Phineas.Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
τι μου λες...
...λόγω τιμής...!!
τι μου λες...
Μαλον εισαι αλβανολαγνος,καλες οι αλβανιδες αλλα μονο σαν πουτανες.Αλλα εισαι και ασεβης προς τους προγονους σου.Αν νομιζεις οτι εισαι απογονος αλβανων,τουρκων ή Γερμανων ειναι προβλημα σου.Εγω βλεπω οτι σκανε οι εχθροι μας βλεποντας να αντεχουμε σε επιδρομες μογγολων ουνων και εβραιων.Οσο για το Χριστιανισμο,πες μου πως μπορουσαν να ειναι οι αρχαι μας προγονοι Χριστιαννοι σε μια προ Χριστου εποχη?Ποια ακριβώς φυλη?
Γιατί από την Ελλάδα έχουν περάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα τους
πχ ρυθμός εθνικού ύμνου...τσάμικος ,αλβανικός χορός
εθνική ενδυμασία φουστανέλα ... αλβανικό παραδοσιακό ένδυμα
ααα ναι και κάτι ακόμα... ο αρχαίος ελληνικός πληθυσμός (εθνικοί) αποδεκατίστηκαν με μαζικές διώξεις (όχι ειρηνικές) από τους χριστιανούς τους πρώτους αιώνες μετά χριστόν και καθόλη τη διάρκεια του βυζαντίου...
ΔΙΑΒΑΣΕ όσο πιο πολύ μπορείς. μπορεί και να ξυπνήσεις
-ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ...σαν πολιτικό σύστημα εννοείται ότι είμαι δημοκράτης και αν γίνεται ακόμα και υπέρ της άμεσης δημοκρατίας που το θεωρώ εφικτό στην εποχή μας με την χρήση της τεχνολογίας.
λέω εσείς γιατί σε κόβω προς τον αριστερό χώρο αλλά δεν είμαι και σίγουρος
επίσης κομματικά τοποθετούμαι υπέρ της Χρυσής Αυγής
και για τους αριστερους πες κατι ;)Μαλον εισαι αλβανολαγνος,καλες οι αλβανιδες αλλα μονο σαν πουτανες.Αλλα εισαι και ασεβης προς τους προγονους σου.Αν νομιζεις οτι εισαι απογονος αλβανων,τουρκων ή Γερμανων ειναι προβλημα σου.Εγω βλεπω οτι σκανε οι εχθροι μας βλεποντας να αντεχουμε σε επιδρομες μογγολων ουνων και εβραιων.Οσο για το Χριστιανισμο,πες μου πως μπορουσαν να ειναι οι αρχαι μας προγονοι Χριστιαννοι σε μια προ Χριστου εποχη?
Υπηρξε προ Χριστου Χριστιανος και ηταν Ελληνας,ο Σωκρατης.Ψαξτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μαλον εισαι αλβανολαγνος,καλες οι αλβανιδες αλλα μονο σαν πουτανες.Αλλα εισαι και ασεβης προς τους προγονους σου.Αν νομιζεις οτι εισαι απογονος αλβανων,τουρκων ή Γερμανων ειναι προβλημα σου.Εγω βλεπω οτι σκανε οι εχθροι μας βλεποντας να αντεχουμε σε επιδρομες μογγολων ουνων και εβραιων.Οσο για το Χριστιανισμο,πες μου πως μπορουσαν να ειναι οι αρχαι μας προγονοι Χριστιαννοι σε μια προ Χριστου εποχη?
-ναρκωτικα ομως πινεις οσα βρισκεις ,ετσι?Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Στρατηγε μας.Δεν ειμαι ακροδεξιος και δε με εκφραζει η "δημοκρατια" σας.
ξέχασες τους βίκινγκςΝεοέλληνας = Σλάβοι,Αλβανοί,Τούρκοι,Τσιγγάνοι,Κύπριοι,Βλάχοι,Πόντιοι,Σαρακηνοί,Ιταλοί και δεν ξέρω και τι άλλο...!! Έχετε διαβάσει ποτέ Φαλμεράυερ ? Εκεί τα τεκμηριώνει όλα αναλυτικά !
Ο Φαλμεράυερ έχει αποδειχτεί λανθασμένος! Αυτό είναι τεκμηριωμένο τόσο από τους ιστορικούς της εποχής του όσο και από σύγχρονους. Αυτό που έιπα είναι ότι δεν υπάρχει καθαρότητα φυλής. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΞΑΛΛΟΥ!!
-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΤΡΟΛΛΛΛΛ,ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ?Υπηρξε προ Χριστου Χριστιανος και ηταν Ελληνας,ο Σωκρατης.Ψαξτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαλον εισαι αλβανολαγνος,καλες οι αλβανιδες αλλα μονο σαν πουτανες.Αλλα εισαι και ασεβης προς τους προγονους σου.Αν νομιζεις οτι εισαι απογονος αλβανων,τουρκων ή Γερμανων ειναι προβλημα σου.Εγω βλεπω οτι σκανε οι εχθροι μας βλεποντας να αντεχουμε σε επιδρομες μογγολων ουνων και εβραιων.Οσο για το Χριστιανισμο,πες μου πως μπορουσαν να ειναι οι αρχαι μας προγονοι Χριστιαννοι σε μια προ Χριστου εποχη?
ξέχασες τους βίκινγκς
Δε θα βγαλω χολη για τους αριστερους γιατι ειναι Ελληνες.Ελληνες πληγωμενοι ή ημιμαθεις ή αμορφωτοι ή κομπλεξικοι.Αλλα ειναι Ελληνες και ελπιζω μια μερα να τους ερθει η Θεια φωτιση.και για τους αριστερους πες κατι ;)
σαν πολιτικό σύστημα εννοείται ότι είμαι δημοκράτης και αν γίνεται ακόμα και υπέρ της άμεσης δημοκρατίας που το θεωρώ εφικτό στην εποχή μας με την χρήση της τεχνολογίας.
λέω εσείς γιατί σε κόβω προς τον αριστερό χώρο αλλά δεν είμαι και σίγουρος
επίσης κομματικά τοποθετούμαι υπέρ της Χρυσής Αυγής
Ποια ακριβώς φυλη?
Γιατί από την Ελλάδα έχουν περάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα τους
πχ ρυθμός εθνικού ύμνου...τσάμικος ,αλβανικός χορός
εθνική ενδυμασία φουστανέλα ... αλβανικό παραδοσιακό ένδυμα
ααα ναι και κάτι ακόμα... ο αρχαίος ελληνικός πληθυσμός (εθνικοί) αποδεκατίστηκαν με μαζικές διώξεις (όχι ειρηνικές) από τους χριστιανούς τους πρώτους αιώνες μετά χριστόν και καθόλη τη διάρκεια του βυζαντίου...
ΔΙΑΒΑΣΕ όσο πιο πολύ μπορείς. μπορεί και να ξυπνήσεις
εσυ τρολαρεις τωρα, ασε τον ανθρωπο να τα πει ;)-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΤΡΟΛΛΛΛΛ,ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ?
-σε αυτο το σαιτ ΧΥΝΕΙ μονο ο χριστιδης!...τελος!οταν διευθυνεις συζητηση εγω χυνω και ο χατζηνικολαου κλαιει
Δε θα βγαλω χολη για τους αριστερους γιατι ειναι Ελληνες.Ελληνες πληγωμενοι ή ημιμαθεις ή αμορφωτοι ή κομπλεξικοι.Αλλα ειναι Ελληνες και ελπιζω μια μερα να τους ερθει η Θεια φωτιση.
Υπηρξε προ Χριστου Χριστιανος και ηταν Ελληνας,ο Σωκρατης.Ψαξτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε τι γινεται-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΤΡΟΛΛΛΛΛ,ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ?