Νέα

Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546
Τι ένοπλος τι άοπλος το ίδιο μου κάνει όταν κάποιος επιχειρεί να προβάλλει την χώρα μου και το σύμβολό της.

όσο πάς το κάνεις και καλύτερο... δεν ξέρω τι να πω πιά για την περιπτωσή σου :dunno:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
όσο πάς το κάνεις και καλύτερο... δεν ξέρω τι να πω πιά για την περιπτωσή σου :dunno:
Το ίδιο και εγώ. Να σου προσβάλλουν την χώρα σου και εσύ να δέχεσαι να τους αφήνουν να το κάνουν.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546
Το ίδιο και εγώ. Να σου προσβάλλουν την χώρα σου και εσύ να δέχεσαι να τους αφήνουν να το κάνουν.

πούσε πάρε το δίκαννο και τρέχα στου Παπάγου

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546
Ο Zebu σε νέες περιπέτειες...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
ρε σαπιενς δεν ειμαστε ουτε εκπροσωποι του ΟΗΕ ουτε ιστορικοι ουτε δημοσιογραφοι ουτε τιποτα απο αυτα τα "καθωσπρεπει" επαγγελματα που οφειλουν να σεβονται και να κρινουν με αντικειμενικα κριτηρια. Αλλα ακομη και να ειμασταν κατι απο αυτα, εδω μεσα γραφουμε την αποψαρα μας χωρις τις επαγγελματικες μας ιδιοτητες. Το μονο που μας ενωνει για την ακριβεια εδω μεσα (περαν του αγοραιου) ειναι η κοινη γλωσσα και αντιστοιχα (για την πλειοψηφια) πατριδα.

Στα αρχιδια μας λοιπον, το να "κρινουμε σωστα", και στα αρχιδια μας η ιστορικη και επιστημονικη αναλυση του προφιλ της ελισαβετ. Γαμω τη πουτανα και ολο της το βασιλικο καρκινοσοι. Για οσα εχουν τραβηξει αλλοι κι αλλοι απο το συναφι της, ενω εκεινη ετρωγε ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ με χρυσα κουταλια. Τα δικα μας θυματα ειναι μια κουτσουλια στον ωκεανο μπροστα στα αισχη που εχουν κανει (και αλλα τοσα που δεν θα μαθουμε ποτε), αλλα αυτα τα θυματα, ειναι κτημα μας, ειναι η ιστορια μας, και οποιος σεβεται τον τοπο του δεν πρεπει να ξεχασει (ή να συγχωρησει), ποτε.

Τι παει να πει "δεν πρεπει να την δεις ελληνας;" ως τι να την δω; ως γκανεζος τουριστας στα νησια φιτζι; Τι παρανοια ειναι αυτη;

θα αποποιηθω δηλαδη πατριδες, πολεμους, ιστορικα γεγονοτα, για να κρινω την πουτανα αντικειμενικα; Says who? Οι αγγλοι ας την θρηνουνε για τα επομενα 1000 χρονια αν γουσταρουν, ποιος στο πουτσο κρινει αντικειμενικα τα πολιτικα προσωπα που επαιξαν εστω και ελασσων (αλλα υπαρκτο) ρολο στην διαμορφωση μιας καταντιας; με τη λογικη σου δεν πρεπει να βριζουμε ή να κατακρινουμε κανεναν απολυτως ποτέ, γιατι ολοι οτι κανουν το κανουν για το καλο της οικογενειας τους, της πατριδας τους, κτλ. Ακομα και οι χειροτεροι των χειροτερων ειχαν κινητρα. Παρανοια φιλε....

Και ακομα μεγαλυτερη παρανοια ειναι το οτι γραφω εγω τα παραπανω, που καθε αλλο παρα εθνικοφρων θα με χαρακτηριζες. Στο τελος της ημερας, ολες οι ελισαβετ αυτου του τοπου ειδικα τις τελευταιες δεκαετιες, ηταν απλα τσιμπουρια της κοινωνιας. Παμπλουτα, καλοθρεμενα, κακομαθημενα, ανηθικα τσιμπουρια, που στα ποδια τους σφαχτηκαν χιλιαδες. Μιλαω με 2 φιλες απο ιρλανδια, απο χτες το βραδυ η κατασταση θυμιζει Σεντ πατρικς day, εσυ πες τους να κρινουν την ελισαβετ ως "μη ιρλανδοι" :2funny:

1261454156-queen-finances-in-nutshell.jpg

αποσυρομαι απο το παρον νημα (κανα meme το πολυ) γιατι ντρεπομαι για λογαριασμο πολλων, αφου δεν ντρεπονται οι ιδιοι. σορρυ
Γαμω τη βασιλεία σας.
Ε σιγα, ο προπο μας εχει πολλα αμαξια μηχανες ασφαλιτες στη διαθεση του ολη μέρα να τον πηγαινοφερνουν .
Και λοιπόν;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
εντάξει το έχουμε γαμήσει...
λέγαμε ότι τέχνη των εγγλέζων ήταν να διχάζουν.
εμείς διχαστήκαμε κι από τη νεκρή ελισάβετ :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Στα 74 του παίρνει την οικογενειακή επιχείρηση ο καρολος για όσους απορούν αν έχει ελληνική φλέβα :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Λάθος το γράφεις, σαν θεσμός ήταν η πιο πετυχημένη των τελευταίων αιώνων.
Εξαιτίας της υπάρχουν πολλοί βασιλικοί οίκοι ακόμα στην Ευρώπη.
Και οικονομικά συντηρούσε πολλούς και τους κατεύθυνε όπως έπρεπε.
Κλάμα πέφτει από χθες το απόγευμα γιατί πολλοί ήταν στο πεϊρολ της, όχι μόνο Αγγλάρες.
Πάω να ρίξω ενα χέσιμο στο Τατόι τώρα μετά από αυτά που έγραψα, έμπνευση....
Λάθος.
Η πιο πετυχημένη των τελευταίων αιώνων ήταν η Βικτωρία.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Να δω σε ποια ηλικια θα μαθετε οτι η Μοναρχια στην Μ. Βρετανια εχει ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ και όλες τις αποφάσεις τις παίρνει η εκάστοτε Βρετανική κυβέρνηση.
Την χαρη ομως στους μελλοθανατους την δινει ο ανωτατος " αρχοντας" στην συγκεκριμενη περιπτωση η βασιλισσα και αυτη δεν την εδωσε....για αυτο!!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Την χαρη ομως στους μελλοθανατους την δινει ο ανωτατος " αρχοντας" στην συγκεκριμενη περιπτωση η βασιλισσα και αυτη δεν την εδωσε....για αυτο!!!
Οι ίδιοι πάντως δεν ζήτησαν χάρη.
Οι γονείς τους το έκαναν.
Παλικάρια ως το τέλος.
:hi:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.321
Ας δουμε λιγο και το λυόμενο αυθαίρετο στη Λούτσα που εχτισε με ελενίτ ο παππούς της.
@Sexyjoanna
Εγώ που κολλάω;!
Το δικό μου αυθαίρετο το έχω αλλού :2funny::2funny::2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
εντάξει το έχουμε γαμήσει...
λέγαμε ότι τέχνη των εγγλέζων ήταν να διχάζουν.
εμείς διχαστήκαμε κι από τη νεκρή ελισάβετ :confused:

τυπε τετοιες διαφωνιες στο μπου λυνονται μονο με ραντεβου θανατου :confused::confused::confused:
ραντεβου θανατου εδω και τωρα για την γιαγια :ak::ak::ak:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.321
Να δω σε ποια ηλικια θα μαθετε οτι η Μοναρχια στην Μ. Βρετανια εχει ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ και όλες τις αποφάσεις τις παίρνει η εκάστοτε Βρετανική κυβέρνηση.
Έτσι είναι ,συνέχεια το λέω,και έχω άποψη λογω κάποιας αγγλικής καταγωγής ..αλλά αν κολλήσει το μυαλό σε κάποιους..anyway..
ΚΑΘΑΡΑ διακοσμητικος ο ρόλος τους,εξου και στους γνήσιους Βρετανούς η Βασιλική οικογένεια είναι αρεστή( και στεναχωρηθηκαν για Ελίζαμπεθ, ως φυσιογνωμία και μόνο, την γούσταραν να υπάρχει)και δεν τους ενοχλεί ,ίσα ίσα ατραξιόν είναι,αρα "κερδος "για το κράτος, οι αποφάσεις παίρνονται μόνο από την κυβέρνηση που οκ ψέματα μην πούμε, είναι φιλικά προσκείμενη στην Βασιλική οικογένεια,κάθε φορά...

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Έτσι είναι ,συνέχεια το λέω,και έχω άποψη λογω κάποιας αγγλικής καταγωγής ..αλλά αν κολλήσει το μυαλό σε κάποιους..anyway..
ΚΑΘΑΡΑ διακοσμητικος ο ρόλος τους,εξου και στους γνήσιους Βρετανούς η Βασιλική οικογένεια είναι αρεστή( και στεναχωρηθηκαν για Ελίζαμπεθ, ως φυσιογνωμία και μόνο, την γούσταραν να υπάρχει)και δεν τους ενοχλεί ,ίσα ίσα ατραξιόν είναι,αρα "κερδος "για το κράτος, οι αποφάσεις παίρνονται μόνο από την κυβέρνηση που οκ ψέματα μην πούμε, είναι φιλικά προσκείμενη στην Βασιλική οικογένεια...
Ενταξει, δεν ειναι μονο διακοσμητικος ο ρολος τους, επηρεαζουν πραγματα και καταστάσεις με τον τρόπο τους.
Για αγγλια μιλαμε , οχι για Ζαμούντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom