Αφού τις ανεβαζει στο facebook ρε το βλαμένο,έτσι εχει πει.
Και εκεί να την ανεβάζει το facebook ρίχνει αυτόματα την ανάλυση των φωτογραφιών, οπότε σε υψηλή ανάλυση δεν την έχουν, που σημαίνει δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση.
Ηταν μπροστά στη σκηνή σε μια συναυλία του Μητροπάνου 100 άτομα και τον φωτογράφισαν
και αυτή νομίζει πώς έβαλαν την δική της!!!
Οκ, ενταξει, δικη της ειναι, αλλά πού την βρηκαν?
Την ειχε δημοσιευσει δηλαδη?
Ε τοτε για τι "διαδικασιες" μιλαει, τις οποιες δεν θα κανει λογω μεγαλοψυχιας?
Κανενα δικαιωμα δεν εχει πλεον.
κι εγώ έβγαλα κάποτε την Ακρόπολη
παρακαλώ να αποσθυρθεί η φωτογραφία της Ακροπόλεως από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται
είναι η δικιά μου!!!
Ε κανε αγωγη τοτε.είστε ντιπ για ντιπ και τα δύο?
Είμαστε όλοι ηλίθιοι εκτός απο σένα τελικά,ε Μαριαννάκι?είστε ντιπ για ντιπ και τα δύο?
Ε αφου πήγες με συγκεκριμένο σκοπό και βρήκες εσύ μόνη σου γνωστούς του και τις έδωσες γιατί το παίζεις θιγμένη και οτι χρησιμοποιήθηκαν παρά την θέληση σου και απο μεγαλοψυχία και σεβασμό στον καλλιτέχνη κάνεις τα στραβά μάτια ? θα μας τρελάνεις ?
Είμαστε όλοι ηλίθιοι εκτός απο σένα τελικά,ε Μαριαννάκι?
Και εκεί να την ανεβάζει το facebook ρίχνει αυτόματα την ανάλυση των φωτογραφιών, οπότε σε υψηλή ανάλυση δεν την έχουν, που σημαίνει δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση.
Πόσο πάει τώρα?750 με την παρουσία?Ε κανε αγωγη τοτε.
Μονο τα ενσημα θα της παρω.Πόσο πάει τώρα?750 με την παρουσία?
Ε αφου πήγες με συγκεκριμένο σκοπό και βρήκες εσύ μόνη σου γνωστούς του και τις έδωσες γιατί το παίζεις θιγμένη και οτι χρησιμοποιήθηκαν παρά την θέληση σου και απο μεγαλοψυχία και σεβασμό στον καλλιτέχνη κάνεις τα στραβά μάτια ? θα μας τρελάνεις ?
Είμαστε όλοι ηλίθιοι εκτός απο σένα τελικά,ε Μαριαννάκι?
Γιατι, τι "ειναι ο Μητροπανος"?πφφφφφφφφφφφφφ
προφανώς δεν κατάλαβες γρι
δεν είμαι θηγμένη είναι τιμή μου είπα
αλλά όταν χρησιμοποιούν φωτο σου για διαφημιστικούς λόγους σου σκάνε αποζημίωση
αν δεν ήταν ο μητροπάνος και ήταν άλλη περίπτωση θα τους είχα κηνυγήσει
δεν μου απάντησες όμως με ποιο σκεπτικό είμαι βλαμμένο που ανεβάζω στο φβ όπως κάνουν και οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες άλλωστε και προωθούν τη δουλειά τους
δεν είστε ηλίθιοι το αντίθετο εσύ μου πες οτι εγώ είμαι το βλαμμένο που ανεβάζω, εξήγησέ το μου επομένως γιατί ως βλαμμένο δεν το καταλαβαίνω...
Γιατι, τι "ειναι ο Μητροπανος"?
Ενας τραγουδιστης ηταν.
Τι να σου εξηγήσω?Αλλο να φτιάχνεις κολιέ ή ρούχα ας πούμε και να ανεβάζεις τις φωτό για να αρπάξεις καμιά παραγγελια και άλλο οι φωτογραφίες.Αυτές κλέβονται .δεν μου απάντησες όμως με ποιο σκεπτικό είμαι βλαμμένο που ανεβάζω στο φβ όπως κάνουν και οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες άλλωστε και προωθούν τη δουλειά τους
δεν είστε ηλίθιοι το αντίθετο εσύ μου πες οτι εγώ είμαι το βλαμμένο που ανεβάζω, εξήγησέ το μου επομένως γιατί ως βλαμμένο δεν το καταλαβαίνω...