Επισκέπτης
Kαλα,αμα το παμε ετσι και το ΑΜΧ-30 που εριξε την πυλη δεν βγηκε κινηση στις 16/11/73...Ενώ έχει καταγραφεί από τα βιβλία πύλης εισόδου ότι ο Ν, Ντερτιλής στις 11:15 είχε επιστρέψει από το Πολυτεχνείο στην «ΑΣΔΕΝ».
Kαλα,αμα το παμε ετσι και το ΑΜΧ-30 που εριξε την πυλη δεν βγηκε κινηση στις 16/11/73...Ενώ έχει καταγραφεί από τα βιβλία πύλης εισόδου ότι ο Ν, Ντερτιλής στις 11:15 είχε επιστρέψει από το Πολυτεχνείο στην «ΑΣΔΕΝ».
Ναι ας ερθουν τα μπατσακια κατω και τα λεμε.....αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη γίνει σύλληψις... βεβαίως για να εφαρμοστεί η νομιμότης τότε όλη η Κρήτη θα πρέπει να μεταφερθεί σε σωφρονιστικά καταστήματα...
ελα ρε τυπεοταν τον πυροβολησε στο κεφαλι (τον 20χρονο στην εξεγερση του πολυτεχνειου) γυρισε στους φανταρους και τους ειπε "ειδατε σημαδι" !!! (περιαυτολογωντας) το ΚΤΗΝΟΣ να τον χαιρεστε το δολοφονο ηρωα σας ναζιστοπουστρακια τον εχετε και προτυπο θα θελετε να του μοιασετε κιολας να πυροβολατε ελληνες φοιτητες στο κεφαλι φαινετε εχουν γραφτει 60 σελιδες γι αυτη τη κουραδα (ντερτιλη) ο τραγοπαπας τον εβαλε πιο πανω απ το σωκρατη και το κολοκωτρονη ποσοι καθυστερημενοι ελληνες υπαρχουν? ποσοι? που νομιζουν οτι εσεις (με τετοια μυαλα ) θα τους σωσετε απ το σαπιο κατεστημενο
1)Ο Ντερτιλης ηταν μαλακας και δεν ηξερε ποσο χρονων ειναι?2) Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΤΡΤΙΛΗΣ....''ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ''
Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ 52 ΧΡΟΝΩΝ....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ;;;;;
αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη γίνει σύλληψις... βεβαίως για να εφαρμοστεί η νομιμότης τότε όλη η Κρήτη θα πρέπει να μεταφερθεί σε σωφρονιστικά καταστήματα...
ελα ρε τυπε
χαθηκες δικε μου
εχω φιλο σε υπουργειο που επερνε 1550χ14 21700θα παει στα 900χ12 (απο 2013)10800 πανω απο 100% απωλεια εισοδηματων το συγκεκριμενο ατομο μπηκε με ασεπ, καρασπουδαγμενο, και αφησε αρκετα υποσχομενη δουλεια στον ιδιωτικο τομεα πριν 5 χρονια, τωρα χτυπαει το κεφαλι του στο τοιχο
τωρα θα σου στειλει ο αρχιδομοντερειτορ το δελτιο κινησης ολων των αρματων την ημερα εκεινη.....αει στο διαολο με το φωτομονταζ ρε αναρχοκομμουνια....κανενα σεβασμο στη μνημη του στρατηγου που θα επαιρνε την πολη....Kαλα,αμα το παμε ετσι και το ΑΜΧ-30 που εριξε την πυλη δεν βγηκε κινηση στις 16/11/73...
οκ....τραβα παιξε καμμια μαλακια τωρα να ξεθολωσεις....αν και καλυτερα να εβρισκες και καμμια γκομενα...Ο εμπνευσμένος λόγος του Αμβρόσιου. Μπράβο Δέσποτα, είπες πολλές αλήθειες...
λαααααααααακη.....Το μόνο κακό που έκανε ο Ντερτιλής ήταν το γεγονός ότι δεν καθάρισε τον τόπο από τα αναρχοκομμούνια-τους μη Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλοι οι αναρχοκομμουνιστές είναι λαθρολάγνοι. Μιλάει μέσα τους το αλλοδαπό DNA τους. Το αίμα, εξάλλου, νερό δεν γίνεται...
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ...
Εγω μιλαγα για Γκαιμπελιστικες δηλωσεις εναντιον ΧΑ απο Δενδια και Κεδικογλου, εχοντας στο μυαλο μου τις αντιστοιχες εναντιον Συριζα. Βεβαια αυτα περιμενα και μετα τη δολοφονια του αλλοδαπου στο κεντρο πριν καμια βδομαδα. Ακομα περιμενω..
λαααααααααακη.....
Ελα Κουλη τι κανεις?Το μόνο κακό που έκανε ο Ντερτιλής ήταν το γεγονός ότι δεν καθάρισε τον τόπο από τα αναρχοκομμούνια-τους μη Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλοι οι αναρχοκομμουνιστές είναι λαθρολάγνοι. Μιλάει μέσα τους το αλλοδαπό DNA τους. Το αίμα, εξάλλου, νερό δεν γίνεται...
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ...
λαααααααααααααακηηηηη....τωρα που θα σε πιασει παλι ο μπαμπακας να εισαι στο ιντερνετ....θα σου κανει παλι κοκκινο το κωλαρακι απο τις μπατσιτσες....Τι Λάκη φωνάζεις, μωρή ξεφωνημένη... ? Δε σου έχουν πει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί (οι αναρχοκομμουνιστές στηρίζουν ανοιχτά το gay pride)... ? Στη gay παρέλαση, λοιπόν, λουκρητία μου, και γρήγορα. Συκιά, ε συκιά... Όλοι οι βουλευτές των αναρχοαριστερών τον παίρνουν και γέρνουν. Γεμάτο πουστάρες είσαστε και τολμάτε να χλευάζετε και τους πούστηδες? Δε σας είχα για τόσο μαζόχες, ώστε να βρίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό...
Βράσε ρύζι κι ας'τον πούστη, τον ανάρχα, να σφυρίζει...
Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω? Το θεωρω γελοιο να καθομαι να εξηγω τα αυτονοητα, οποτε το αφηνω.ανεξάρτητα από την διαφωνία μου με τους εν λόγω "κυρίους"
από πότε απαγορεύεται σε έλληνες πολίτες να παρευρίσκονται σε μία κηδεία?
από πότε απαγορεύεται σε έλληνες πολίτες να λένε δημόσια την γνώμη τους ?
ααα ναι και όσο για την παρουσία Θεοφιλογιαννάκου.. απλός πολίτης είναι, την ποινή του την εξέτισε κατά νόμον... δικαίωμα να πηγαίνει όπου θέλει και να λέει ότι θέλει έχει...
το μόνο που απαγορεύεται είναι οι πυροβολισμοί και για τους οποίους έγινε ήδη σύλληψις...
Ελα Κουλη τι κανεις?