Νέα

Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τι να σου εξηγήσω?Αλλο να φτιάχνεις κολιέ ή ρούχα ας πούμε και να ανεβάζεις τις φωτό  για να αρπάξεις καμιά παραγγελια και άλλο οι φωτογραφίες.Αυτές κλέβονται .
Με λίγο λογια ,βγάζεις ατόφιο το προιόν της δουλειάς σου και το χαρίζεις.Αφού αυτό εμπορεύεσαι ,την φωτογραφία..βάλε τουλάχιστον μια υπογραφή πάνω στις φωτογραφίες σου όπως κάνουν τα blog .Βρες κάτι..

λές να μη βάζω υπογραφή????  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
επίσης τις φωτο τις ανεβάζω αφοτου έχουν ήδη πουληθεί
θα έρθει μια να με πληρώσει για φωτογράφηση, θα της ετοιμάσω το υλικό, θα το ανεβάσω πριν πάρω τα λεφτα μου?
εκτός κι αν βγάλω κάποιες για τη παρτη μου όπως αυτές που έκανα για τον Μητροπάνο η τίποτα άλλο άκυρο, γάτες και μαλακίες κλπ που δεν είναι προς πώληση, τότε και πάλι γιατί να μη τις ανεβάσω σε μικρή ανάλυση να δείξω τη δουλειά μου?
με το Μητροπάνο παίχτηκε άλλη μαλακία πήραν τις φωτο απο αλλού, απο φβ να πάρεις φωτό και να κάνεις αφίσα δεν γίνεται.
δεν δίνω εξηγήσεις γιατί κάνω αυτό που κάνω το κάνω συνειδητά, απλά μου τη σπάει να πετάγεται ο κάθε άκυρος και να μου τη λέει "κοίτα να δεις το βλαμμένο" χωρίς καν να ξέρει!

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ευελπιστώ να μην περάσουν ούτε απ' έξω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.586
Πόντοι
22.266
ενα λιθαρακι σε αυτο το θρεντ γιατι ημουν για καθε με τον ανηψιο του σημερα στην  και το χρωστω rip εστω και καθυστεριμενα
τον ειχα ακουσει στην πυλη αξιου με τον τερζη πριν  10-15 χρονια!!!και μιας και ο πασχαλακης λαι αυτος βασανιζετε απο προβληματα του ευχομαι καλα ξεμπερδεματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom