You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Άκης και μια εποχή μαζί του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 238
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.171
- Πόντοι
- 6.056
Aντε θα βγει το μεροκαματοαναμενεται πολυ μπινελικι στο νημα
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Και τωρα ποιος θα αγοραζει τα διαρκειας του μπαουγκ;;;
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Όταν διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Άμυνας, πάντως, Τετάρτη ζήτησα να φύγω από τον Έβρο (ήμουν ήδη 1 χρόνο εκεί, αρχικά ΜΤΠ και μετά προκάλυψη), Σάββατο ήρθε διαταγή για απόσπαση στο Γ’ Σώμα Στρατού.Με χιλιαδες αναμνησεις!
Οι (κ@λο) δικαστες που αφηνουν ελευθερο καθε δολοφονο ρεμαλι Ρομα βιαστη διαρρηκτη,εξηντλησαν πανω του ολη την αυστηρότητα τους.
Ως αλλοθι και αποδιοπομπαιο τραγο της Μεταπολίτευσης.
ΥΓ Παρασκευη επαιρνες τηλέφωνο στο γραφειο του και Δευτερα πρωί δουλευες στον ΟΣΕ και στη ΔΕΗ
Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, Ακη…
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ναι, ενώ εσύ που τολμάς και παίρνεις τηλέφωνο και κλείνεις τα ραντεβουδάκια σου είσαι "άντρακλας"!!!!Δεν εχεις τα κοτσια να παρεις το αγκυρας εσυ,εισαι λυρατη κοταρα που μονο εδω μεσα ξερει να κανει ψευτομαγκιες.
Εξω στη ζωη εισαι ενα ποντικάκι που φοβαται και τον ίσκιο του
Στο θέμα μας τώρα, RIP στον Άκη ο οποίος ήταν τόσο μαλάκας που τα έκανε σκατά και πλήρωσε το τίμημα με την ζωή του σαπίζοντας στην φυλακή.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Καλα εκανε και εκλεβε. Ο καθενας απο εδω θα εκανε στη καλυτερη τα ιδια.
Το λαθος του οτι ειχε μεγαλυτερη επαρση και δεν επαιξε το παιχνιδι σωστα μεχρι τελους ωστε να μη τον γαμησουν, οπως ολοι οι αλλοι.
Το λαθος του οτι ειχε μεγαλυτερη επαρση και δεν επαιξε το παιχνιδι σωστα μεχρι τελους ωστε να μη τον γαμησουν, οπως ολοι οι αλλοι.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
ααααχχχχ αυτές ήταν εποχές...Μετά τη δουλειά ύπνο τ απόγευμα καφέ, φαι έξω, μπουζούκια, την άλλη μέρα και ν αργούσες λίγο ε δεν έγινε και κάτι! Με ένα 5χίλαρο ήσουν πασάς και σου μένανε και ρέστα! Την πρόλαβα ελάχιστα ως μεγάλος αυτήν την εποχή, ξέρω, ΔΕΝ θα μπορούσε να μείνει αλλά την θυμάμαι με νοσταλγία...ΥΓ Παρασκευη επαιρνες τηλέφωνο στο γραφειο του και Δευτερα πρωί δουλευες στον ΟΣΕ και στη ΔΕΗ
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Λάθος κάνεις. Κακώς έκλεβε.Καλα εκανε και εκλεβε.
Πάλι λάθος κάνεις. Δεν θα έκαναν ΟΛΟΙ το ίδιο και δεν κάνουν όλοι το ίδιο.Ο καθενας απο εδω θα εκανε στη καλυτερη τα ιδια.
Σωστό εν μέρη... όχι για το "όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι".Το λαθος του οτι ειχε μεγαλυτερη επαρση και δεν επαιξε το παιχνιδι σωστα μεχρι τελους ωστε να μη τον γαμησουν, οπως ολοι οι αλλοι.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ναι, αλλά και πάλι όχι ΟΛΟΙ.Εκανε οτι εκαναν οι υπουργοι και οι βουλευτες εκεινη την εποχη.
Το πρώτο αρκεί. Δεν χρειαζόταν να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος του πασοκ, ξεφτιλίστηκε μόνος του.Απλα αυτος ξεμπροσταιστηκε στο πανελληνιο και εγινε ο αποδιοπομπαιος τραγος του πασοκ.
Μην πας ποτέ τέτοια στοιχήματα γιατί ως συνήθως τα χάνεις. Και τα χάνεις εν γνώση σου διότι ξέρεις πολύ καλά τις απόψεις μου περί πασοκ και την αδυναμία που του έχω... απλά χρησιμοποιείς ως συνήθως το παλιό κομμουνιστικό/γκαιμπελικό "πες πες πες πες πες πες πες όλο και κάτι θα μείνει"Παμε στοιχημα οτι εσυ και πολλοι αλλοι εισασταν φαν του ακη και τον καμαρωνατε τοτε που ανεβαινε τα σκαλια της εκκλησιας με τη σταματη καπου τελη της δεκαετιας του 90.
Εγώ από την άλλη, βάζω στοίχημα ότι το σωστό είναι "ήσασταν"... και σίγουρα δεν θα το χάσω
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Η καραντίνα δοκίμασε τις αντοχές μας...γεγονός...Για κάποιον φυλακισμένο μπορεί και να είναι εν μέρη ευχάριστος , δεν έχω κάνει φυλακισμένος για να ξέρω ... μια μικρή γεύση που πήραμε λίγο πολύ όλοι με τις καραντίνες μόνο ...
Ωστόσο νομίζω τον Τσοχατζόπουλο τον είχαν αποφυλακίσει το 2018.
Αν κάνω λάθος διορθωσε με φιλε μου
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ο Τσώνυς πως το πήρε το μαντάτο?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.932
- Πόντοι
- 9.931
Και αλλοι υπουργοί εκλεψαν, ιδικά στο ΥΠΕΧΩΔΕ έπεσε μεγάλο φαγοπότι απο Λαλιωτη και Βασω Παπανδρεου, απλως αυται ηταν έξυπνοι και κράτησαν χαμηλο προφίλ ενω ο Ακης με αυτη την ψωνισμένη καριολα που παντρεύτηκε έκανε μεγάλη ζωη και χαιλικια. Αν δεν ειχε παντρευτεί αυτη την καριολα κατα πασα πιθανότητα δεν θα πήγαινε ποτέ φυλακή.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Όσο και ο Πούσης και κάτι ναζίδια.Σου λείπει μύστη μου;
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Λάθος κάνεις. Κακώς έκλεβε.
Πάλι λάθος κάνεις. Δεν θα έκαναν ΟΛΟΙ το ίδιο και δεν κάνουν όλοι το ίδιο.
Σωστό εν μέρη... όχι για το "όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι".
Γνωμη σου.
Για εμενα οσοι ειναι εκει και οσοι μπουν εκει θα κλεψουν. Ειναι η δουλεια τους και ο απωτερος σκοπος τους και απο τα καταστατικα τους ακομα η αναληψη εξουσιας και η διαχειρηση πορων. Παντοτε.
Αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο.
Αυτος και ηταν στο περισσοτερο και ειχε την αισθηση οτι για παντα θα ειναι βασιλιας.
Το αν θα το παμε στο 10% που δε θα το κανει επιβαβαιωνει τον κανονα.
Ξερεις κανενα ανθρωπινο ον να κανει οτιδηποτε χωρις incentive?
Ναι ξερω να προσφερει στη κοινωνια αλτρουστικα και να κανει τη ζωη των πολιτων καλυτερη. LOL
Ποτε δεν εγινε αυτο στην ιστορια της ανθρωποτητας.
Αυτα ειναι για συζητησεις αερολογων, χαμηλης κοινωνικης ιεραρχιας ευχολογια, για να αυτοβαυκαλιζονται οτι η ζωη ειναι αδικη..
Το περιβαλλον χτιζει τον ανθρωπο.
Εσυ και εγω φτιαχνουμε αυθαιρετο και κλεινουμε κανεναν ακαλυπτο γιατι μεχρι εκει μπορουμε.
Αυτος εκλεβε εκατομμυρια γιατι μεχρι εκει μπορουσε και ηξερε χρονο με το χρονο οτι κανενας δε θα του κοψει το χερι.
