Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οι πλούσιοι πεθαίνουν μια φορά (και "κλαίνε" οι πάντες) εμείς πεθαίνουμε κάθε μέρα (ποιος θα "κλάψει" για εμάς????)
κατι σαν και αυτο δηλαδη ε ?
Οι πλούσιοι πεθαίνουν μια φορά (και "κλαίνε" οι πάντες) εμείς πεθαίνουμε κάθε μέρα (ποιος θα "κλάψει" για εμάς????)
Τελευταία φορά που άκουσα τραγούδι της ήταν την περασμένη Κυριακή την ώρα που μου έκανε μασάζ η Κατερίνα και ήταν το πολύ γνωστό της - έχω φάει κώλυμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο-.. ... Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου... > Ας είναι ελαφρύ.....
Υ.Γ Κάθε φορά που θα πηγαίνω στην Ιουλιανού θα τους λέω να βάζουν το τραγούδι....
την τιμας ιδιαιτερως δηλαδηΤελευταία φορά που άκουσα τραγούδι της ήταν την περασμένη Κυριακή την ώρα που μου έκανε μασάζ η Κατερίνα και ήταν το πολύ γνωστό της - έχω φάει κώλυμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο-.. ... Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου... > Ας είναι ελαφρύ.....
Υ.Γ Κάθε φορά που θα πηγαίνω στην Ιουλιανού θα τους λέω να βάζουν το τραγούδι....
υπηρχε περιπτωση να την ?Οχι ρε πουστη!
Και ηταν και καλο μιλφακι!
υπηρχε περιπτωση να την ?
Οχι, αλλα η ελπιδα πεθανε πλεον!
Οχι ρε πουστη!
Και ηταν και καλο μιλφακι!
οποιος μπλεκει με κοκα και χαπακια αυτα παθαινει
πεινάς και εσύ φουκαρά μου ε......πες τα ρε κερβερε....και εγω δεν εχω να βαλω ζαντες στο καγιεν....