - πίστεψέ με. Ούτε πατέρας μου είναι, ούτε αδερφός μου.

Σου είπα και πάλι - σκέψου, έκανε διακανονισμό εκτός δικαστηρίου.

Αν ήταν αθώος, γιατί να τα δώσει τα 20 μύρια?

ΥΓ

Σε κανένα έγκλημα δεν είμαστε μπροστά - αυτό δε σημαίνει ότι δεν έγιναν. Δε λειτουργεί έτσι το δικαστικό σύστημα. ;)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και ξαναρωταω!
αφου κατι τοσο σοβαρο ειχε κανει αυτος στο παιδι τους,αυτοι δεχτηκαν να κλεισουν το στομα τους [size=12pt]για ενα παχυλο ποσο[/size]????

Αν μπορούσε να δικαστεί ο παιδέρας  με δικαστές ή ενόρκους που είναι τόσο αφελής, να είσαι σίγουρη οτι δεν θα πλήρωνε.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom