Νέα

Πέθανε η Whitney Houston

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• steve-jobs-samalia.jpg
    steve-jobs-samalia.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 22

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Τελευταία φορά που άκουσα τραγούδι της ήταν την περασμένη Κυριακή την ώρα που μου έκανε μασάζ η Κατερίνα και ήταν το πολύ γνωστό της - έχω φάει κώλυμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο-.. :priest: :priest: ... Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου...  >:( Ας είναι ελαφρύ.....

Υ.Γ Κάθε φορά που θα πηγαίνω στην Ιουλιανού θα τους λέω να βάζουν το τραγούδι....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τελευταία φορά που άκουσα τραγούδι της ήταν την περασμένη Κυριακή την ώρα που μου έκανε μασάζ η Κατερίνα και ήταν το πολύ γνωστό της - έχω φάει κώλυμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο-.. :priest: :priest: ... Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου...   >:( Ας είναι ελαφρύ.....

Υ.Γ Κάθε φορά που θα πηγαίνω στην Ιουλιανού θα τους λέω να βάζουν το τραγούδι....

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Τελευταία φορά που άκουσα τραγούδι της ήταν την περασμένη Κυριακή την ώρα που μου έκανε μασάζ η Κατερίνα και ήταν το πολύ γνωστό της - έχω φάει κώλυμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο-.. :priest: :priest: ... Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου...   >:( Ας είναι ελαφρύ.....

την τιμας ιδιαιτερως δηλαδη :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οχι ρε πουστη!

Και ηταν και καλο μιλφακι!  :headbang:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Κριμα... Τελικα δεν καταφερε να ξεφυγει.
Πεθανε πολυ νεα.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Aς παει στο καλο , σιγουρα θα την θυμομαστε .

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
στ αρχιδια μ
οποιος μπλεκει με κοκα και χαπακια αυτα παθαινει

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
απ  τη   στιγμη   που  εμπλεξε  με  τον  πρεζακια  τον   μπομπι,(που  ειναι  και  πολυ  μικροτερος  της)   πηρε  την  κατω  βολτα! (και  η  καριερα   της)  θα  ηταν  ανετα   το  number one,  ποια  μαντονα  και   τριχες)! ισως η  μεγαλυτερη  γυναικεια  φωνη  που  βγηκε  ποτε    ηταν  η   γουιτνει!!!   ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ  αν   αγαπει  η   γυναικα   δεν  βλεπει   αν   ο   ανδρας   την   καταστρεφει!   αυτα  γι   αυτες   που  τις  "ελκουν"  πρεζονια,  αλκοολικοι, ψυχακηδες-αυτοκαταστροφικοι

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....μαλον δεν μπορουσε να γινη τιποτα με την περιπτωση της. αν καποιος σαν και αυτην που εχει οτι μεθοδους αποτοξηνοσης θελει, εχει τους καλυτερους γιατρους εχει το καθαροτερο (πραμα) και οτι αλλο υπαρχει για τετοιες περιπτωσεις και δεν μπορει να κανει τιποτα, μαλον αυτη φταιει......ειμαι σκληρος;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
θα πω αυτό που λέω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις
Ας πρόσεχαν, και καλά να πάθουν, αφού ξέρεις ότι με δαύτα έχεις ημερομηνία λήξης. Βλέπε και την whinehouse.
Τα έχουν όλα στη ζωή τους, λεφτά, που εμείς δεν θα τα δούμε ούτε σε 10 ζωές, δόξα, λάμψη, και στο τέλος τα καταστρέφουν όλα.  :birdman:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...πες τα ρε κερβερε....και εγω δεν εχω να βαλω ζαντες στο καγιεν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom