Επισκέπτης
Δεν είναι αστείο.
ΟΚ, απάντησέ μου σοβαρά τότε.
Ποιανού φάτσα έβαλε ο πόντικας για αβατάρι??
Δεν είναι αστείο.
χλευάζεις μικρέ και δεν σε βλέπω καλάΚαι ποιος νομίζει πως είναι ο θεός μπροστά μας??
τι ωρα εγιναν αυτατο έργο αυτό προσέβαλλε την επίσημη θρησκεία μας κατά το Σύνταγμα καθώς και την θρησκεία που ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
χλευάζεις μικρέ και δεν σε βλέπω καλά![]()
Του Σιμου του Κεδικογλου?ΟΚ, απάντησέ μου σοβαρά τότε.
Ποιανού φάτσα έβαλε ο πόντικας για αβατάρι??
Γιατί τα μήλα που ενώ τα παίρνεις απ' τον ίδιο πάγκο τα μισά είναι μαλακά και άνοστα πού τα πας; ΑΙΣΧΟΣ!Τα μαύρα κρέατα . Σωστά . Τα μεταλαγμένα λαχανικά , ντομάτες κλπ, θα τα δώσεις στο παιδάκι σου??? SERAPIS.
χλευάζεις μικρέ και δεν σε βλέπω καλά![]()
γελάς πούτανε να κλαιςαααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Του Σιμου Του Κεδικογλου?![]()
Ποιός; Φυσικά δεν είναι αστείο. supermouse πάλι μαλακίες; Κάτσε να επιβεβαιωθεί...Δεν εννοώ τον Γκαρσία.
Μέλος έβαλε φωτογραφία άλλου μέλους στο αβατάρι του.
Και αυτό δεν είναι πια χαβαλές
Που τα σκέφτεσαι ρε τα αβατάρια??
Να χτυπήσω έναν Δένδια??![]()
![]()
Του Σιμου του Κεδικογλου?![]()
Οτι ο Κεδικογλου ειναι μελος?Ποιός; Φυσικά δεν είναι αστείο. supermouse πάλι μαλακίες; Κάτσε να επιβεβαιωθεί...
Το μονο αστειο στην υποθεση εισαι εσυ.Δεν είναι αστείο.
Δεν θα το έπαιρνα ΕΓΩ ως αστείο τουλάχιστον.
Ποιός; Φυσικά δεν είναι αστείο. supermouse πάλι μαλακίες; Κάτσε να επιβεβαιωθεί...
Αν δεν είναι επιβεβαιωμένα μέλος ο Σίμος, για περσινά ξινά σταφύλια κάνει λόγο ο φπ..
ντροπης πραματα![]()
![]()
![]()
αφου δε βγαινει ο κουτσι να μπει ο μεσι...ασε γιατι οι μπαρμπαδες στη 2 την εχουν δει προπονηταραδες,του χρονου που θα πληρωσουν 300 αντι 150 για διαρκειας να τους δω που θα 'ναιΕίχατε δεν είχατε, τον διώξατε το Σπανό..