Επισκέπτης
Δεν είναι αστείο.
ΟΚ, απάντησέ μου σοβαρά τότε.
Ποιανού φάτσα έβαλε ο πόντικας για αβατάρι??
Δεν είναι αστείο.
χλευάζεις μικρέ και δεν σε βλέπω καλάΚαι ποιος νομίζει πως είναι ο θεός μπροστά μας??
τι ωρα εγιναν αυτα γιατι εμεις στην τβ κατι μαλακες χρυσαυγιτες ειδαμε που βριζανε συνεχωςτο έργο αυτό προσέβαλλε την επίσημη θρησκεία μας κατά το Σύνταγμα καθώς και την θρησκεία που ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
χλευάζεις μικρέ και δεν σε βλέπω καλά
Του Σιμου του Κεδικογλου?ΟΚ, απάντησέ μου σοβαρά τότε.
Ποιανού φάτσα έβαλε ο πόντικας για αβατάρι??
Γιατί τα μήλα που ενώ τα παίρνεις απ' τον ίδιο πάγκο τα μισά είναι μαλακά και άνοστα πού τα πας; ΑΙΣΧΟΣ!Τα μαύρα κρέατα . Σωστά . Τα μεταλαγμένα λαχανικά , ντομάτες κλπ, θα τα δώσεις στο παιδάκι σου??? SERAPIS.
χλευάζεις μικρέ και δεν σε βλέπω καλά
γελάς πούτανε να κλαιςαααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Του Σιμου Του Κεδικογλου?
Ποιός; Φυσικά δεν είναι αστείο. supermouse πάλι μαλακίες; Κάτσε να επιβεβαιωθεί...Δεν εννοώ τον Γκαρσία.
Μέλος έβαλε φωτογραφία άλλου μέλους στο αβατάρι του.
Και αυτό δεν είναι πια χαβαλές
Που τα σκέφτεσαι ρε τα αβατάρια??
Να χτυπήσω έναν Δένδια??
Του Σιμου του Κεδικογλου?
Οτι ο Κεδικογλου ειναι μελος?Ποιός; Φυσικά δεν είναι αστείο. supermouse πάλι μαλακίες; Κάτσε να επιβεβαιωθεί...
Το μονο αστειο στην υποθεση εισαι εσυ.Δεν είναι αστείο.
Δεν θα το έπαιρνα ΕΓΩ ως αστείο τουλάχιστον.
Ποιός; Φυσικά δεν είναι αστείο. supermouse πάλι μαλακίες; Κάτσε να επιβεβαιωθεί...
Αν δεν είναι επιβεβαιωμένα μέλος ο Σίμος, για περσινά ξινά σταφύλια κάνει λόγο ο φπ..
ντροπης πραματα
αφου δε βγαινει ο κουτσι να μπει ο μεσι...ασε γιατι οι μπαρμπαδες στη 2 την εχουν δει προπονηταραδες,του χρονου που θα πληρωσουν 300 αντι 150 για διαρκειας να τους δω που θα 'ναιΕίχατε δεν είχατε, τον διώξατε το Σπανό..