Ανθρωπινη φυση. Ποιος εχει τα αρχιδια να το παραδεχτει.
Ναι ξερω ο χ ειναι ηθικο στοιχειο δε κανει τετοια πραγματα.
Τελευταία τροποποίηση:
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Προφανώς.Γνωμη σου.
Για σένα...Για εμενα οσοι ειναι εκει και οσοι μπουν εκει κλεβουν. Ειναι η δουλεια τους και ο απωτερος σκοπος τους και απο τα καταστατικα τους ακομα η αναληψη εξουσιας και η διαχειρηση πορων. Παντοτε.
Αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο.
Αυτος και ηταν στο περισσοτερο και ειχε την αισθηση οτι για παντα θα ειναι βασιλιας.
Δεν με ενδιαφέρει που θα πάει το κιναλ, δεν το ψηφίζωΤο αν θα το παμε στο 10% που δε θα το κανει επιβαβαιωνει τον κανονα.
Φυσικά, πολλούς.Ξερεις κανενα ανθρωπινο ον να κανει οτιδηποτε χωρις incentive?
Εσύ? Κανέναν?
Άπειρες φορές. Όλοι αυτοί οι εφευρέτες που ανακάλυψαν στην ψάθα, όχι δεν έβγαλαν αλλά τους κυνήγησαν κιόλας.Ναι ξερω να προσφερει στη κοινωνια αλτρουστικα και να κανει τη ζωη των πολιτων καλυτερη? LOL
Ποτε δεν εγινε αυτο στην ιστορια της ανθρωποτητας.
Και σε αυτό διαφωνώ. Η ζωή δεν είναι άδικη, είναι δύσκολη. Από εκεί και πέρα ο καθένας την διαχειρίζεται με τον τρόπο του.Αυτα ειναι για συζητησεις αερολογων χαμηλης κοινωνικης ιεραρχιας ευχολογια για να αυτοβαυκαλιζονται οτι η ζωη ειναι αδικη..
Όχι απαραίτητα.Το περιβαλλον χτιζει τον ανθρωπο.
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ δεν έχω κανένα αυθαίρετο και κανέναν ακάλυπτο χώρο στο σπίτι μουΕσυ και εγω φτιαχνουμε αυθαιρετο και κλεινουμε κανεναν ακαλυπτο γιατι μεχρι εκει μπορουμε.
Όλα δηλωμένα. Είδες που δεν είναι όλοι? Μόλις συνάντησες έναν τυχαία σε ένα φόρουμε!
Σωστό... απλά δεν φανταζόταν, όχι δεν ήξερε.Αυτος εκλεβε εκατομμυρια γιατι μεχρι εκει μπορουσε γιατι ηξερε χρονο με το χρονο οτι κανενας δε θα του κοψει το χερι.
'Οχι, δεν είναι όλοι το ίδιο. Πουθενά στην φύση δεν είναι όλα τα ίδια.Ανθρωπινη φυση. Ποιος εχει τα αρχιδια να το παραδεχτει.
Σωστά, υπάρχουν και τέτοιοι. Κρίμα αν δεν έχεις γνωρίσει κανέναν.Ναι ξερω ο χ ειναι ηθικο στοιχειο δε κανει τετοια πραγματα.
Κάπως έτσι είναι τύπε, φυλακή μπήκαν μόνο όσοι πολιτικοί χωρισαν κ παντρεύτηκαν μικρότερες γυναίκες..Και αλλοι υπουργοί εκλεψαν, ιδικά στο ΥΠΕΧΩΔΕ έπεσε μεγάλο φαγοπότι απο Λαλιωτη και Βασω Παπανδρεου, απλως αυται ηταν έξυπνοι και κράτησαν χαμηλο προφίλ ενω ο Ακης με αυτη την ψωνισμένη καριολα που παντρεύτηκε έκανε μεγάλη ζωη και χαιλικια. Αν δεν ειχε παντρευτεί αυτη την καριολα κατα πασα πιθανότητα δεν θα πήγαινε ποτέ φυλακή.
Άκης, Γιάννος..
Πρώτος δίδαξε ο Ανδρέας αλλά δεν πήγε φυλακη..
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Ποιο κιναλ? Λεμε το 10% που λες οτι ειναι ηθικοι. Η οσο ποσοστο βαζεις.Δεν με ενδιαφέρει που θα πάει το κιναλ, δεν το ψηφίζω
Το οτι μου λες την εξαιρεση του ενος, επιβεβαιωνει αυτο που λεω αλλιως θα μου ελεγες οτι ειναι γεματος ο τοπος.Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ δεν έχω κανένα αυθαίρετο και κανέναν ακάλυπτο χώρο στο σπίτι μου
Όλα δηλωμένα. Είδες που δεν είναι όλοι? Μόλις συνάντησες έναν τυχαία σε ένα φόρουμε!
Ουτε εγω εχω αυθαιρετο. Το Principle να κοιτας.
Κανεις μεχρι εκει που σε παιρνει και το φρενο που βαζει ο εγγεφαλος σου για το τι ειναι σωστο και τι οχι. Πραγματικο η φανταστικο φρενο.
Ο αλλος που ειναι υπερθρησκος δε κανει τιποτα υπο το φοβο οτι θα παει στη κολαση.
Το τι ειναι ηθικο και τι οχι ειναι highly individual και αλλαζει απο εποχη σε εποχη.
Και επηρεαζεται απο κοινωνικες πιεσεις της εκαστοτε περιοδου. Παλαιοτερα ανηθικη και παρανομη ηταν και η μηχεια.
Και οι ταλιμπαν στην ηθικη τους λιθοβολουν της γυναικες.
Για τη δικη σου ηθικη λοιπον ειναι ανηθικο να κλεβει ενας πολιτικος. Για την ηθικη του ιδιου ηταν η ζωη σου η η ζωη μου. Επιβιωση του δυνατοτερου. Αρχεγονο ενστικτο του φυσικου νομου της επιβιωσης με καθε κοστος.
Ποιος ειναι ο ηθικος και ποιος ο ανηθικος? Ειναι η δικη σου προσωπικη μεταφραση του τι ειναι ηθικο για εσενα στο δικο σου κωδικα αξιων.
Γι αυτο μπαινουν οι θεσμοι και νομοι. Με τη διαφορα οτι εδω εξορισμου, οι θεσμοι οριζονται απο τους ιδιους. Αρα γινονται exploit.
Η κοινωνιολογια και η ανθρωπολογια λενε αλλα πραγματα. Με extensive ερευνες για τη ναζιστικη Γερμανια και πως χιλιαδες νορμαλ φιλειρηνικων ανθρωπων εγιναν φονιαδες.Όχι απαραίτητα
Ποιος πολιτικος? ΟνομαΆπειρες φορές. Όλοι αυτοί οι εφευρέτες που ανακάλυψαν στην ψάθα, όχι δεν έβγαλαν αλλά τους κυνήγησαν κιόλας.
Εφευρετες το εκαναν γιατι ειχαν απωτερο οραμα
Πολιτικος παει εκει εξ'ορισμου για εξουσια.
Στη φυση παντοτε υπαρχουν principles και γενικες αρχες. Παντοτε και σε ολα τα θηλαστικα η μη, που εξεταζονται απο ανθρωπολογους/ζωολογους.Πουθενά στην φύση δεν είναι όλα τα ίδια.
Αν ηταν να παιρναμε ξεχωριστα καθε εξαιρεση δε θα λεγονταν γενικευσεις και αρχες.
Οι γενικευσεις λεγονται γενικευσεις γιατι ισχυουν κατα κανονα γενικα.
Καθε εξαιρεση τους, επιβεβαιωνει τις αρχες.
Με αλλα λογια.
Ζουμε σε 2 διαφορετικες κοσμοθεωριες και πραγματικοτητες.
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν θυμάμαι και εγω , κάτι είχα ακούσει οτι αποφυλακίστηκε και μετά τον ξαναέβαλαν μέσα ; Αλλά δεν θυμάμαι ούτε πόσο καιρό έκατσε έξω ούτε αν τον αποφυλάκισαν ξαναΗ καραντίνα δοκίμασε τις αντοχές μας...γεγονός...
Ωστόσο νομίζω τον Τσοχατζόπουλο τον είχαν αποφυλακίσει το 2018.
Αν κάνω λάθος διορθωσε με φιλε μου