Νέα

Πέθανε ο δολοφόνος του Μιχάλη Μυρογιάννη, χουντικός Ντερτιλής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και λες οτι είσαι δημοκράτης.. δημοκρατίες υπάρχουν πολλές. Η λαικη δημοκρατια για παραδειγμα. Είσαι υπερ της λαικης δημοκρατιας;
Επιπλεον η χρυση αυγη ειναι ναζιστικη συμμορια κατα την ταπεινη μου αποψη και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι κομμα, γιατί αποτελείται απο αμόρφωτα ανθρωποειδή κύβδαλα που δεν γνωρίζουν ελληνικη γραφή, ανάγνωση αλλά και γλώσσα και συνεπώς δεν μπορούν να ομιλούν για έθνος και ταυτότητα, γιατί είναι άνομοι και εγκληματίες υπόδικοι, γιατί μισουν την εννοια του ανθρωπου, δεν εχουν κοινωνικη ευαισθησια, συνεπώς δεν μπορύν να εξυπηρετήσουν τα συμφεροντα του λαου, είναι ρατσιστες και επομενως δεν αφησουν την εξουσια να πηγάσει απο τον λαο αλλα απο κομματι του λαου που αυτοι επιλεγουν και η χρηση βιας τους αποκόβει απο κάθε έννοια δημοκρατικης  πολιτικής θεωρησης. Συνεπως η κομματικη σου ταυτοτητα και ο πολιτικος σου αυτοκαθορισμος ερχονται σε αντιφαση.  
λαική δημοκρατία εννοείς σαν αυτην που έχει τωρα η κινα ή στο παρελθόν η ανατολική γερμανία??

τα άλλα θα στα σχολιάσω άλλη ώρα

Επισκέπτης
Δε θα βγαλω χολη για τους αριστερους γιατι ειναι Ελληνες.Ελληνες πληγωμενοι ή ημιμαθεις ή αμορφωτοι ή κομπλεξικοι.Αλλα ειναι Ελληνες και ελπιζω μια μερα να τους ερθει η Θεια φωτιση.
Δικιο εχεις. παρασυρθηκα απο τον ανθελληνισμο τους  :(

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
είσαι απίστευτος! μου θυμίζεις κάτι καφενόβιους, πρεφατζήδες, επαγγελματίες ταβλαδόρους, ανθρώπους αγράμματους και ημιμαθείς που έχουν άποψη για τα πάντα.
Όσο περισσότερο αγνοούν το θέμα τόσο πολυπλοκότερα επιχειρήματα έχουν!
Ειμαι 4 χρονια εδω και εχω 132 μηνυματα.Ξερολας δε το επαιξα ποτε στη ζωη μου,ουτε και χαρτια εχω παιξει.Εδω μπαινω για να ενημερωθω για τα πουτανακια και να σημμετασχω σε καποια ενδιαφερουσα συζητηση αν βρω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λαική δημοκρατία εννοείς σαν αυτην που έχει τωρα η κινα ή στο παρελθόν η ανατολική γερμανία??

τα άλλα θα στα σχολιάσω άλλη ώρα

απαντησε μου και για τις δυο. και γω θα τα δω αλλη ωρα. Εχω μάθημα τωρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
-ΧΑΡΕ καπου εχει βρει τσαμπα πρεζα ο παττακος και γαμηθηκε στη ρουφα λεμε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
απαντησε μου και για τις δυο. και γω θα τα δω αλλη ωρα. Εχω μάθημα τωρα.

Ε, κλείσ' τα ρε ζωντόβολο και παρακολούθησε το μάθημά σου.

Στουρνάρι θα παραμείνεις μια ζωή...

Επισκέπτης
Ειμαι 4 χρονια εδω και εχω 132 μηνυματα.Ξερολας δε το επαιξα ποτε στη ζωη μου,ουτε και χαρτια εχω παιξει.Εδω μπαινω για να ενημερωθω για τα πουτανακια και να σημμετασχω σε καποια ενδιαφερουσα συζητηση αν βρω.

Ρε φίλε πόσον χρονών είσαι ? Ειλικρινά απο αυτά που λες δεν σε κάνω πάνω από 15-16 !  Αν είσαι παραπάνω να το ψάξεις, γιατί έχεις πρόβλημα !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Επισκέπτης
-ΧΑΡΕ καπου εχει βρει τσαμπα πρεζα ο παττακος και γαμηθηκε στη ρουφα λεμε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η αυτο η εχουν πολλους κλωνους και ξεχνανε να ξελογκαρουν και μπερδευουν τα ποστ με τα νικ,εχει συμβει και σε αλλους :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σοτυρναρι τι ειναι δεν το βγαζει ο γουγλης  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ,θα μπορουσε να παραμεινει στουρναρι ,για σκεψου και αυτο!

Καλά, δεν έχει και πολλές ελπίδες δεδομένου ότι έχει και πρόβλημα κατανόησης κειμένου.

Εσύ δε, αγνοείς βασικούς κανόνες ορθογραφίας, οπότε μη διορθώνεις, διότι δεν σε παίρνει. Θα σε πάρω στο κατόπι με τα ορθογραφικά σου και θα κλαις...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Η αυτο η εχουν πολλους κλωνους και ξεχνανε να ξελογκαρουν και μπερδευουν τα ποστ με τα νικ,εχει συμβει και σε αλλους :2funny: :2funny:
-χχαχαχα το αλλαξε τωρα η νουχριτσα.....πωπω ρε συ παρακρουση....  :rockon: :rockon:

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Ρε φίλε πόσον χρονών είσαι ? Ειλικρινά απο αυτά που λες δεν σε κάνω πάνω από 15-16 !  Αν είσαι παραπάνω να το ψάξεις, γιατί έχεις πρόβλημα !

Νεοέλληνας = Σλάβοι,Αλβανοί,Τούρκοι,Τσιγγάνοι,Κύπριοι,Βλάχοι,Πόντιοι,Σαρακηνοί,Ιταλοί και δεν ξέρω και τι άλλο...!!  Έχετε διαβάσει ποτέ Φαλμεράυερ ? Εκεί τα τεκμηριώνει όλα αναλυτικά !

Καλα ειναι να ψαχτεις πρωτα εσυ με τις ιδεες σου,αν τα βρεις θα το ψαξω και εγω μετα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Καλά, δεν έχει και πολλές ελπίδες δεδομένου ότι έχει και πρόβλημα κατανόησης κειμένου.

Εσύ δε, αγνοείς βασικούς κανόνες ορθογραφίας, οπότε μη διορθώνεις, διότι δεν σε παίρνει. Θα σε πάρω στο κατόπι με τα ορθογραφικά σου και θα κλαις...
....ψωλια ,δηλαδη αμα μου ξεφυγει κανα ω να ξεχασω την προσληψη στην GIANT ?

Επισκέπτης
Νεοέλληνας = Σλάβοι,Αλβανοί,Τούρκοι,Τσιγγάνοι,Κύπριοι,Βλάχοι,Πόντιοι,Σαρακηνοί,Ιταλοί και δεν ξέρω και τι άλλο...!!  Έχετε διαβάσει ποτέ Φαλμεράυερ ? Εκεί τα τεκμηριώνει όλα αναλυτικά !

Καλα ειναι να ψαχτεις πρωτα εσυ με τις ιδεες σου,αν τα βρεις θα το ψαξω και εγω μετα

Eμένα δεν μ'ενδιαφέρουν τόσο οι ιδέες,όσο το να ψάχνω την αλήθεια μόνος μου.Εσύ δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζεις εδώ, σε τέτοια σαϊτ με θέματα που απαγορεύει ρητά η υποτιθέμενη ιδεολογία σου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom