ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το σκουπιδι ο Παγκαλος μονο και μονο για τον Οτσαλαν επρεπε να ηταν σε καγκελο τυπου Ανταναναριβο
ΕΧΩ βαρεθει να ακουω τους ψευτο αυτο δημιουργητους του κωλου να τα ριχνουν ολα μα ολα στο κρατος..Τύπε, με το μαλακό η Μαλαματίνα γιατί βαράει.
τυχαια τα εγραψα 10,20,40..... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΟ 25% ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ...Έλεος ρε τύπε, γαμώ τη χαλασμένη φούντα από την Αλβανία που πίνεις.
Τα νούμερα που βάζεις έχουν μέσο όρο περίπου 25% που έβαλα εγώ.
Έλεεεεεεεεος
Τότε να το θέσω αλλιώς. Τι έκανε ο χοντρός για να μην υπάρχει αυτη η φοροδιαφυγή του 25%;Τύπε, γράφεις σωστά γενικώς από τα λίγα που έχω δει, οπότε με εκπλήσσεις δυσάρεστα.
25% του ΑΕΠ είναι η φοροδιαφυγή στη χώρα. Αυτό εννοούσε ο χοντρός.
Αν πιστεύεις ότι δεν εννούσε αυτό, αλλά η φράση ήταν 'προφάσεις εν αμαρτίαις'...... να με συγχωρείς, αλλά δεν τον έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη όπως τον Άκη.
Όσο και να τα μισώ τα πασοκόσκυλα, στο συγκεκριμένο δεν είχε άδικο.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΤΥΠΕ....το 98 τελειωσε η καλαματα...το εκοψα οχι οτι επινα και συχνα..Έλεος ρε τύπε, γαμώ τη χαλασμένη φούντα από την Αλβανία που πίνεις.
Τα νούμερα που βάζεις έχουν μέσο όρο περίπου 25% που έβαλα εγώ.
Έλεεεεεεεεος
δεν μπορει το κρατος να ειναι πανω απο το κεφαλι του καθενα..Τότε να το θέσω αλλιώς. Τι έκανε ο χοντρός για να μην υπάρχει αυτη η φοροδιαφυγή του 25%;
Το ότι δεν τον έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη δε σημαίνει κάτι. Λίγο πολύ όσοι έχουμε μπλέξει με έργα του Δημοσιου, όντας στον Ιδιωτικό τομέα, καταλαβαίναμε πως γίνονται αυτές οι δουλειές. Κι ας μην ήμαστε τα αφεντικά. Ο Λαλιώτης μόνιμος ΠΕΧΩΔΕ πχ. Για ποιό λόγο; Είχε μήπως τις γνώσεις ή το ανάλογο πτυχίο;
Ο Σουφλιάς όταν τον έπιασαν με ιδιόκτητη κατοικία που είχε αυθαιρεσίες, τα έριξε στο μηχανικό που την έκτιζε. Τον "παρέσυρε" λεει. Το οτι ο ίδιος ήταν πολιτικός μηχανικός και υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ασήμαντη λεπτομέρεια μάλλον. Ο Μεταξάς δε, ο μηχανικός που υποτίθεται ότι "παρέσυρε" τον επίσης μηχανικό υπουργό, τσίμπαγε δουλίτσες απο το ΠΕΧΩΔΕ, χωρίς κανείς να σταθεί στο ότι "παρέσυρε" τον υπουργό. Ίσως μάλλον να τις έπαιρνε ακριβώς γι'αυτό.
Χιλιάδες τέτοιες ιστορίες μπορεί να πει ο καθένας μας.
Ο Άκης δεν ήταν αυτός που έφαγε τα περισσότερα. Μάλλον ήταν ο πιο χαζός και δεν ήξερε πως να κρύψει τα σκατά του στην άμμο.
Για μένα η φράση Πάγκαλου ήταν "αλλού λαλούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη".
Θυμαμαι μια συνεντευξη του Λαλιωτη, καπου στις αρχες της δεκαετιας του 1990, νομιζω στο "Βημα". Ο τιτλος της συνεντευξης ηταν "το 2000 θα ειμαι μολις 49 ετων".Που εξαφανιστηκε ο λαλιωτης, αναμεσα μας ειναι, κανενας δεν τον ελεγξε.
Η δικαιοσυνη χρεοκωπησε πρωτη στην ελλαδα,
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ εκανε γαργαρα τις δυο κορες του θειου του ασε μας ρε τυπε..Ο μόνος που έκανε κάτι για να πιαστεί η φοροδιαφυγή ήταν ο Παπακωνσταντίνου, και είδαμε που κατέληξε.
Η αλήθεια είναι ότι όταν οι Έλληνες φωνάζουν να πιαστούν οι φοροφυγάδες εννούν πάντα τους άλλους. Η δική τους φοροδιαφυγή είναι πατρογονικό δικαίωμα.
νομιζω εχει μια κορη..μονο...Θυμαμαι μια συνεντευξη του Λαλιωτη, καπου στις αρχες της δεκαετιας του 1990, νομιζω στο "Βημα". Ο τιτλος της συνεντευξης ηταν "το 2000 θα ειμαι μολις 49 ετων".
Και το υπονοουμενο ηταν σαφες βεβαια, οτι υπολογιζε περιπου στο 2000 να τεθει θεμα ηγεσιας στο ΠΑΣΟΚ και να το αναλαβει.
Βεβαια τα πραγματα ηρθαν λιγο διαφορετικα, γιατι ως γνωστον όποτε κανουμε σχεδια ο Θεος σκαει στα γελια.
Ετσι το 2000 πρωθυπουργος ηταν ο Σημιτης, ο Λαλιωτης πενηνταρισε τότε ως υπουργος δημοσιων εργων και μετα τον χασαμε για παντα.
Σημερα στα 70 του, ειμαι βεβαιος οτι οσοι ειναι κατω απο 30 ετων δεν τον ξερουν καν
επειδη ξερω κ δεν ξερεις το συγκεκριμενο ατομο....οχι το ιδιο αλλα τις αλλες αστο εδω..Όχι ότι τα έχουμε χιλιοπεί αυτά εδώ και 5-6 χρόνια αλλά να σε ενημερώσω ότι τα λεφτά των ξαδέλφων του ήταν δηλωμένα και ελεγμένα.
Οπότε βρες άλλη καραμέλα.
αστο για το συγκεκριμενο επιθετο...--εσυ ξερεις οτι διαβασες εγω ξερω..αυτα που εγιναν..που εσυ δεν διαβασες..Για κάνε μια μετάφραση στα ελληνικά γιατί ντεν καταλαβαίνει.
Χα! Η ερώτηση των 100.000$.Τότε να το θέσω αλλιώς. Τι έκανε ο χοντρός για να μην υπάρχει αυτη η φοροδιαφυγή του 25%;
Χιλιάδες τέτοιες ιστορίες μπορεί να πει ο καθένας μας.
ΝΑ σε ρωτησω σε μια ζημια η ανταλλακτικα 2,000 ευρω...αν σου ελειπαν θα εδινες το φπα κανα 500αρι χοντρικα??Χα! Η ερώτηση των 100.000$.
Γιατί, τι κάνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη (την οποία ψήφισα), για αυτό το θέμα;
Να σε πάω σε συνεργείο στου Ρέντη τύπε Στοκαδούρα - ένα τσίγκο & ένα ελλενίτ έχει και πρέπει να κλείσεις ραντεβού 2 βδομάδες πριν. Απόδειξη πρέπει να έχει να δώσει από την εποχή που πήρε πρωτάθλημα η Λάρισα.
Ακριβώς, χιλιάδες τέτοιες ιστορίες.
Έχει να κάνει με την πάστα. Αν ζήσεις έξω (εγώ έζησα σχετικά λίγα χρόνια έξω - 4.5 σύνολο σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης) αρκετά όμως για να δω λαούς πως σκέφτονται σε τέτοια θέματα και άλλα πιο απλά, καθημερινότητας.
Άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία. I shit you not.
Θα συμφωνήσω για το δεύτερο σκέλος της απάντησης. Για τα περί Παπακωνσταντίνου ούκε καν. Για μένα δύο σοβαροί άνθρωποι που προσπάθησαν να παράξουν έργο αλλά δεν τα κατάφεραν ήταν ο Φωτήλας και ο Παπαδόπουλος. Ο Σημίτης σαν υπουργός το προσπάθησε αλλά έφαγε πόρτα, σαν Πρωθυπουργός ξέχασε τι προσπαθούσε όσο ήταν υπουργός.Ο μόνος που έκανε κάτι για να πιαστεί η φοροδιαφυγή ήταν ο Παπακωνσταντίνου, και είδαμε που κατέληξε.
Η αλήθεια είναι ότι όταν οι Έλληνες φωνάζουν να πιαστούν οι φοροφυγάδες εννούν πάντα τους άλλους. Η δική τους φοροδιαφυγή είναι πατρογονικό δικαίωμα.
Όχι ρε τύπε, κάτι λάθος έχεις καταλάβει για μένα. Δεν κάνω deals για ΦΠΑ και πίπες.ΝΑ σε ρωτησω σε μια ζημια η ανταλλακτικα 2,000 ευρω...αν σου ελειπαν θα εδινες το φπα κανα 500αρι χοντρικα??
ναι η οχι..?
αυτο δεν σημαινει οτι ο αλλος πρεπει να μην κοβει ΤΙΠΟΤΑ...
ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ειναι και ο πελατης
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Τι στη ευχή κάνει; Γιατί για τους προηγούμενους ξέρουμε ότι δεν έκαναν τίποτα. Αλλά θεωρούσα πως κάτι θα αλλάξει επιτέλους. Τώρα άκουσα πως σκέφτονται να επαναφέρουν την έκπτωση φόρου μέσω αποδείξεων. Την οποία είχαν και κατήργησαν παλαιότερα και μετά κανείς δε ζητούσε απόδειξη. Μαθητευόμενοι μάγοι διαχρονικά.Χα! Η ερώτηση των 100.000$.
Γιατί, τι κάνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη (την οποία ψήφισα), για αυτό το θέμα;
Να σε πάω σε συνεργείο στου Ρέντη τύπε Στοκαδούρα - ένα τσίγκο & ένα ελλενίτ έχει και πρέπει να κλείσεις ραντεβού 2 βδομάδες πριν. Απόδειξη πρέπει να έχει να δώσει από την εποχή που πήρε πρωτάθλημα η Λάρισα.
Ακριβώς, χιλιάδες τέτοιες ιστορίες.
Έχει να κάνει με την πάστα. Αν ζήσεις έξω (εγώ έζησα σχετικά λίγα χρόνια έξω - 4.5 σύνολο σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης) αρκετά όμως για να δω λαούς πως σκέφτονται σε τέτοια θέματα και άλλα πιο απλά, καθημερινότητας.
Άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία. I shit you not.
Αν το πρόβλημά μας ως κράτος και οικονομία είναι ο κακορίζικος που πουλάει τα μαϊμού νικε στην πατησίων, τότε μάλλον ζούμε σε διαφορετική χώρα. Εκτός αν αυτό που θέλεις να τονίσεις είναι το Πακιστανός. Που είναι θέμα αλλου τόπικ.δεν μπορει το κρατος να ειναι πανω απο το κεφαλι του καθενα..
απο την αλλη λεμε παρα-οικονομια...
τοτε δεν θα υπηρχαν στριπ,μπουρδελα...κτλ....μην κοιτας εξω...
εστω και αυτα θα γυρισουν καποια λεφτα πισω....καβα-ποτα-ταξι-κομμωτηριο-μακιγιαζ...κ ποσα αλλα..
--
η πουτσα ειναι ο πακιστανος που πουλαει ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ NIKE ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ..Κ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 2-3 ΑΤΟΜΑ...και γυρναει στο κρατος ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ,....
Εγώ είδα απίστευτα διαφορετική εξέλιξη των νέων ανθρώπων (σε σύγκριση με μας π.χ.), λόγω της διάρθρωσης της παιδείας (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).Λίγους μήνες έκανα Ελβετία γιατί είχα μια σύμβαση σε ισχύ και έπαθα πλάκα με το πως αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους και την εφαρμογή των νόμων σε αυτή. Θεωρούν αδιανόητο να μην κάνουν αυτό που προβλέπει ο εκάστοτε νόμος. Το κράτος τους απαιτεί αλλά ταυτοχρονα απαιτούν και αυτοί. Οπότε η χώρα κυλά μπροστά με αξιοθαύμαστο τρόπο.
φυσικα ενας ψυκτικος δεν εφαγε οσα ο καθε παγκαλος...
ομως δεν τον κανει και αμοιρο ευθηνων...